Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Asi budeš hodně uzká, jinak si to neumím představit
Nebo je to chlap ![]()
@Venetia píše:
Asi budeš hodně uzká, jinak si to neumím představit
tak na pravítku těch 3.5 cm šířky nevypadá zas tak málo. Tohle v sobě absolutně vůbec necítit? Tak to jsi zase ty asi doost vygajdaná v tom případě ![]()
Jak říkám, přítel má tloušťku 4 cm a velmi tvrdého asměřujícího nahoru,tím pádem mě stimuluje na horní straně daleko víc než normální penis ve velikosti 17 a 4,5
@Arturus píše:
tak na pravítku těch 3.5 cm šířky nevypadá zas tak málo. Tohle v sobě absolutně vůbec necítit? Tak to jsi zase ty asi doost vygajdaná v tom případě
no jasně …změřit se neumím , ale žádnou stížnost jsem nikdy neobdržela ..takže myslím, že žádná trága to není ..asi preferuju to cítit pořádně , ne jen nějaké šolíchání
@Arturus píše:
tak na pravítku těch 3.5 cm šířky nevypadá zas tak málo. Tohle v sobě absolutně vůbec necítit? Tak to jsi zase ty asi doost vygajdaná v tom případě
jo a šířku jsem nikdy neřešila …bud jsem měla štěstí nebo mi na šířce nijak nesejde
@Martas192 píše:
Jak říkám, přítel má tloušťku 4 cm a velmi tvrdého asměřujícího nahoru,tím pádem mě stimuluje na horní straně daleko víc než normální penis ve velikosti 17 a 4,5
A z teba sa za jeden deň ako stala žena? Raz sem posielaš fotku svojho penisu na hodnotenie, píšeš o priateľke, a zrazu máš priateľa s ohnutým penisom ktorý ťa lepšie stimuluje?
Asi si nejaký pomýlený troll ![]()
@Venetia píše:
jo a šířku jsem nikdy neřešila …bud jsem měla štěstí nebo mi na šířce nijak nesejde
So mnou tenký penis nerobil veľa. Môj terajší chlop má hrubý, netrvá dlho a mávam viac orgazmov po sebe. Pre mňa je to hrúbka. Každá sme asi iná. ![]()
@ivett33 píše:
A z teba sa za jeden deň ako stala žena? Raz sem posielaš fotku svojho penisu na hodnotenie, píšeš o priateľke, a zrazu máš priateľa s ohnutým penisom ktorý ťa lepšie stimuluje?Asi si nejaký pomýlený troll
To se nevylučuje. Může být muž a mít přítele. Pak se taky nemůžeme divit, že mu průměr 4 cm přijde dostatečný ![]()
@Annabela11 píše:
Tak cítit to trochu asi půjde ale nic moc no…
asi ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To se nevylučuje. Může být muž a mít přítele. Pak se taky nemůžeme divit, že mu průměr 4 cm přijde dostatečný
pane profesore, budíček! Asi si zase pletete více lidí dohromady
Omlouvám se za chybu ale mám kamarádku s výhodami,která sdílí můj účet,je to snad zakázané?Jen si vyměňujeme názory,na nikoho nenaražime,tak o co jde?jestli je pro někoho 4cm průměr k ničemu,tak je to pouze jeho problém,nee nás
Dobrou noc.
@Martas192 Pekný pokus, ale volá sa to schizofrénia, dvaja ľudia v jednom tele ![]()
@ivett33 Vážně vtipný,ale coo,já tady nebudu vysvětlovat jak to je
![]()
@Venetia píše:
tak co ? Že by sis nenašel čas nebo by tě nebavilo ho trávit se ženou ?
Ani jedno. Spíš bych celkově musel změnit styl svého fungování. Mám už nějakou zajetou rutinu, svůj klid. Taky bych se musel začít jinak chovat.