Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
5.7.18 22:28
@salamio píše:
A s kým chceš potom píchat/milovat se/etc. tvl?

Holky, kluci, psi, koně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.7.18 22:35

Ano, vzdal. Jako po ženských očko hodim, mladší, starší, to je jedno, ale hlava mě prostě už dál nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
5.7.18 22:48
@PetrBk píše:
Ano, vzdal. Jako po ženských očko hodim, mladší, starší, to je jedno, ale hlava mě prostě už dál nepustí.

To.nechápu ..bojis se ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
5.7.18 22:56

Proto jak jsem psal: terapie. Máš ještě nějakou výmluvu?

• Citovat
  • Upravit
2614
5.7.18 23:27
@Martas192 píše:
Noo tak dobře na tom asi nebudu ale mám třeba obřízku a kamosce se to moc líbí, větší výdrž při sexu a prý je to hygieničtější 8)

Někteří pak mají tu výdrž tak obrovskou, že si kvůli dosažení orgasmu musí vybrat dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.7.18 07:59
@Venetia píše:
To.nechápu ..bojis se ?

Ono to asi není přímo o strachu. Jen jsem si za tu dobu natlouk do hlavy, že na ženskou nemám nárok. A pak taky jsem už hodně zvyklej na to být sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.7.18 08:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.7.18 08:20
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

Na velikosti samozřejmě záleží ne že ne.Pokud má chlap malýho pinďoura kterého tam žena ani necítí tak co z toho má mít ?nic.Nejlepe jit o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.18 08:46

Koukám že diskuse pořád běží, občas sem nakouknu a dovolím si napsat svůj názor. Malý penis stačí pokud je člověk zamilovaný a vidí i ty ostatní přednosti. Bohužel zamilovanost po čase přejde a potom si na tu malost buď člověk zvykne a neřeší to, anebo se tím bude užírat a to všichni víme jak končí.
Můj případ je někde mezi..... :mrgreen: 15 let v podstatě harmonickém vztahu, ale s malým, žádný extrém, ale prostě menší, navíc ne moc šikovný, ale láska je láska a tak jsem to přešla a neřešila, aspoň ne na venek, ale červíček hlodal. Sex byl zkrátka nic moc. Nebylo to samozřejmě jen kvůli velikosti, ale i určité lenosti z partnerovi strany.
No a teď jsem potkala někoho jiného, to je uplně normální kluk, ale má nadprůměrnou výbavu a k tomu jako bonus je aktivní, zkrátka to umí. Je to uplně jiný kafe. Nemá žádné komplexy, je spontánní.
Před dlouholetým partnerem jsem měla několik vztahů s malými i velkými, ale to co mám teď ještě nikdy. Ze začátku jsem měla trochu obavu, ale uplně zbytečně, vše opravdu záleží na šikovnosti partnera.

Anonym snad chápete. Eva

• Citovat
  • Upravit
106294
6.7.18 08:51
@PetrBk píše:
Ono to asi není přímo o strachu. Jen jsem si za tu dobu natlouk do hlavy, že na ženskou nemám nárok. A pak taky jsem už hodně zvyklej na to být sám.

Však nemusíš hned s někým bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.18 09:42

Za mě teda těch 15 cm stačí,není to obr ale ani malej, samozřejmě že průměr alespoň ty 4 cm, tenčí nebrat,přítel má přesně tyto míry a jsem spokojená.Měla jsem i většího a tlustšího a sex katastrofa, zkrátka to sním neuměl.

• Citovat
  • Upravit
587
6.7.18 15:28
@Venetia píše:
Však nemusíš hned s někým bydlet

Tak ono tím nebylo myšleno hned nějaké společné bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
6.7.18 17:38
@PetrBk píše:
Tak ono tím nebylo myšleno hned nějaké společné bydlení.

tak co ? Že by sis nenašel čas nebo by tě nebavilo ho trávit se ženou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
6.7.18 18:26
@Annabela11 píše:
Na velikosti samozřejmě záleží ne že ne.Pokud má chlap malýho pinďoura kterého tam žena ani necítí tak co z toho má mít ?nic.Nejlepe jit o dům dál.

nějak si neumím představit vůbec v sobě necítit věc o délce 12 cm a šířce 3.5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
6.7.18 18:47
@Arturus píše:
nějak si neumím představit vůbec v sobě necítit věc o délce 12 cm a šířce 3.5 cm

Asi budeš hodně uzká, jinak si to neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová