Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
7.7.18 09:44
@PetrBk píše:
Ani jedno. Spíš bych celkově musel změnit styl svého fungování. Mám už nějakou zajetou rutinu, svůj klid. Taky bych se musel začít jinak chovat.

tak to už je na tobě , jestli to chceš změnit .Já mám taky neudatelnýho syna , kterého by asi žádná nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.7.18 09:56

To vyznělo jako nabídka :mrgreen: Třeba to neudatelnýmu synovi nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
7.7.18 10:16

ty kráso není nic horšího než tenký péro alá propiska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
7.7.18 13:17
@PetrBk píše:
To vyznělo jako nabídka :mrgreen: Třeba to neudatelnýmu synovi nevadí :think:

On se hlavně vzdycky zakouka do nějaké,co ho nechce a drží ho to dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.7.18 13:27

Tak o tom bych taky mohl vyprávět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 16:18
@Venetia píše:
tak to už je na tobě , jestli to chceš změnit .Já mám taky neudatelnýho syna , kterého by asi žádná nechtěla

A zkoušela jsi to na kriminálce nebo státním zastupitelství? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.7.18 16:55
@Detsa píše:
Jen si tu přečti, jaký blbové,ignoranti a násilníci dokážou mít vztah … no není to smutné ? ;)

Tak asi na nich něco je. Každého prostě bere něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.7.18 17:09
@Prof. Farnsworth píše:
Fórum pro maminky a je to tu samej čur.k :mrgreen:
:mrgreen: teda koukám kam sem to zavítala :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.7.18 17:11
@Venetia píše:
asi ta velikost souvisí s inteligencí ..čím větší péro , tím větší blbec

No ono to je většinou naopak…ti arogantní tupci máj většinou malý pero…takovej komplex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
7.7.18 17:38
@brumdinka píše:
No ono to je většinou naopak…ti arogantní tupci máj většinou malý pero…takovej komplex :lol:

8)
taky bych se k tomu přikláněla ..dva nejlepší chlapi , které jsem poznala měli zrovna lepší vybavení , takže o tom, že to jsou blbci mně nikdo nepřesvědčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.7.18 18:13
@Venetia píše:
asi ta velikost souvisí s inteligencí ..čím větší péro , tím větší blbec

Tak to jsi mě rozesmala od srdce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.7.18 18:21
@Martas192 píše:
@Denisa76 Tak každé ženě vyhovuje něco jiného,co preferujete třeba vy,jestli to není tajný?
Život mě naučil nepreferovat a s tím co přijde přijmout tak jak to cítím. Manžel mě dostal úsměvem a pak super sexem a vydrželo nám to přes 20let..nový partner mě dostal svým vyjádřením citů ke mě a nádherným úsměvem a díky bohu i chemie byla na první dobrou..jednejte tak jak to cítíte a především nedělejte nic co nechcete :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.7.18 20:15

@Denisa76 Hezký jste to napsala, konečně slyším něco rozumného,jako když čtu některé komentáře typu(můj přítel má 20,druhá zase,můj přítel má 13 a jsem spokojená) stejně je to individuální věc a znám spoustu lidi a co s blbem,co ho má jak slon když potom slyším jak chodí denně nalitý a mlatì přítelkyni i děti,tak si ho jako vydržuje jen skrz péro,to snad nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.7.18 20:49
@Denisa76 píše: Život mě naučil nepreferovat a s tím co přijde přijmout tak jak to cítím. Manžel mě dostal úsměvem a pak super sexem a vydrželo nám to přes 20let..nový partner mě dostal svým vyjádřením citů ke mě a nádherným úsměvem a díky bohu i chemie byla na první dobrou..jednejte tak jak to cítíte a především nedělejte nic co nechcete :mrgreen:

Pěkně napsáno souhlas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.7.18 21:00

@Martas192 musíte si nadruhou stranu říct vrána k vráně sedá si a prostě vždy ta mince má dvě strany. Občas mám klientku bitou jak žito a nedá si říct a nedá. V jednom případě se fackovali oba dva a ve finále si i soudu neměli co vyčítat. Takže shrnuto perem to není to jsou prostě vžité sto let staré vzorce a to nejhorší,že člověk klesl tak moc,že si neváží už ani sám sebe. S délkou vocasu je to opět to samé pokud mě někdo nevyhovuje řeknu pravdu a odejdu. Ti co k sobě patří si sednou na první dobrou a žádný „ale“ do toho vztahu nekecá. Je to jenom o lidech a jejich postojích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová