Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem už měla zkušenost s pidi pindikem.. Nějak jsem to neřešila, chlap byl super, o 10 let starší jak já. Většinou mě uspokojil orálně nebo ručně před tím, než došlo ke stylu. Pro mě bylo hlavní, že neměl problém on se mnou a byla jsem dost úzká, že dosáhl orgasmu. 😇
Občas si na něj vzpomenu 😂 😂
@Anonymní píše:
Nevím jestli chápu správně… Tak vám se má s partnerkou narodit dítě a ty jí podvádíš na každým rohu jenom proto aby sis dokázal, že i s malým pérem si chlap??
A presne o tomto hovorime. Prva odpoved. A hned jasna urazka ze ho mam maleho, dakujem. ![]()
@Veri.sta píše:
Taky jsem už měla zkušenost s pidi pindikem.. Nějak jsem to neřešila, chlap byl super, o 10 let starší jak já. Většinou mě uspokojil orálně nebo ručně před tím, než došlo ke stylu. Pro mě bylo hlavní, že neměl problém on se mnou a byla jsem dost úzká, že dosáhl orgasmu. 😇
Mozem vediet co u vas znamena pidi? ![]()
Existují lidi, co trpí celiakií. Není jich- naštěstí - až tolik. Ale je to pro ně vážný problém i když je na ulici nepoznáte. Existuje móda, kupovat si bezlepkové potraviny. Ano u většiny je to móda, ale rozhodně jí podporuji. Bez ní by totiž byly bezlepkové potraviny enormně drahé, daleko víc, než jsou. ![]()
A existují lidi, co trpí nedostatečným růstem… ![]()
@Anonymní píše:
Nevím jestli chápu správně… Tak vám se má s partnerkou narodit dítě a ty jí podvádíš na každým rohu jenom proto aby sis dokázal, že i s malým pérem si chlap??
Lepší je velký a funkční věrný penis než malý s poruchama a nevěrný.
@Veri.sta píše:
Souhlas. Kdyz je clovek zamilovany, neresi to.
@Anonymní píše:
Mozem vediet co u vas znamena pidi?
Podle názorů na emimi tipuji, že mini bude tak do 20cm a mikro bude pod 15cm. Akorát uživatelky musí doplnit, jestli se jedná o čísla v klidu, nebo při erekci
![]()
@Renca28 píše:
Souhlas. Kdyz je clovek zamilovany, neresi to.
To ano.
Prvych kolko? 2,4,7 rokov..
@Anonymous21 až ten otok splaskne. Kdyby ne nsvštiv lékaře, je to příznak nemoce.
Ahoj, rada bych přispěla vlastni zkusenosti..
Muj první mel průměrnou délku a muj životní partner je nadprumerne obdaren co se tyce délky i obvodu.. mela jsem tedy i více mužů..
Nejvíce mě dráždí penis blízko vchodu, tzn. ze pro me je zásadní prejizdeni u vchodu, nejlépe když má muz větší žalud nebo se těsně před orgasmem zalud ještě více zduri, to jsem snad pokaždé hotova soucasne s partnerem (škoda, že praktikuje prerusovanou souloz
).
Jinak větší než 17 cm je pro mě v některých polohách uz bolestivejsi, při opakovane souloži mam pak vse namozene..
Vse je i o tom jak si sednete..
@domik01 píše:
Muj první mel průměrnou délku a muj životní partner je nadprumerne obdaren co se tyce délky i obvodu.. mela jsem tedy i více mužů..Nejvíce mě dráždí penis blízko vchodu, tzn. ze pro me je zásadní prejizdeni u vchodu, nejlépe když má muz větší žalud nebo se těsně před orgasmem zalud ještě více zduri, to jsem snad pokaždé hotova soucasne s partnerem (škoda, že praktikuje prerusovanou souloz
).
Jinak větší než 17 cm je pro mě v některých polohách uz bolestivejsi, při opakovane souloži mam pak vse namozene..
@domik01 píše:Že i kratší kladélko vhodně používané udělá malou smrt. Velký buchar taky třeba poškodí cervix..
Muj první mel průměrnou délku a muj životní partner je nadprumerne obdaren co se tyce délky i obvodu.. mela jsem tedy i více mužů..Nejvíce mě dráždí penis blízko vchodu, tzn. ze pro me je zásadní prejizdeni u vchodu, nejlépe když má muz větší žalud nebo se těsně před orgasmem zalud ještě více zduri, to jsem snad pokaždé hotova soucasne s partnerem (škoda, že praktikuje prerusovanou souloz
).