Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
ďakujem všetkým za upozornenie.
Užívateľa som odtajnila a zablokovala mu prístup vzhľadom na správanie proti pravidlám webu. Užívateľ môže po týždni požiadať o odblokovanie, v prípade, že sa rovnaká situácia znova nebude opakovať.
Ďakujem za pochopenie a prajem pekný zvyšok dňa
,
Kristína
Tady to teda jede. Pak mi uniká, proč jsem v minulosti přišel o účet, když tohle skončí jen týdenním banem?
@Šáruší píše:
@aiwwa @Prof. Farnsworth takze jeden je vulgarismus a neprojde, ale hromada čůráků je v pohode. No to mi reknete
To je tak, když si sestavíš slovník vulgárních výrazů, které jsou zakázané, ale zapomeneš, že mohou být v různých pádech a množném čísle ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To je tak, když si sestavíš slovník vulgárních výrazů, které jsou zakázané, ale zapomeneš, že mohou být v různých pádech a množném čísle
Nojo, nikdo není dokonalý. ![]()
@Zumpa píše:
Tady to teda jede. Pak mi uniká, proč jsem v minulosti přišel o účet, když tohle skončí jen týdenním banem?
Takže reinkarnace? Koho jen mi připomínáš?
Dobrý večer,
@Zumpa neviem, o aký účet ste prišli v minulosti, no v každom prípade je to individuálne. Ak sa u tohto užívateľa bude rovnaké správanie opakovať (ak vôbec požiada o odblokovanie) - prístup mu zablokujeme trvalo.
Dúfam, že vysvetlenie takto stačí. ![]()
S pozdravom,
Kristína
Jééé…my máme přesně opačný problém.,,Cítím" ho až moc, takže to celkem často bolí a někdy i podře. Takže ta tvá varianta by mi vůbec nevadila ![]()
Takhle jsem si sbalila fakt krásnýho borce, když mělo dojít na věc tak si vzpomínám jak mi celý udýchaný říká,,chceš ho tam? "
Moje odpověď byla… radši ani ne
![]()
Druhý den se mě na něj ptala kamarádka, prý kam až jsme zašli, tak jsem ji musela říct že nikam zvlášť, že jsem si to rozmyslela a ta koza začala řvát, on ho má strašně malýho, že joooo, já mu taky utekla
![]()
@tiny_girl píše:
Takhle jsem si sbalila fakt krásnýho borce, když mělo dojít na věc tak si vzpomínám jak mi celý udýchaný říká,,chceš ho tam? "
Moje odpověď byla… radši ani ne![]()
![]()
Druhý den se mě na něj ptala kamarádka, prý kam až jsme zašli, tak jsem ji musela říct že nikam zvlášť, že jsem si to rozmyslela a ta koza začala řvát, on ho má strašně malýho, že joooo, já mu taky utekla![]()
Ony nejsou jen kozy, ale i kozlové… ![]()
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.
je normální mít v 15 letech 20 cm a když nestojí má 14,5 je to normální?
@Danko124 škoda, že zrušili bravíčko a jejich poradnu. To bylo přímo dobré na takové dotazy
![]()
@Danko124 píše:
Je to vyjímka, ale gratuluji.
Rozhodně lepší než 12.
![]()
Příspěvek upraven 28.12.19 v 13:37
@Danko124 píše:
Jak vyrostl, takový je. Na Tvém místě bych si nestěžovala. ![]()
@M_Vladim píše:
Je to vyjímka, ale gratuluji.Rozhodně lepší než 12.
myslí že ještě poroste