Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
22.7.19 20:07

Dobrý deň,

ďakujem všetkým za upozornenie.
Užívateľa som odtajnila a zablokovala mu prístup vzhľadom na správanie proti pravidlám webu. Užívateľ môže po týždni požiadať o odblokovanie, v prípade, že sa rovnaká situácia znova nebude opakovať.

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný zvyšok dňa :kytka:,
Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
22.7.19 20:10

Tady to teda jede. Pak mi uniká, proč jsem v minulosti přišel o účet, když tohle skončí jen týdenním banem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.7.19 20:12
@Šáruší píše:
@aiwwa @Prof. Farnsworth takze jeden je vulgarismus a neprojde, ale hromada čůráků je v pohode. No to mi reknete :mrgreen:

To je tak, když si sestavíš slovník vulgárních výrazů, které jsou zakázané, ale zapomeneš, že mohou být v různých pádech a množném čísle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116054
22.7.19 20:26
@Prof. Farnsworth píše:
To je tak, když si sestavíš slovník vulgárních výrazů, které jsou zakázané, ale zapomeneš, že mohou být v různých pádech a množném čísle ;)

Nojo, nikdo není dokonalý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116054
22.7.19 20:26
@Zumpa píše:
Tady to teda jede. Pak mi uniká, proč jsem v minulosti přišel o účet, když tohle skončí jen týdenním banem?

Takže reinkarnace? Koho jen mi připomínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.7.19 21:22

Dobrý večer,

@Zumpa neviem, o aký účet ste prišli v minulosti, no v každom prípade je to individuálne. Ak sa u tohto užívateľa bude rovnaké správanie opakovať (ak vôbec požiada o odblokovanie) - prístup mu zablokujeme trvalo.
Dúfam, že vysvetlenie takto stačí. :kytka:

S pozdravom,
Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.7.19 07:20

Jééé…my máme přesně opačný problém.,,Cítím" ho až moc, takže to celkem často bolí a někdy i podře. Takže ta tvá varianta by mi vůbec nevadila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
23.7.19 08:22

Takhle jsem si sbalila fakt krásnýho borce, když mělo dojít na věc tak si vzpomínám jak mi celý udýchaný říká,,chceš ho tam? "
Moje odpověď byla… radši ani ne :oops: :D :D
Druhý den se mě na něj ptala kamarádka, prý kam až jsme zašli, tak jsem ji musela říct že nikam zvlášť, že jsem si to rozmyslela a ta koza začala řvát, on ho má strašně malýho, že joooo, já mu taky utekla :D :D

• Citovat
  • Upravit
37015
23.7.19 20:39
@tiny_girl píše:
Takhle jsem si sbalila fakt krásnýho borce, když mělo dojít na věc tak si vzpomínám jak mi celý udýchaný říká,,chceš ho tam? "
Moje odpověď byla… radši ani ne :oops: :D :D
Druhý den se mě na něj ptala kamarádka, prý kam až jsme zašli, tak jsem ji musela říct že nikam zvlášť, že jsem si to rozmyslela a ta koza začala řvát, on ho má strašně malýho, že joooo, já mu taky utekla :D :D

Ony nejsou jen kozy, ale i kozlové… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.12.19 13:11
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

je normální mít v 15 letech 20 cm a když nestojí má 14,5 je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.19 13:15

@Danko124 škoda, že zrušili bravíčko a jejich poradnu. To bylo přímo dobré na takové dotazy :D :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
28.12.19 13:20
@Danko124 píše:

Je to vyjímka, ale gratuluji. :think: Rozhodně lepší než 12. :nevim: :?

Příspěvek upraven 28.12.19 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.12.19 13:22
@Danko124 píše:

Jak vyrostl, takový je. Na Tvém místě bych si nestěžovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.12.19 13:23
@M_Vladim píše:
Je to vyjímka, ale gratuluji. :think: Rozhodně lepší než 12. :nevim:

myslí že ještě poroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791