Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PP93 nejdříve neřešte a pak hromada podmínek.. hlavně at vydělává.. ono je spousta lidí co si vydělají sami a nepotřebují k tomu toho druhého. To už mě příjde míň pokrytecká ženská která kouká na klobásu a né nastav konta. Tyhle zlatokopecký řeči miluju.
budu Vás citovat - Pokud ten chlap slušněji vydělává, je pracovitý jak ve své profesi tak i doma, obětavý a dovede vás i děti ideálně zabezpečit hezkým bydlením, finanční stabilitou, volnočasovým aktivitám či dalšími věcmi tak to neřešte a buďte rádi že nejste na vozíku!
@PP93 píše:
To ti může být jedno co tu řeším a jak ´velkého´ ho mám. Spíš se zastávám celkově mužů, kteří měly smůlu a musí o to více dřít v jiných věcech jako peníze apod…
smulu v cem a proc to kompenzuji penezi ? Uz to pomalu leze ?
@PP93 Doteď jsem byla hodná. Ale ty tvoje výplody se nedají číst. A chlapi si ženy nevybírají podle vzhledu? Je jim veskrze jedno jestli je ženská hodná nebo vzdělaná, hlavně že má pěknou tvář a velký prsa. Nazdar.
@PP93 píše:
Vám se to řekne když si můžete zvětšit prsa, mi to tak jednoduché nemáme…a právě proto chci apelovat na to čemuž věřím, že po zkušenosti z vážnou chorobou, z které vám může výrazně pomoci i partner s 12cm např. budete na věci, které vám vadily se dívat s větší úctou a vděčností, že nemusíte ležet na lůžku a bát se co vůbec bude daleko více vážit toho, co máte. Pokud ani tohle nestačí tak už fakt nevím, jedině jak by řekl smoljak: https://www.youtube.com/watch?…
No nemáme, no.
A tak se snažím vysvětlovat a lobovat, abychom měli. ![]()
Navíc ženská s malým poprsím má sice malé šance u horňáků, ale jinak až takové potíže mít nebude. A k když si jí vezme dolňák může být šťastná jak žádný jiný. Jo je blbý, když ten, co se do něj zabouchne je horňák. To může být peklo. ![]()
Jenže malý penis je v nevýhodě u všech a celý život. ![]()
Takže: Lobbing, lobbing a to třetí … jo lobbing. ![]()
No pochybuju, že se já dožiju, ale stejně nepřestanu. ![]()
@PP93 píše:
svůj názor jsem řekl a už končím. jen se těším až budete skučet v bolestech na lůžku a bát se o svoje zdraví a řešit velikost bez ohledu na to,zda tu ještě za rok vůbec budete, či zda vůbec ve zdraví. Mě to bude jedno a čím jste hamižnější, o to méně mě to bude trápit…
a ty uz si videl nekoho , kdo v bolestech resi velikost ? To se mi moc nezda .
@PP93 píše:
v čem asi, o čem je tato diskuze?
preference ruznych velikosti je hamiznost ?
@PP93 píše:
Je to tu hlavně o tom ubližovat chlapům, jež nemají pořádnou výbavu, tak potřebuji to redukovat aby si ženy uvědomily že můžou mít horší problém než menší penis u muže.
No tak teda díky, jsem si jistej, že by to žádná z nich ani netušila, kdybys na to nepoukázala.
Ty jsi vlastně taková osvětová pracovnice, vnášíš vědomosti a pokrok tam, kde dříve byla jen tma a nevědomost. ![]()
@Venetia píše:
a ty uz si videl nekoho , kdo v bolestech resi velikost ? To se mi moc nezda .
To je ironie! Právě že vím, že v tu chvíli to řešit vůbec nebudou a budou si naopak říkat proč hledaly problém v něčem, co není až tak závažné proti aktuální situaci.
@PP93 píše:
Je to tu hlavně o tom ubližovat chlapům, jež nemají pořádnou výbavu, tak potřebuji to redukovat aby si ženy uvědomily že můžou mít horší problém než menší penis u muže.
problemu je jako s..... jako fakt nechapu v souvislosti s moznym onemocnenim v budoucnu co s tim ma velikost ..opravdu ne , ty cm +/- neco ovlivni ?
@PP93 píše:
To je ironie! Právě že vím, že v tu chvíli to řešit vůbec nebudou a budou si naopak říkat proč hledaly problém v něčem, co není až tak závažné proti aktuální situaci.
ja myslim, ze az tak tezkej problem to neni , abych se k nemu obracela v myslenkach , az budu trpet v bolestech . Ty jsi chlap nebo zenska ?
@PP93 píše:
Ti jsi asi taky nezažil opravdové trápení…chtěl bych vidět až třeba při autonehodě se ti přetrhne vaz a budeš do smrti na vozíku zda se budeš smát stejně jako teď.
pokud budu i na vozíku a budu živ, tak se smát budu. Uzavřít se do obalu, tím se nic nevyřeší. Ale o tohle vůbec nejde. My tu velice ojedinělé případy neřešíme. Tak klídek a tabáček. ![]()
@PP93 To je snad každému jasné, že až nastane nějaký vážný zdravotní problém, bolesti a úmrtí kohokoliv milovaného, že v tu chvíli nikdo nemá ani pomyšlení na to, jak kdo má velké péro, jak má velký barák atd atd. V tu chvíli cítí jen tu bolest, at psychickou nebo fyzickou a říká si, že fakt za život řešil spoustu kravin a na důležité věci tak nějak nemyslel a jak rád by to vrátil a většinou to nejde.
Zažila jsem to hodně krát a vím jaké to je. Takže předpokládám, že se ti něco podobného stalo a tu bolest tímhle ventiluješ ven. Ale tím, že tady budeš víceméně proklínat lidi, co se tu jdou pobavit (i když kravinama) , tím si moc neulevíš. Přát někomu, at skončí v bolestech, tím si jen přivoláváš další karmu sám pro sebe. Takže spíš bacha na to, co tu píšeš. Zkus to ventilovat jinak, jdi se vymlátit do boxerny, vykřičet, meditovat…
Tak trochu nevím, proč sem někdo tahá do toho nějaký špatný zdravotní stav atd… Už jsem si toho všiml i v jiných tématech. To je naprosto logické, že pokud se člověk dostane do nějaké takové situace, tak ty životní priority se asi trochu změní. Ale tady se řeší velikost penisu a dámy si to tady řeknou pěkně na plnou hubu (pardon za ten výraz) a díky Bohu za to. Bez nějakých ťuťuňuňu. Když jsem to na etapy pročítal celé, tak jsem se docela místy pěkně zapotil a nebylo mi to vůbec příjemné. Každopádně díky tomu mi konečně došlo, že jsem fakt v řiti a měl bych si přestat dělat naděje. Když to člověk přijme, tak se mu pak líp funguje.
@PetrBk ty jsi troll, vubec nechapes, ze to co vidis, to je jen ta spinava spicka ledovce,
a ze chteji nabijece, tak at si ho najdou,
3/4 zen neresi takove kraviny a ziji spokojene,
jenze ta 1/4 nespokojenych je videt a slyest vsude,
je to asi jako v politice, nejvic je slyset a videt Kalousek,
ovsem kdyz byly volby, tak malem vyletel z parlamentu se svymi 5%,
a tady je to na stejnem principu, nejvice jsou videt a slyset Kalouskovic,
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi
@Pesimistaa píše:
@PetrBk ty jsi troll, vubec nechapes, ze to co vidis, to je jen ta spinava spicka ledovce,
a ze chteji nabijece, tak at si ho najdou,
3/4 zen neresi takove kraviny a ziji spokojene,
jenze ta 1/4 nespokojenych je videt a slyest vsude,
je to asi jako v politice, nejvic je slyset a videt Kalousek,
ovsem kdyz byly volby, tak malem vyletel z parlamentu se svymi 5%,
a tady je to na stejnem principu, nejvice jsou videt a slyset Kalouskovic,
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi
Přesně ![]()