Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
15.11.18 14:32

@PP93 nejdříve neřešte a pak hromada podmínek.. hlavně at vydělává.. ono je spousta lidí co si vydělají sami a nepotřebují k tomu toho druhého. To už mě příjde míň pokrytecká ženská která kouká na klobásu a né nastav konta. Tyhle zlatokopecký řeči miluju.

budu Vás citovat - Pokud ten chlap slušněji vydělává, je pracovitý jak ve své profesi tak i doma, obětavý a dovede vás i děti ideálně zabezpečit hezkým bydlením, finanční stabilitou, volnočasovým aktivitám či dalšími věcmi tak to neřešte a buďte rádi že nejste na vozíku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
15.11.18 14:32
@PP93 píše:
To ti může být jedno co tu řeším a jak ´velkého´ ho mám. Spíš se zastávám celkově mužů, kteří měly smůlu a musí o to více dřít v jiných věcech jako peníze apod…

smulu v cem a proc to kompenzuji penezi ? Uz to pomalu leze ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.11.18 14:34

@PP93 Doteď jsem byla hodná. Ale ty tvoje výplody se nedají číst. A chlapi si ženy nevybírají podle vzhledu? Je jim veskrze jedno jestli je ženská hodná nebo vzdělaná, hlavně že má pěknou tvář a velký prsa. Nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37675
@PP93 píše:
Vám se to řekne když si můžete zvětšit prsa, mi to tak jednoduché nemáme…a právě proto chci apelovat na to čemuž věřím, že po zkušenosti z vážnou chorobou, z které vám může výrazně pomoci i partner s 12cm např. budete na věci, které vám vadily se dívat s větší úctou a vděčností, že nemusíte ležet na lůžku a bát se co vůbec bude daleko více vážit toho, co máte. Pokud ani tohle nestačí tak už fakt nevím, jedině jak by řekl smoljak: https://www.youtube.com/watch?…

No nemáme, no. :? A tak se snažím vysvětlovat a lobovat, abychom měli. :mavam:
Navíc ženská s malým poprsím má sice malé šance u horňáků, ale jinak až takové potíže mít nebude. A k když si jí vezme dolňák může být šťastná jak žádný jiný. Jo je blbý, když ten, co se do něj zabouchne je horňák. To může být peklo. :(
Jenže malý penis je v nevýhodě u všech a celý život. :roll:
Takže: Lobbing, lobbing a to třetí … jo lobbing. :mrgreen:
No pochybuju, že se já dožiju, ale stejně nepřestanu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
@PP93 píše:
svůj názor jsem řekl a už končím. jen se těším až budete skučet v bolestech na lůžku a bát se o svoje zdraví a řešit velikost bez ohledu na to,zda tu ještě za rok vůbec budete, či zda vůbec ve zdraví. Mě to bude jedno a čím jste hamižnější, o to méně mě to bude trápit…

a ty uz si videl nekoho , kdo v bolestech resi velikost ? To se mi moc nezda .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
15.11.18 14:35
@PP93 píše:
v čem asi, o čem je tato diskuze?

preference ruznych velikosti je hamiznost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
15.11.18 14:36
@PP93 píše:
Je to tu hlavně o tom ubližovat chlapům, jež nemají pořádnou výbavu, tak potřebuji to redukovat aby si ženy uvědomily že můžou mít horší problém než menší penis u muže.

No tak teda díky, jsem si jistej, že by to žádná z nich ani netušila, kdybys na to nepoukázala.

Ty jsi vlastně taková osvětová pracovnice, vnášíš vědomosti a pokrok tam, kde dříve byla jen tma a nevědomost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.18 14:37
@Venetia píše:
a ty uz si videl nekoho , kdo v bolestech resi velikost ? To se mi moc nezda .

To je ironie! Právě že vím, že v tu chvíli to řešit vůbec nebudou a budou si naopak říkat proč hledaly problém v něčem, co není až tak závažné proti aktuální situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
15.11.18 14:37
@PP93 píše:
Je to tu hlavně o tom ubližovat chlapům, jež nemají pořádnou výbavu, tak potřebuji to redukovat aby si ženy uvědomily že můžou mít horší problém než menší penis u muže.

problemu je jako s..... jako fakt nechapu v souvislosti s moznym onemocnenim v budoucnu co s tim ma velikost ..opravdu ne , ty cm +/- neco ovlivni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
15.11.18 14:42
@PP93 píše:
To je ironie! Právě že vím, že v tu chvíli to řešit vůbec nebudou a budou si naopak říkat proč hledaly problém v něčem, co není až tak závažné proti aktuální situaci.

ja myslim, ze az tak tezkej problem to neni , abych se k nemu obracela v myslenkach , az budu trpet v bolestech . Ty jsi chlap nebo zenska ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.18 14:55
@PP93 píše:
Ti jsi asi taky nezažil opravdové trápení…chtěl bych vidět až třeba při autonehodě se ti přetrhne vaz a budeš do smrti na vozíku zda se budeš smát stejně jako teď.

pokud budu i na vozíku a budu živ, tak se smát budu. Uzavřít se do obalu, tím se nic nevyřeší. Ale o tohle vůbec nejde. My tu velice ojedinělé případy neřešíme. Tak klídek a tabáček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.18 15:02

@PP93 To je snad každému jasné, že až nastane nějaký vážný zdravotní problém, bolesti a úmrtí kohokoliv milovaného, že v tu chvíli nikdo nemá ani pomyšlení na to, jak kdo má velké péro, jak má velký barák atd atd. V tu chvíli cítí jen tu bolest, at psychickou nebo fyzickou a říká si, že fakt za život řešil spoustu kravin a na důležité věci tak nějak nemyslel a jak rád by to vrátil a většinou to nejde. :( Zažila jsem to hodně krát a vím jaké to je. Takže předpokládám, že se ti něco podobného stalo a tu bolest tímhle ventiluješ ven. Ale tím, že tady budeš víceméně proklínat lidi, co se tu jdou pobavit (i když kravinama) , tím si moc neulevíš. Přát někomu, at skončí v bolestech, tím si jen přivoláváš další karmu sám pro sebe. Takže spíš bacha na to, co tu píšeš. Zkus to ventilovat jinak, jdi se vymlátit do boxerny, vykřičet, meditovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.11.18 10:05

Tak trochu nevím, proč sem někdo tahá do toho nějaký špatný zdravotní stav atd… Už jsem si toho všiml i v jiných tématech. To je naprosto logické, že pokud se člověk dostane do nějaké takové situace, tak ty životní priority se asi trochu změní. Ale tady se řeší velikost penisu a dámy si to tady řeknou pěkně na plnou hubu (pardon za ten výraz) a díky Bohu za to. Bez nějakých ťuťuňuňu. Když jsem to na etapy pročítal celé, tak jsem se docela místy pěkně zapotil a nebylo mi to vůbec příjemné. Každopádně díky tomu mi konečně došlo, že jsem fakt v řiti a měl bych si přestat dělat naděje. Když to člověk přijme, tak se mu pak líp funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.11.18 14:09

@PetrBk ty jsi troll, vubec nechapes, ze to co vidis, to je jen ta spinava spicka ledovce,
a ze chteji nabijece, tak at si ho najdou,
3/4 zen neresi takove kraviny a ziji spokojene,
jenze ta 1/4 nespokojenych je videt a slyest vsude,
je to asi jako v politice, nejvic je slyset a videt Kalousek,
ovsem kdyz byly volby, tak malem vyletel z parlamentu se svymi 5%,
a tady je to na stejnem principu, nejvice jsou videt a slyset Kalouskovic,
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
17.11.18 14:10
@Pesimistaa píše:
@PetrBk ty jsi troll, vubec nechapes, ze to co vidis, to je jen ta spinava spicka ledovce,
a ze chteji nabijece, tak at si ho najdou,
3/4 zen neresi takove kraviny a ziji spokojene,
jenze ta 1/4 nespokojenych je videt a slyest vsude,
je to asi jako v politice, nejvic je slyset a videt Kalousek,
ovsem kdyz byly volby, tak malem vyletel z parlamentu se svymi 5%,
a tady je to na stejnem principu, nejvice jsou videt a slyset Kalouskovic,
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová