Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimistaa píše:
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi
Jo… ty tak budou spokojený ![]()
@PetrBk
Ty jsi hlavně v životě žádnou ženskou neměl, tak nemůžeš hodnotit „vyhovujicnost“ svého mužství. Nejsi ty převtělený Kratomir ???
@PP93 - dochazis na léčbu ??? Jestli sis všiml, tak tohle téma není o vážných chorobách a ty nemají s tímto tématem vůbec nic společného. Asi by se mělo zrušit celé emimi, protože všechny věci, které se tu řeší, by člověk odsunul stranou, kdyby byl v bolestech na lůžku…
O povrchnosti vůbec psát nemůžeš, protože jedním dechem odsuzujes ženy, kterým záleží na velikosti M ( a přeješ jim bolestivé nemoci) druhým dechem jim podsouvas to, aby misto toho hleděly na stav konta, výši výdělku a ochotu se o ty peníze dělit
. Takže jsi evidentně zakomplexovany z malého pera a snažíš se to vynahradit penězi. A evidentně to v tvém případě úspěch nemá, když jsi tak labilní, že píšeš co píšeš…
@káťa píše:
@PetrBk
Ty jsi hlavně v životě žádnou ženskou neměl, tak nemůžeš hodnotit „vyhovujicnost“ svého mužství. Nejsi ty převtělený Kratomir ???
Kouknu a vidim ne? Na to semnou nemusí ženská ztrácet čas. Kraťomír? No pár lidí už mě takhle podezřívalo.
Vy tu řešíte ****? Bože bože, vy jste ale ubohý ****, to **** je ale tak dobryyyy! Nikdy nedoženeš skutečné lásky ty ubohá ****
edit adminom - sprosté slová
Jakto ze muze psat sproste slova me ro nejde prosim admimi at zasahnou. a odtajni anonym
@Anonymní píše:
Jakto ze muze psat sproste slova me ro nejde prosim admimi at zasahnou. a odtajni anonym
Protože ten tupec nenapsal ani jedno gramaticky správně ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
nové vyjmenované slovo po „F“? „fylcka“
@Šáruší píše:![]()
![]()
pardon, musim zkusit čůr. ák tak mne to nejde, to je fakt spravedlnost tohle
zkus to napsat v množném čísle
@aiwwa @Prof. Farnsworth takze jeden je vulgarismus a neprojde, ale hromada čůráků je v pohode. No to mi reknete ![]()