Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
17.11.18 18:45
@Pesimistaa píše:
ty ostatni mlci a jsou spokojene, doma maji neco mezi 10 a 15 cm a vubec to neresi

Jo… ty tak budou spokojený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.11.18 07:01

@PetrBk
Ty jsi hlavně v životě žádnou ženskou neměl, tak nemůžeš hodnotit „vyhovujicnost“ svého mužství. Nejsi ty převtělený Kratomir ???

@PP93 - dochazis na léčbu ??? Jestli sis všiml, tak tohle téma není o vážných chorobách a ty nemají s tímto tématem vůbec nic společného. Asi by se mělo zrušit celé emimi, protože všechny věci, které se tu řeší, by člověk odsunul stranou, kdyby byl v bolestech na lůžku…
O povrchnosti vůbec psát nemůžeš, protože jedním dechem odsuzujes ženy, kterým záleží na velikosti M ( a přeješ jim bolestivé nemoci) druhým dechem jim podsouvas to, aby misto toho hleděly na stav konta, výši výdělku a ochotu se o ty peníze dělit :zed: . Takže jsi evidentně zakomplexovany z malého pera a snažíš se to vynahradit penězi. A evidentně to v tvém případě úspěch nemá, když jsi tak labilní, že píšeš co píšeš…

• Citovat
  • Upravit
587
18.11.18 08:41
@káťa píše:
@PetrBk
Ty jsi hlavně v životě žádnou ženskou neměl, tak nemůžeš hodnotit „vyhovujicnost“ svého mužství. Nejsi ty převtělený Kratomir ???

Kouknu a vidim ne? Na to semnou nemusí ženská ztrácet čas. Kraťomír? No pár lidí už mě takhle podezřívalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.19 18:36

Vy tu řešíte ****? Bože bože, vy jste ale ubohý ****, to **** je ale tak dobryyyy! Nikdy nedoženeš skutečné lásky ty ubohá ****

edit adminom - sprosté slová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.19 18:39

Jakto ze muze psat sproste slova me ro nejde prosim admimi at zasahnou. a odtajni anonym

• Citovat
  • Upravit
25897
22.7.19 18:40

Už jsem tě nahlásila, ubohý anonyme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.7.19 18:55

Nové vyjmenované slovo po „F“? „fylcka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.7.19 18:57

@Prof. Farnsworth asi mají tvrdá kusadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.7.19 19:26

Mazej se učit na reparát z češtiny a neotravuj tady!

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.7.19 19:28
@Anonymní píše:
Jakto ze muze psat sproste slova me ro nejde prosim admimi at zasahnou. a odtajni anonym

Protože ten tupec nenapsal ani jedno gramaticky správně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25897
22.7.19 19:38

@Janli to je fakt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
22.7.19 19:44
@Prof. Farnsworth píše:
nové vyjmenované slovo po „F“? „fylcka“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pardon, musim zkusit čůr. ák tak mne to nejde, to je fakt spravedlnost tohle :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.7.19 19:53
@Šáruší píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pardon, musim zkusit čůr. ák tak mne to nejde, to je fakt spravedlnost tohle :cert:

zkus to napsat v množném čísle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
22.7.19 20:00

A cůráci jdou? :mrgreen:
Test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
22.7.19 20:04

@aiwwa @Prof. Farnsworth takze jeden je vulgarismus a neprojde, ale hromada čůráků je v pohode. No to mi reknete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová