Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danko124 píše:
můj penis když mám v 15 letech 20 cm
A ty si myslíš, že je moc malý nebo velky?
@Danko124 píše:
myslí že ještě poroste
To záleží na kostních štěrbinách. Tedy - nezáleží, ale právě na nich lze snadno zjistit, jestli je růst ukončený, nebo ne - pokud se růstové štěrbiny neuzavřou, tak je růst možný. Obecně ale platí, že se růst penisu zastavuje o něco dřív, než zbytku těla. ![]()
@pikola píše:
A ty si myslíš, že je moc malý nebo velky?
to právě nevím
@M_Vladim píše:
To záleží na kostních štěrbinách. Tedy - nezáleží, ale právě na nich lze snadno zjistit, jestli je růst ukončený, nebo ne - pokud se růstové štěrbiny neuzavřou, tak je růst možný. Obecně ale platí, že se růst penisu zastavuje o něco dřív, než zbytku těla.
a co je lepší pro ženu aby měl chlap větší nebo menší napište mi prosím vás názor
@Danko124 píše:
Ja se bojím že ji ho tam nestačím a te ji to bude bolet
Při větší délce je víc místa na manipulaci, takže zásunu bych se ani trochu nebál. Druhá věc je, že to asi nepůjde hned tělo-na tělo. ![]()
@M_Vladim píše:
Při větší délce je víc místa na manipulaci, takže zásunu bych se ani trochu nebál. Druhá věc je, že to asi nepůjde hned tělo-na tělo.
jak jako telo na telo
@Danko124 píše:Úplný zásun. To bude nutné řešit opatrně. pochopením a případně opatrnou masáží podbřišku a s konkretní partnerkou - asi každá kompatibilní nebude.
jak jako telo na telo
@Danko124 píše:
S mojí velikosti 20 cm doporučujete sex v 15?
@Danko124 píše:
Jestli to má nějaké výhody nebo nevýhody
mít sex s panou
To jsou v zásadě nesmysly. Nelze nikomu doporučovat sex v 15, natož pokoušet zákon. ![]()
Doporučuju někoho, s kým jste si opravdu blízcí, budete na to mít věk a to bude to vůle obou.
To je nejdůležitější. ![]()
Obzvlášť, když se řeší nějaké zádrhele je oboustranný opravdový zájem a postupné sbližování k nezaplacení. ![]()
edit: panna…