Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko ve spolek, mám trochu problém, který mě provází už několikátým vztahem a ne jeden byl kvůli němu ukončen..
Myslím si, že mám průměrně veliký penis, ale co slýchám, tak trochu tlustý.. více objemný.. a co hůř, velmi mi nabotná žalud… většinou slýchám " to je ale hřib"!! ale později se dostaví problém, kvůli kterému jsem se odhodll sem napsat. Tento „hřib“ je asi pro oko lákavý, ale při vstupu do partnerky začíná problém a podaří se to až na několikátý pokus, v lepším případě bez větších bolestí. Mám pocit, že když už se do partnerky dostanu, bolí jí (je) to a nechtějí sex opakovat… doma také maximálně 2× týdně.. i když dělám vše pro rozpalení partnerky, delší předehru, orálek - který mám moc rád..atd… parterka je očividně na vstup připravena, stejně nastane problém..
(zkoušeli jsem i lubrikant, ale též bez úspěchu) Už nevím jak dál, já sex miluji, potřebuji ho minimálně jednou denně a 2× do týdne mi prostě nestačí…
Ale parterku vícekrát nepřemluvím, protože jí to bolí..
Máte někdo podobnou zkušenost a mohli by jste mi dát nějakou radu? Děkuji ![]()
Mě by stačil obvod kolem… ![]()
Každopádně asi přejít na už nějakou rodičku, ty, co čtu, mají pak většinou opačný problém ![]()
Mě zase nepřijde jako gigant…
v klidném stavu je malý, normální, ale při ztopoření si myslím, že mi praskne…nevím jestli to je normální ![]()
@Saatine píše:
Ne a taky mě jako první napadlo, že to chci vidětA to nemyslím nijak špatně. Jen si nedovedu představit tak velký žalud, aby to bylo nepříjemné
má partnerka nějaké hračky? jakm oc velký rozdíl je mezi tebou a hračkama?
Jako vláček, autíčko…? ![]()
Délka je 16 - 16,5cm… asi normál… žalud má při stopoření po obvodu 14 - 14,5 cm… nevím jestli nemám zkusit vyhledat lékaře, jestli je takový naběhnutí normální.. ![]()
@Sameček píše:
Mě zase nepřijde jako gigant…v klidném stavu je malý, normální, ale při ztopoření si myslím, že mi praskne…nevím jestli to je normální
A není to tím, že jaksi si užíváš s mladými jezinkami, které je mají ještě úzké?
@Saatine píše:
Ne a taky mě jako první napadlo, že to chci vidětA to nemyslím nijak špatně. Jen si nedovedu představit tak velký žalud, aby to bylo nepříjemné
má partnerka nějaké hračky? jakm oc velký rozdíl je mezi tebou a hračkama?
partnerka hračky moc nepoužívá… ![]()
Každopádně svou partnerku měnit nechci, proto žádám radu… Samozdřejmě v tomto případě musím přemýšlet o milenkách, protože je to neúnosné, ale třeba někdo poradí i něco jiného.. ![]()
@chipsa to jsem psal, že není..to bych ho am nenarval ani heverem
rád jí dlouho lížu až do stavu kdy je pěkně vlhká a až potom zkouším zasouvat ![]()