Velký žalud

15
11.1.17 18:04

Velký žalud

Zdravíčko ve spolek, mám trochu problém, který mě provází už několikátým vztahem a ne jeden byl kvůli němu ukončen.. :roll: Myslím si, že mám průměrně veliký penis, ale co slýchám, tak trochu tlustý.. více objemný.. a co hůř, velmi mi nabotná žalud… většinou slýchám " to je ale hřib"!! ale později se dostaví problém, kvůli kterému jsem se odhodll sem napsat. Tento „hřib“ je asi pro oko lákavý, ale při vstupu do partnerky začíná problém a podaří se to až na několikátý pokus, v lepším případě bez větších bolestí. Mám pocit, že když už se do partnerky dostanu, bolí jí (je) to a nechtějí sex opakovat… doma také maximálně 2× týdně.. i když dělám vše pro rozpalení partnerky, delší předehru, orálek - který mám moc rád..atd… parterka je očividně na vstup připravena, stejně nastane problém.. :roll:(zkoušeli jsem i lubrikant, ale též bez úspěchu) Už nevím jak dál, já sex miluji, potřebuji ho minimálně jednou denně a 2× do týdne mi prostě nestačí… :roll: Ale parterku vícekrát nepřemluvím, protože jí to bolí.. :roll: Máte někdo podobnou zkušenost a mohli by jste mi dát nějakou radu? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
11.1.17 18:09

To by mě fakt zajímalo, jak takovej gigant vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.1.17 18:12

Fotku sem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331

Máš rozměry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872

Mě taky! :potlesk: :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.1.17 18:15

Mě by stačil obvod kolem… :andel:
Každopádně asi přejít na už nějakou rodičku, ty, co čtu, mají pak většinou opačný problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:16

Mě zase nepřijde jako gigant… :nevim: v klidném stavu je malý, normální, ale při ztopoření si myslím, že mi praskne…nevím jestli to je normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 18:16
@Saatine píše:
Ne a taky mě jako první napadlo, že to chci vidět :D A to nemyslím nijak špatně. Jen si nedovedu představit tak velký žalud, aby to bylo nepříjemné :think: má partnerka nějaké hračky? jakm oc velký rozdíl je mezi tebou a hračkama?

Jako vláček, autíčko…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:19

Délka je 16 - 16,5cm… asi normál… žalud má při stopoření po obvodu 14 - 14,5 cm… nevím jestli nemám zkusit vyhledat lékaře, jestli je takový naběhnutí normální.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.1.17 18:20
@Sameček píše:
Mě zase nepřijde jako gigant… :nevim: v klidném stavu je malý, normální, ale při ztopoření si myslím, že mi praskne…nevím jestli to je normální :nevim:

A není to tím, že jaksi si užíváš s mladými jezinkami, které je mají ještě úzké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:21
@Saatine píše:
Ne a taky mě jako první napadlo, že to chci vidět :D A to nemyslím nijak špatně. Jen si nedovedu představit tak velký žalud, aby to bylo nepříjemné :think: má partnerka nějaké hračky? jakm oc velký rozdíl je mezi tebou a hračkama?

partnerka hračky moc nepoužívá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:22

@chipsa to s nemyslím, věk je různý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:24

Každopádně svou partnerku měnit nechci, proto žádám radu… Samozdřejmě v tomto případě musím přemýšlet o milenkách, protože je to neúnosné, ale třeba někdo poradí i něco jiného.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.1.17 18:24
@Sameček píše:
@chipsa to s nemyslím, věk je různý… :nevim:

Ještě mě napadá, není moc suchá? Používáte gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.17 18:26

@chipsa to jsem psal, že není..to bych ho am nenarval ani heverem :( rád jí dlouho lížu až do stavu kdy je pěkně vlhká a až potom zkouším zasouvat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí