Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ravedd píše:
Tak do toho bych nešla
Ani já ne… ale já bych obecně šla do máločeho ![]()
Jinak teda pamatuju si ze základky učitelku a ta nosila zaříznutý i džíny asi se jí to líbilo
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ten odsátý tuk pak může věnovat partnerovi na ptáka. Kdyby ty operace provedli najednou, tak třeba dostanou množstevní slevu
Ze ty budes obchodnik ![]()
@zu.syk píše:🙈 😂
No jasně
https://www.perfectclinic.cz/…ina-pahorku/
@finduska píše:
Já jsem pp porodu zkousela gatě, jestli je už obléknu, zapnula jsem je ale krasne byly vidět pysky, manžel byl u vytržení![]()
skoro mi ty kalhoty roztrhal, tak bych řekla, ze je to pro ne sexy, i když ja bych tak na ulici nešla
ale pahorek me nenapadlo řešit
![]()
Přesně tak, je to nádherné… pro zakladatelku: buď za to ráda, nos legíny a užívej si, jak z tebe chlapi budou u vytržení.
Ono je to asi spíše dáno.
Mám to také tak i dcerka hned od narození. Pediatr na to hleděl (jakože jestli prý nemá kýlu). A to byl pediatr věkem blízko důchodu. Tak nevím jak to je časté.
Aha, já myslela, že pahorek má každá vypolštářovaný kvůli sexu, aby se nenaráželo do kosti - au
@stinga píše:
Aha, já myslela, že pahorek má každá vypolštářovaný kvůli sexu, aby se nenaráželo do kosti - au
Při téhle logice by měl být primární anální sex, protože tam je to pošltářováno o hodně víc ![]()
@stinga píše:
@Prof. Farnsworth aha, tak proto se to chlapům tak líbí
No nevím.
Já přirážím jemně, takže mě se to líbí víc ze předu ![]()
@finduska píše:
Já jsem pp porodu zkousela gatě, jestli je už obléknu, zapnula jsem je ale krasne byly vidět pysky, manžel byl u vytržení![]()
skoro mi ty kalhoty roztrhal, tak bych řekla, ze je to pro ne sexy, i když ja bych tak na ulici nešla
![]()
Který chlap se nepodívá rád, vyrýsované pysky, ač to chlap viděl mockrát, tak vždycky ho to potěší. Stejně jeko pohled na prsa nebo zadek. Prostě ženské se musí slušně oblékat, aby nesváděly nadržené chlapy.
Také si myslím, že to bude prostě genetika, taky to tam mám tlustý, v těhotenství se to ještě zhoršilo (před těhotenstvím 50kg, teď 61) a dcera, furt mimino, to má od narození
Leda ta liposukce nebo zkusit zhubnout, pokud jsi silnější?
@Kristynka22 Obávám se, že zhubnutí moc nepomůže, naopak možná to vynikne, ostatní tuk se ztratí. Prostě některé ženy mají tuto oblast výraznější, jiné ne. Je to projev toho, že jde o ženu, přijde mi nenormální chtít u chirurgů opravovat, co je normální lidské tělo. Chlapům to nevadí, tak jako berou za normální, že ženy mají širší boky a útlejší od pasu nahoru, tak berou i toto. Nikdy se nezavděčíš všem, velké kozy, malé kozy, velký zadek, malý zadek atd. Co se jednomu líbí, tak jinému se to líbí jinak.
Já jsem pp porodu zkousela gatě, jestli je už obléknu, zapnula jsem je ale krasne byly vidět pysky, manžel byl u vytržení