Venušin pahorek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37346
8.8.19 21:59
@wildcherry píše:
Liposukce frndy jo? :lol:..

Dělá se obojí, jak augmentace, tak liposukce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
8.8.19 22:21
@Prof. Farnsworth píše:
No nevím. :think: Já přirážím jemně, takže mě se to líbí víc ze předu ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.19 22:24
@M_Vladim píše:
Dělá se obojí, jak augmentace, tak liposukce. :mavam:
:mrgreen: budu si to pamatovat, az mi devcica nakyne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.19 22:30
@Náhodný host píše:
@Kristynka22 Obávám se, že zhubnutí moc nepomůže, naopak možná to vynikne, ostatní tuk se ztratí. Prostě některé ženy mají tuto oblast výraznější, jiné ne. Je to projev toho, že jde o ženu, přijde mi nenormální chtít u chirurgů opravovat, co je normální lidské tělo. Chlapům to nevadí, tak jako berou za normální, že ženy mají širší boky a útlejší od pasu nahoru, tak berou i toto. Nikdy se nezavděčíš všem, velké kozy, malé kozy, velký zadek, malý zadek atd. Co se jednomu líbí, tak jinému se to líbí jinak.

Uprimne si myslim, ze zariznuty pystoury do,,velblouda,, moc sexy nejsou, je to neesteticky jak pretekajici spek, nebo lezouci prdela :lol:

Příspěvek upraven 08.08.19 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
8.8.19 22:32
@wildcherry píše:
Uprimne si myslim, ze zariznuty pistoury do,,velblouda,, moc sexy nejsou, je to neesteticky jak pretekajici spek, nebo lezouci prdela :lol:

Souhlas kde ti to můžu podepsat? :think: :pankac:

A taky to teda musí být hrozně pohodlný :think: a asi ne všem chlapům se to líbí kamarád když to kdysi viděl tak hlásil že někdo zaříznul kačenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.19 22:40
@Ravedd píše:
Souhlas kde ti to můžu podepsat? :think: :pankac:A taky to teda musí být hrozně pohodlný :think: a asi ne všem chlapům se to líbí kamarád když to kdysi viděl tak hlásil že někdo zaříznul kačenu :lol:

Presne, zatim jsem byla svedkem jen posmechu. I ten muj, pac leginy nosim casto, me upozornuje na to, ale ja ji mam svalnatou :cert:,ne macatou :lol:.Jenze ta tricitka je zradna asi, chces povolit, at neni ta kacena teda zarizla, ale pak klesne pr.del :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37346
8.8.19 23:02

Napadá mi, že se vlastně neřešilo, jestli není navrch deka. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
8.8.19 23:19

@wildcherry Obtažený pysky přes elastický oblečení chlapa rajcujou. Podobný, jak by viděl holou pipku, jenže ona je jako oblečená, ale současně je všecko vidět, nevím jak to přesněji popsat. Přitom na nahý ženě tahle oblast je to poslední, co mě vzruší, nejvíc zadek, pak se rád kouknu na kozy a mezi nohy, tak vidět to s celou postavou ano. Jinak čistě detailní záběr na ženský klín, to mi moc nebere, spíš celá ženská postava.
Ale stejně jsou na tom chlapi hůř. Jak má elastický oblečení nebo plavky, tak třeba postaví se mu a je to hned vidět. chudáci sportovci. U ženský se řekne, krejčí to špatně ušil, u chlapa se řekne, je to nadrženej kanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
8.8.19 23:23

@wildcherry Někdy chlapa dráždí i nedokonalost, třeba právě ty špeky, na břiše, na zádech. Prostě ženský tělo chlapy láká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
8.8.19 23:26
@wildcherry píše:
Liposukce frndy jo? :lol:..
8o
@Prof. Farnsworth píše:
Ten odsátý tuk pak může věnovat partnerovi na ptáka. Kdyby ty operace provedli najednou, tak třeba dostanou množstevní slevu :mrgreen:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37346
8.8.19 23:56
@Náhodný host píše:
@wildcherry Obtažený pysky přes elastický oblečení chlapa rajcujou. Podobný, jak by viděl holou pipku, jenže ona je jako oblečená, ale současně je všecko vidět, nevím jak to přesněji popsat. Přitom na nahý ženě tahle oblast je to poslední, co mě vzruší, nejvíc zadek, pak se rád kouknu na kozy a mezi nohy, tak vidět to s celou postavou ano. Jinak čistě detailní záběr na ženský klín, to mi moc nebere, spíš celá ženská postava.
Ale stejně jsou na tom chlapi hůř. Jak má elastický oblečení nebo plavky, tak třeba postaví se mu a je to hned vidět. chudáci sportovci. U ženský se řekne, krejčí to špatně ušil, u chlapa se řekne, je to nadrženej kanec.
:palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.8.19 11:14

@Náhodný host Jako jo, zhubnutí pomoci nemusí, ale jak píšu, mně se to ztloustnutím v těhotenství zhoršilo, takže jsem přesvědčená, že až se dostanu na původní váhu, tak se mi to tam zase vrátí do normálu. Doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37346
9.8.19 11:31

Zhubnutí na… genitální tuk nefunguje vůbec. Dokonce ani uvězněné v koncentrácích ho neztrácely a to už je teda co říct. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.8.19 12:44
@wildcherry píše: :mrgreen: budu si to pamatovat, az mi devcica nakyne :mrgreen:

Až vypaseš bobříka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.19 12:51
@Prof. Farnsworth píše:
Až vypaseš bobříka? :mrgreen:

Presne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit