Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně hygienicky pečovat o Venušiny kuličky? A take jak dlouho je při běžném dni máte na sobě? Kam jej nosíte a jaký efekt zatím pociťujete?
Právě jsem je dostala a tak bych ráda nějaké zkušenosti při běžném nošení.
Díky moc
Mám, ale nepoužívám, protože jsou na mě asi moc velký a je mi to nepříjemný. Použila jsem je párkrát, normálně jsem je pak umyla v horký vodě mýdlem, pořádně opláchla a vrátila je zpátky do pytlicku ve kterým byly.
@Azeretereza píše:
Mám, ale nepoužívám, protože jsou na mě asi moc velký a je mi to nepříjemný. Použila jsem je párkrát, normálně jsem je pak umyla v horký vodě mýdlem, pořádně opláchla a vrátila je zpátky do pytlicku ve kterým byly.
Jj. kuličky patřej do pytlíčku ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jj. kuličky patřej do pytlíčku
Ty abys u tohoto tématu chyběl, trenýrkáři. ![]()
@Fanulka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně hygienicky pečovat o Venušiny kuličky? A take jak dlouho je při běžném dni máte na sobě? Kam jej nosíte a jaký efekt zatím pociťujete?
Právě jsem je dostala a tak bych ráda nějaké zkušenosti při běžném nošení.![]()
Díky moc
Není to troll? Uchylák? ![]()
@JiříkMazlík píše:
@kalie to víš super jako naramek nebo přívěsek
Ale no tak, zakladatel si chce přečíst, jak ráno do své vagíny strkáme vaginální kuličky, v práci zažíváme několik spontánních orgasmů a večer je nemůžeme ani vyndat, jak jsme vzrušené a né, že je nosíme jako náušnice… ![]()
@free333 píše:
Ale no tak, zakladatel si chce přečíst, jak ráno do své vagíny strkáme vaginální kuličky, v práci zažíváme několik spontánních orgasmů a večer je nemůžeme ani vyndat, jak jsme vzrušené a né, že je nosíme jako náušnice…