Venušiny kuličky - péče a používání

1
16.1.22 17:49

Venušiny kuličky - péče a používání

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně hygienicky pečovat o Venušiny kuličky? A take jak dlouho je při běžném dni máte na sobě? Kam jej nosíte a jaký efekt zatím pociťujete?
Právě jsem je dostala a tak bych ráda nějaké zkušenosti při běžném nošení. :) :) Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
16.1.22 17:54

Mám, ale nepoužívám, protože jsou na mě asi moc velký a je mi to nepříjemný. Použila jsem je párkrát, normálně jsem je pak umyla v horký vodě mýdlem, pořádně opláchla a vrátila je zpátky do pytlicku ve kterým byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.1.22 17:57
@Azeretereza píše:
Mám, ale nepoužívám, protože jsou na mě asi moc velký a je mi to nepříjemný. Použila jsem je párkrát, normálně jsem je pak umyla v horký vodě mýdlem, pořádně opláchla a vrátila je zpátky do pytlicku ve kterým byly.

Jj. kuličky patřej do pytlíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 17:58
@Prof. Farnsworth píše:
Jj. kuličky patřej do pytlíčku :)

Ty abys u tohoto tématu chyběl, trenýrkáři. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Floralys
16.1.22 17:59
@Fanulka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak správně hygienicky pečovat o Venušiny kuličky? A take jak dlouho je při běžném dni máte na sobě? Kam jej nosíte a jaký efekt zatím pociťujete?
Právě jsem je dostala a tak bych ráda nějaké zkušenosti při běžném nošení. :) :) Díky moc

Není to troll? Uchylák? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2653
16.1.22 18:09

To se nosi na sobe? :lol:…ty jo…asi jsem konzerva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
16.1.22 18:16

@kalie to víš super jako naramek nebo přívěsek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
16.1.22 18:22
@JiříkMazlík píše:
@kalie to víš super jako naramek nebo přívěsek :mrgreen:

Ale no tak, zakladatel si chce přečíst, jak ráno do své vagíny strkáme vaginální kuličky, v práci zažíváme několik spontánních orgasmů a večer je nemůžeme ani vyndat, jak jsme vzrušené a né, že je nosíme jako náušnice… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 18:50
@free333 píše:
Ale no tak, zakladatel si chce přečíst, jak ráno do své vagíny strkáme vaginální kuličky, v práci zažíváme několik spontánních orgasmů a večer je nemůžeme ani vyndat, jak jsme vzrušené a né, že je nosíme jako náušnice… :)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová