Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedělala bych žádné závěry až do osobního setkání. Může smrdět nebo mít řečovou vadu Ev vysoko položený hlas a to klidně může u tebe zadupat všechny jeho dosavadní klady. Anebo bude pro tebe neodolatelný, ale jiskra nepřeskočí u něj. Ber to zcela nezávazně asi jako kafe s bývalou spolužačkou a ono se to vyvrbí ![]()
@DoktorkaZorkaHorká mas naprosto pravdu. Randioa jsem s totálním alfasamcem, v kalhotách 20cm
, chytrý, vše ok. Ale mě to nebavilo - proste mi nevonel, přitom kdykoliv jsem ho viděla tak mi přišel jako ukázka dokonalého chlapa. I povahou.
Tak jinak - ať to není blby a zamilujeme se
![]()
Vůně je hrozně důležitá! Mela jsem několik partnerů, ale až ten poslední mi voní a chutná a podle všeho i já jemu a je to teda úplně jiného… prostě silná přitažlivost…
OT - bereš HAK?
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Vůně je hrozně důležitá! Mela jsem několik partnerů, ale až ten poslední mi voní a chutná a podle všeho i já jemu a je to teda úplně jiného… prostě silná přitažlivost…
OT - bereš HAK?
Nene už 10 let neberu
vím, to to hodně ovlivňuje a vybrala bych si špatně
ale naštěstí neberu.
Tak bylo to moc fajn, příjemný normální kluk, vůbec nic divne jsem necítila, myslím ze si ve spoustě věci delal srandu ![]()
Ale zatím to tam není
nevím jak z jeho strany. Klidně bych se s nim viděla zas ale nevim jestli se zamiluju ![]()
@Anonymní píše:
Tak bylo to moc fajn, příjemný normální kluk, vůbec nic divne jsem necítila, myslím ze si ve spoustě věci delal sranduAle zatím to tam není
nevím jak z jeho strany. Klidně bych se s nim viděla zas ale nevim jestli se zamiluju
To je bezva ![]()
Hele, urcite se neukvapuj, proste si ted musíš dat chvili na rekonstrukci jeho zjevu ve svem mozku. Proto nemam rada vypisování, clovek si chte nechte neco nafantaziruje a potom se objevi zarucene nekdo jiny. Pokud to slo, tak tomu dej minimalne 3 rande sanci ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem prave taky spis “opatrný” a možná odtazity typ. U nás doma se nikdy neříkalo ze se máme rádi, ač to tak bylo. Mým partnerům jsem neřekla miluji te, snad jen jednomu, jinak jsem to jen psala. A uvědomuji si ze když mám vedle sebe člověka jako jsem já, tak “neroztaju” a vlastně se to stává problémem, mne vadí ze mi ten druhy nedává najevo city a já díky tomu neumím pracovat se sebou. A jakmile do toho ten druhy jde po hlavě a trochu to prožívá tak ztatim zábrany a jde to. Možná tohle potrebuju a možná proto mě to s nim baví nejvíc, ti se kterými si píšu mě nebavírespektive už si s nimi ani nepíšu.Ale to nic nemění na faktu ze jsem z toho byla taky překvapena. Teď se chová třeba úplně normálně, žádný srdíčka, pusinky, osloveni, vše normální.
Já to mám stejně a rozhodně je dobře, že on umí projevit emoce, já se seznamovala před padesátkou a občas jsme taky byli jako pubertaci, nevidím na tom nic špatného
Jo šanci mu chci dat, bylo to fakt příjemný, nevím jestli je k sobě hodime atd, ale uvidíme.
Psal mi ze to bylo skvělý a ze mám úplnou jiskru v očích a ze on nebyl moc ve svy kůži dneska ale ze to snad nebylo poznat a ze mě znovu rad uvidí. A ze hraju perfektně tenis
Tak dobrý. No uvidíme co dal. U mě to bývá často “hned” ale zároveň to nikdy nedopada dobře když je to tzv láska na první pohled:))
@Anonymní píše:
Jo šanci mu chci dat, bylo to fakt příjemný, nevím jestli je k sobě hodime atd, ale uvidíme.Psal mi ze to bylo skvělý a ze mám úplnou jiskru v očích a ze on nebyl moc ve svy kůži dneska ale ze to snad nebylo poznat a ze mě znovu rad uvidí. A ze hraju perfektně tenisTak dobrý. No uvidíme co dal. U mě to bývá často “hned” ale zároveň to nikdy nedopada dobře když je to tzv láska na první pohled:))
Mám to asi podobně.
No tak u/vidíš. Počkej, jak se to vyvine. Aspoň chvíli tomu šanci dát můžeš, ne? ![]()
Jo určitě!;) byl opravdu fajn a všechno co psal - ty věci co mi přišly zvláštní, byly dost možná brány s rezervou. Byl úplně normální a občas si delal srandu, takže to třeba vyznělo proste jinak, psaná komunikace no.
Tak máme před sebou třetí rande, na druhem mě bavil moc, občas si volame večer, nebo si píšeme a je to milý
Tak uvidíme, chci byt opatrná, občas prohodí něco co je na mě moc (jako ze takový ty zprávy typu až se vezmeme - ale vše je to v humoru!) protože mám problém s důvěrou ale jinak mě baví a dam tomu šanci. Se sexem budu otálet asi víc než 3 rande, vidím to tak na 6
ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minuty
A když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně ![]()
@Anonymní píše: ..ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minutyA když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně
Velmi zvlastni.
Ale drzim palce a jsem zvedavej na pokracovani.
@Anonymní píše:
Tak máme před sebou třetí rande, na druhem mě bavil moc, občas si volame večer, nebo si píšeme a je to milýTak uvidíme, chci byt opatrná, občas prohodí něco co je na mě moc (jako ze takový ty zprávy typu až se vezmeme - ale vše je to v humoru!) protože mám problém s důvěrou ale jinak mě baví a dam tomu šanci. Se sexem budu otálet asi víc než 3 rande, vidím to tak na 6
ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minuty
A když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně
Divny humor s tou svatbou, uz se opakuje.