Věříte tomu, když vám někdo lichotí, aniž by vás znal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.20 20:13

Nedělala bych žádné závěry až do osobního setkání. Může smrdět nebo mít řečovou vadu Ev vysoko položený hlas a to klidně může u tebe zadupat všechny jeho dosavadní klady. Anebo bude pro tebe neodolatelný, ale jiskra nepřeskočí u něj. Ber to zcela nezávazně asi jako kafe s bývalou spolužačkou a ono se to vyvrbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
28.9.20 20:21

@DoktorkaZorkaHorká svata pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:25

@DoktorkaZorkaHorká mas naprosto pravdu. Randioa jsem s totálním alfasamcem, v kalhotách 20cm :mrgreen:, chytrý, vše ok. Ale mě to nebavilo - proste mi nevonel, přitom kdykoliv jsem ho viděla tak mi přišel jako ukázka dokonalého chlapa. I povahou.

Tak jinak - ať to není blby a zamilujeme se :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
28.9.20 20:30

Vůně je hrozně důležitá! Mela jsem několik partnerů, ale až ten poslední mi voní a chutná a podle všeho i já jemu a je to teda úplně jiného… prostě silná přitažlivost…
OT - bereš HAK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:34
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Vůně je hrozně důležitá! Mela jsem několik partnerů, ale až ten poslední mi voní a chutná a podle všeho i já jemu a je to teda úplně jiného… prostě silná přitažlivost…
OT - bereš HAK?

Nene už 10 let neberu :) vím, to to hodně ovlivňuje a vybrala bych si špatně :) ale naštěstí neberu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 23:10

Tak bylo to moc fajn, příjemný normální kluk, vůbec nic divne jsem necítila, myslím ze si ve spoustě věci delal srandu :)

Ale zatím to tam není :? nevím jak z jeho strany. Klidně bych se s nim viděla zas ale nevim jestli se zamiluju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
29.9.20 23:29
@Anonymní píše:
Tak bylo to moc fajn, příjemný normální kluk, vůbec nic divne jsem necítila, myslím ze si ve spoustě věci delal srandu :)Ale zatím to tam není :? nevím jak z jeho strany. Klidně bych se s nim viděla zas ale nevim jestli se zamiluju :nevim:

To je bezva :palec:

Hele, urcite se neukvapuj, proste si ted musíš dat chvili na rekonstrukci jeho zjevu ve svem mozku. Proto nemam rada vypisování, clovek si chte nechte neco nafantaziruje a potom se objevi zarucene nekdo jiny. Pokud to slo, tak tomu dej minimalne 3 rande sanci :hug:

• Citovat
  • Upravit
107116
29.9.20 23:44
@Anonymní píše:
Já jsem prave taky spis “opatrný” a možná odtazity typ. U nás doma se nikdy neříkalo ze se máme rádi, ač to tak bylo. Mým partnerům jsem neřekla miluji te, snad jen jednomu, jinak jsem to jen psala. A uvědomuji si ze když mám vedle sebe člověka jako jsem já, tak “neroztaju” a vlastně se to stává problémem, mne vadí ze mi ten druhy nedává najevo city a já díky tomu neumím pracovat se sebou. A jakmile do toho ten druhy jde po hlavě a trochu to prožívá tak ztatim zábrany a jde to. Možná tohle potrebuju a možná proto mě to s nim baví nejvíc, ti se kterými si píšu mě nebaví :lol: respektive už si s nimi ani nepíšu.Ale to nic nemění na faktu ze jsem z toho byla taky překvapena. Teď se chová třeba úplně normálně, žádný srdíčka, pusinky, osloveni, vše normální.

Já to mám stejně a rozhodně je dobře, že on umí projevit emoce, já se seznamovala před padesátkou a občas jsme taky byli jako pubertaci, nevidím na tom nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 00:04

Jo šanci mu chci dat, bylo to fakt příjemný, nevím jestli je k sobě hodime atd, ale uvidíme.

Psal mi ze to bylo skvělý a ze mám úplnou jiskru v očích a ze on nebyl moc ve svy kůži dneska ale ze to snad nebylo poznat a ze mě znovu rad uvidí. A ze hraju perfektně tenis :) Tak dobrý. No uvidíme co dal. U mě to bývá často “hned” ale zároveň to nikdy nedopada dobře když je to tzv láska na první pohled:))

• Citovat
  • Upravit
39866
30.9.20 07:18
@Anonymní píše:
Jo šanci mu chci dat, bylo to fakt příjemný, nevím jestli je k sobě hodime atd, ale uvidíme.Psal mi ze to bylo skvělý a ze mám úplnou jiskru v očích a ze on nebyl moc ve svy kůži dneska ale ze to snad nebylo poznat a ze mě znovu rad uvidí. A ze hraju perfektně tenis :) Tak dobrý. No uvidíme co dal. U mě to bývá často “hned” ale zároveň to nikdy nedopada dobře když je to tzv láska na první pohled:))

Mám to asi podobně.
No tak u/vidíš. Počkej, jak se to vyvine. Aspoň chvíli tomu šanci dát můžeš, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 08:38

Jo určitě!;) byl opravdu fajn a všechno co psal - ty věci co mi přišly zvláštní, byly dost možná brány s rezervou. Byl úplně normální a občas si delal srandu, takže to třeba vyznělo proste jinak, psaná komunikace no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.20 17:17

Tak máme před sebou třetí rande, na druhem mě bavil moc, občas si volame večer, nebo si píšeme a je to milý :srdce: Tak uvidíme, chci byt opatrná, občas prohodí něco co je na mě moc (jako ze takový ty zprávy typu až se vezmeme - ale vše je to v humoru!) protože mám problém s důvěrou ale jinak mě baví a dam tomu šanci. Se sexem budu otálet asi víc než 3 rande, vidím to tak na 6 :lol: ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minuty :lol: A když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně :)

• Citovat
  • Upravit
1553
6.10.20 19:45
@Anonymní píše: ..ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minuty :lol: A když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně :)

Velmi zvlastni.
Ale drzim palce a jsem zvedavej na pokracovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.10.20 19:50
@Anonymní píše:
Tak máme před sebou třetí rande, na druhem mě bavil moc, občas si volame večer, nebo si píšeme a je to milý :srdce: Tak uvidíme, chci byt opatrná, občas prohodí něco co je na mě moc (jako ze takový ty zprávy typu až se vezmeme - ale vše je to v humoru!) protože mám problém s důvěrou ale jinak mě baví a dam tomu šanci. Se sexem budu otálet asi víc než 3 rande, vidím to tak na 6 :lol: ale nutno říct ze mě teda absolutně do ničeho nenutí, nemá žádný narážky, nezval se ke mne ani nezval mě k sobě, nesahá na mě, byli jsme v sauně a dodržel moje pravidlo že jdu do sprchy první a on za 3 minuty :lol: A když si píšeme tak ne sexuálně, ani náznakem. Maximálně zmínil ze příště si vybere pusu osobně :)

Divny humor s tou svatbou, uz se opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.10.20 22:39

Tak co třetí rande :mrgreen:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová