Věříte v Boha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3630
11.9.16 18:13

@s.y.p.t.a zena, je zdroj zivota a lasky. Nosi v sobe zivot a dava mu sebe vse co muze. V minulosti zeny umiraly a stale umiraji a presto jsou ochotne riskovat svuj zivot, pro sve dite. A ty tady pises neco, co zrejme ani neni z tve hlavy a poucujes tady o lasce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 20:59

@kačule.j @Geroma ta čistá nesobecká Láska je Bůh, z Něho pramení veškerá láska, která zde na Zemi je…bez Boha, v nás lidech láska není…ta láska, kterou nám dává naše rodina je z Boha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 21:02
@Geroma píše:
To je nesmysl. „Moje myšlenky nejsou myšlenky vaše“ a Ty jsi teď přisoudila Bohu čistě lidské chování. Bůh se nikdy neotočí zády a neodejde, i kdybychom dělali cokoliv zlého. Otočit zády se může jenom člověk k Bohu, naopak to tak nefunguje. Možná jsi použila jenom špatnou formulaci vlastní myšlenky, ale nevyznívá to dobře.

bavili jsem se „co bude potom“- měla jsem na mysli až umřem/ až se skončí tento svět… měla jsem za to, že Bůh v pekle není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
11.9.16 21:13

@Petule030 Kdyby přišel nějaký chytrák a z Bible by pochopil, že ostatní jsou zatracení a proto je lepší je vyzabíjet - tak hurá do toho
Je vidět, že tomu vůbec nerozumíš. V Bibli se píše, že Bůh nám život dal a jen Bůh nám ho zase může vzít. Jestliže někdo úmyslně vezme život sám sobě nebo jinému člověku, tak ví, že zatracení může hrozit jedině jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.9.16 21:17

@pavlaac tak ja v žádného boha nevěřím, takze moje lásky, ani me rodiny, není od boha. Chceš tím snad říct, ze bez boha ve me není láska? To je opravdu zajímavá teorie. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 21:18

@Petule030 je mi líto všech lidí, kteří se ženou do záhuby a ráda bych jim pomohla :,(.. tak se snažím aspoň něco vysvětlit, jak to cítím, možná se i vyjadřuji špatně.. vím, že nemám opravnění někoho poučovat, ani nemám kdovíjaké znalosti.. a asi jsem byla nepochopena, právě, že jsem psala, že ani věřící nejsou dokonalí a mají své chyby, já teda dost.
promiň, jestli to vyznívá jako poučování.. je mi strašně smutno z toho, jak lidi nevidí, co vše od Boha dostávají, připisují to svým zásluhám a ještě za to Bohu plivou do tváře.. je to můj Otec, je to stejné, jako kdyby někdo hanil Vaše rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.9.16 21:19

@hanyny to by me zajímalo, jak se někdo tedy muže zasebevrazdit nebo vzít jinému život, když nam ho muže vzít jen bůh.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.9.16 21:21

@pavlaac ty jsi stále nevysvetlila, co mas více než mi, kteří nevěříte. To je mozna základ toho, ze si nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
11.9.16 21:22

@kačule.j nikdy si nebudete rozumět, nech to být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 21:33

@kačule.j Bůh na nás - věřící i nevěřící- působí, volá nás, ukazuje, co je správné- zasívá lásku všude kolem.. pokud mohu použít přirovnání- je to stejně jako když rodič působí na své děti- vychovává, miluje- jsou však děti, které tuto lásku neopětují a nechtějí mít s rodiči nic společného.
snad mě pochopíte- každý člověk má v sobě určité prázdné místo, které se snaží něčím zaplnit, věřící to „místo“ zaplní Bohem.. nevěřící stále hledají a snaží se to místo zacpat vším možným, jsou stále nespokojení, nemají vnitřní klid- tak jsem to aspoň slyšela od těch, co uvěřili až později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 21:37

@kačule.j řekla bych, že klid a pokoj.. snáze se mi daří překonat různé problémy, vím že kdybych neměla Boha, tak už tady nejspíš nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.9.16 21:47

@pavlaac jasny, mas svůj důvod, neco ti chybělo. Mne nic nechybí, boha nepotřebuji, lásku dostávám od své rodiny a v posmrtný život nevěřím, takze ani na zatraceni, zkázu lidstva a podobně. Přesto píšeš, ze se ženu do záhuby a ze jsem vlastně nic nedokázala, ze to za me udělal bůh. Az pochopíš, ze i bez boha muže byt člověk spokojený, šťastný a naplněny, pak mozna nebudeš mit tu potřebu nas,,spasit"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.9.16 21:48

@matkabagristy když me to opravdu zajímá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 21:57
@kačule.j no jo jenže to „dobré“ co máš, dostáváš od Boha, žehná i nevěřícím, jen škoda, že za to nejsi ráda, protože když se přestane starat, tak se žije dost špatně.. ještě píšeš
@kačule.j píše:
@s.y.p.t.a zena, je zdroj zivota a lasky. Nosi v sobe zivot a dava mu sebe vse co muze.

proč teda tolik žen své děti zabíjejí.. proč nemají deset dětí.. jsme sobci, hledáme jen své blaho, pokud je dítě problém, tak ho nechcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.9.16 22:01

@kačule.j (uložilo se to špatně, tak ještě jednou:) proč teda tolik žen své děti zabíjejí..proč (ženy) nemají deset dětí.. jsme sobci, hledáme jen své blaho, pokud je dítě problém, tak ho nechcem… neváháme zabíjet.. takže „žena“ je divný zdroj lásky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová