Věrná žena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
27.1.16 23:11

Já tedy také nežárlím, ač jak tu už padlo, takový chlap pracující mimo a jezdící domů jen na víkendy má rozhodně víc příležitostí si najít bokovku, než jeho žena doma, sama na celou domácnost a s hromadou dětí na krku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
27.1.16 23:14

@barbis a nejde spíš zapracovat na sobě, že se přes to přeneseš, ujistíš ho a jede se zas dál? Pokud teda neprudí celý večer nebo není nijak naštvaný… Já bych mu řekla „No to víš že jsem tu měla chlapy, dva, když děti spali, rozdali jsme si to v obýváku…“. Co jiného na to říct. Anebo bych to otočila, že podle sebe soudím tebe a určitě má někoho tam.

Příspěvek upraven 27.01.16 v 23:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
27.1.16 23:15

Vůbec bych to neřešila. S partnerem jsme často vzájemně od sebe, a kdybychom do toho šťourali a rozebírali to, tak bychom do toho tématu jen zabředli. Dali jsme si slovo, máme se rádi a žijeme život jak je :-)!Na víc nemáme čas, něco nějak řešit :-)Držíme pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.1.16 23:29
@bubulina píše: Že by u něj platilo: podle sebe soudím tebe?

Souhlasím, přesně tohle v životě platí. Zažila jsem to kolem sebe u známých už tolikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
27.1.16 23:43
@Ellusa píše: Řekla bych mu, že snad ví, koho si vzal, a tomu člověku věří, a aby zklidnil hormon. Že ty ho taky nepodezíráš z nevěry, přestože bys mohla úplně stejně jako on tebe.

no, já bych asi nebyla tak mírná… využila bych hesla „nejlepší obrana je útok“ a to hned dvakrát, normálně bych se ho zeptala, jestli náhodou von nemá špatný svědomí a tyhle jeho scény nejsou daný tím, že ode mě očekává stejné selhání, jako od sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.16 23:50
@barbis píše:
Holky, mám muže přes celý týden pryč v Německu a řešíme stále to samé dokola, VĚRNOST!!! Jsme spolu letos 12 let a děti máme 3. :D Nikdy jsem s nikým nebyla než s ním a ani na to nemam čas a vysvětluji mu to stejně tak, jako vám to tady teď píšu! Chvíli je pokoj, pak zas to samé. Lidé říkají, že jsem pěkná baba (můj názor je samozřejmě jiný, protože nikdy jsem nebyla sebevědomá), ale už si fakt někdy nevim rady s mým mužským;) Miluju ho a chápu, že celý týden být mimo ČR je náročné, ale já to s těmi třemi také nemám jednoduché. Omlouvám se za román a chci vědět, jak by jste si počínaly vy, děkuji.

Jedině zaútočit stejně. Ať se zpovídá, až přijede domů. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5162
28.1.16 01:07
@kuratkol píše:
Souhlasím, přesně tohle v životě platí. Zažila jsem to kolem sebe u známých už tolikrát…

Já to zažila na vlastní kůži, takže mohu jen potvrdit. Většinou z nevěry obviňuje ten, kdo je sám nevěrný. Mě můj ex pořád obviňoval, že ho podvádím, i když jsem jela k rodičům, myslel si, že je to jen výmluva a jedu za nějakým chlapem, stejně když jsem jela ke kamarádce. Vrchol byl, že mi nevěřil ani po tom, co jsem mu ji dala k telefonu, protože podle něj jsme si dávali trojku. A nakonec jsem zjistila, že se celou dobu, co mi dělal ty scény, pelešil s jinou. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
28.1.16 02:33

Pokud vám to jinak klape, jeho práce v Německu vám dost pomáhá a nenechá si od tebe nic vysvětlit, poradila bych se s manželským poradcem nebo psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.1.16 07:08
@barbis píše:
Neustále mu říkám, že já na to ani nemam cas!!Jen ty školy-skolky než to obeham a uvařim je večer. On je jinak v poho ale toto Mě neskutečně sere!!Šel za jinou práci kvůli penězům a za ty jsme šťastní, ale já v tomhle tedy šťastná nejsem! Jak jsem již psala, chvíli je klid a pak, jako dnes, zas BUM!!Mě už to nebaví!

tak mu to přesně takhle řekni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
28.1.16 08:05

Ja si myslim, ze on nezvlada to odlouceni na tak dlouho a tak ma strach, ze si proste muzes najit nekoho jinyho, kdyz musi byt tyden pryc. Napis mu obcas jak na nej myslis a aby dostal ten pocit. Jinak bych asi hledala jinou praci, mohlo by se to zhorsovat. A ne vzdy je to podle sebe soudim tebe, ja byl verna a on neverny a vubec mi toto nerikal, ze bych mela mit ve skrini jinyho :D Podle me mu ta prace celkove nevyhovuje, ta delka a tak kope kolem sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.16 08:10

Tak je evidentní, že to řeší hlavně on. Docela by mě zajímalo, co konkrétně? Chce od tebe ujišťovat, že jsi mu věrná nebo ti vyhrožuje? Osobně si myslím, že to je hlavně o jeho přístupu a především, má možnost volby. Pokud se mu to nelíbí, tak ať si najde práci v blízkosti svého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.16 08:27

@yasmine5 přesně! Tohle jsi napsala úžasně!! Říká mi, že by se nedivil, kdybych si někoho našla a že tam je furt sám a má pak v hlavě věci které se tykaj mě a pořad na to myslí. Říkám mu:nemáš zapotřebí mi nevěřit, nejsem taková, mám toho opravdu plný zuby a ještě dalšího chlapa?? :roll: no přesně, kppe kolem sebe, ja ho vždycky trochu,,srovnam,, a pak zas za měsíc dva něco. jako děvčata mě to přijde kolikrát až absurdní, protože mi přijde jak děcko který utesuju :mrgreen: kdyby on toto neřešil, tak je pro mě to téma naprostý tabu, protože nějaký zarleni ti k ničemu nepomůže a když bude dotycnej chtit, udělá to stejně l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
28.1.16 08:38
@barbis píše:
Já jsem si s ním i sedla a řekla mu, že nemá důvod žárlit, že nikoho neschanim, že mám jen jeho (nejsem hloupá husa abych ho po 12-ti letech neznala)a jak říkám, chvíli je klid a pak zas je divnej! Jsem si už říkala, že to je jeho problém a nebudu to řešit, ale on mě jak tu krávu, vždy tak vykoleji!!

Když to popisuješ tak vidím úplně toho svého. Ale on to dělal na záčátku našeho vztahu. Upřímně říkám, že nebýt dcery tak spolu nejsme. S ní se úplně změnil a od té doby jsme se ani jednou nepohádaly. Dceři budou tři :potlesk: Oba jsme si srovnaly priority a funguje to. Vy jste spolu už dlouho tak si nedokážu vysvětlit proč ti najednou nevěří… Nikdy předtím to nedělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.1.16 08:38

Mě to příjde až absurdní obviňování, když je furt pryč - sám a ty máš doma tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
28.1.16 08:41

@barbis No evidentne si neveri, nema to spravny sebevedomi, tak to na me pusobi.. Musis mu dat ten pocit ue neni odstrcenej a ze se na nej tesis, ono je to opravdu trochu,,jako dite,,. Je na tebe - a deti tak nejak zafixovanej a ma strach no, jak je sam. Vyresila by to jina prace nebo zmena pracovni doby ale to je tezky no.. :) Kazdopadne ti preju at to nejak vyresite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová