Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aries6 píše:
@Borůvka1990 Jakoby jsi popisovala mého chlapa a náš vztah. On taky nárazově v práci déle, ale dá vědět. Neskrývá facebook (ale ten skoro nepužívá) mail ani telefon (ten teda před dětma)
Podle některých kritérií tady mám doma předpisového nevěrníkaTaky mu věřím, ale nikdy nevíš. Člověk nemůže nic říct 100% ani za sebe. Opravdu nikdy nevíš, kam tě život, osud a situace zavede a co se stane…
Já teda říkám, že pokud by šlo o úlet a ne zamilování, tak ať to radši nevím
Jako by jsi psala o nás
Máme to stejně. Až na tu poslední větu.
![]()
Pro někoho to nemusí být problém být celý život věrný, pro někoho to může být každodenní boj. Záleží na hormonech apod. Já se někdy cítím tak unavený, že by se mnou asi nehla ani nahá Kelly Brook
Někdy se naopak cítím tak, že se nemůžu dočkat až půjdou večer děti spát:)
@Havran007 píše:
Pro někoho to nemusí být problém být celý život věrný, pro někoho to může být každodenní boj. Záleží na hormonech apod. Já se někdy cítím tak unavený, že by se mnou asi nehla ani nahá Kelly BrookNěkdy se naopak cítím tak, že se nemůžu dočkat až půjdou večer děti spát:)
Z jakýho důvodu chodí chlap na web pro mamči? ![]()
@Aries6 pro mne je nevěra i úlet
ale jak jsem psala - nevadí mi. Dlouhodobá nevěra se stejnou ženou to uz smrdí city a vadila by mi
@Shaari90 píše:
Já vím, že je to trochu mimo téma, ale opět k té negativitě, jak si lidi všímají hlavně špatných věcí: určitě jste už někdy od někoho slyšeli, jak jsou ženské po dětech hnusné, tlusté, jak si chlap většinou „musí“ najít milenku, protože doma se mu prostě nepostaví, apod.
Schválně jsem se dívala po maminách u nás ve městě a 3/4 matek s malými dětmi má štíhlou nebo normální postavu, mají umyté vlasy, většinou aspoň řasenku,… Tak kde jsou ty obludy na mateřské? Přijde mi, že dost lidí přehlédne 10 pěkných matek a všimne si té jedné neupravené. Nebo tohle je možná ještě mýtus z dob minulých, kdy se moc nedbalo na zdravou životosprávu?
Máš pravdu. Podle mě nezáleží na tom, jakou má ženská postavu, pokud jde o nevěru. Jednou jsem slyšela kolegu od manžela jak říkal v kolektivu, že normální chlap nespí s matkou svých dětí, protože je to už skoro incest
Někteří mu nadšeně tleskali ![]()
@Borůvka1990 píše:
Z jakýho důvodu chodí chlap na web pro mamči?
To by mě taky zajímalo, neumím si představit, že by můj chlap ztrácel čas něčím takový, ten čte tak max. root.cz nebo abc linuxu. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Máš pravdu. Podle mě nezáleží na tom, jakou má ženská postavu, pokud jde o nevěru. Jednou jsem slyšela kolegu od manžela jak říkal v kolektivu, že normální chlap nespí s matkou svých dětí, protože je to už skoro incestNěkteří mu nadšeně tleskali
Taky si myslím, nejsem zrovna modelka co se postavy týče a přesto nám to klape. Ženská asi musí mít nějakou přidanou hodnotu, aby chlapa zaujala. O řasence a dokonalé postavě to nemusí nutně být.
@Zabatko píše:
To by mě taky zajímalo, neumím si představit, že by můj chlap ztrácel čas něčím takový, ten čte tak max. root.cz nebo abc linuxu.
emimino.cz, vy někde vidíte emamci.cz?
![]()
@VENIVINIVICI píše:
emimino.cz, vy někde kde vidíte emamci.cz?![]()
![]()
To je možný, ale mně to přijde minimálně ujetý, když chlap tráví čas na takto zaměřeném serveru. Prostě podezřelý.
@Zabatko píše:
To by mě taky zajímalo, neumím si představit, že by můj chlap ztrácel čas něčím takový, ten čte tak max. root.cz nebo abc linuxu.
Jó
Můj nechodí na žádný diskuze, většinou ani na sociální sítě, jen vyjímečně když mu kámoši řeknou ať se jim tam koukne ![]()
@Zabatko píše:
Taky si myslím, nejsem zrovna modelka co se postavy týče a přesto nám to klape. Ženská asi musí mít nějakou přidanou hodnotu, aby chlapa zaujala. O řasence a dokonalé postavě to nemusí nutně být.
Souhlas, ale co je ta přidaná hodnota? Je to něco individuálního? Nebo má být žena sama sebou? Mýmu muži na mě imponuje např. drzost, zbrklost, akčnost. Řekl to nejednou. Když se řekne být pro muže zajímavá, dá se to vůbec definovat?
@Borůvka1990 píše:
Z jakýho důvodu chodí chlap na web pro mamči?
Ale tyto stránky se nejmenují emaminka.cz
A dva roky zpátky jsem měl problémy s nohou, se kterými si lékaři nevěděli rady, no a zavedlo mě to až sem.
@Havran007 píše:
Ale tyto stránky se nejmenují emaminka.czA dva roky zpátky jsem měl problémy s nohou, se kterými si lékaři nevěděli rady, no a zavedlo mě to až sem.
Tak to jo, neměj to za zlé, přišlo mi to jen zvláštní, nic víc. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Souhlas, ale co je ta přidaná hodnota? Je to něco individuálního? Nebo má být žena sama sebou? Mýmu muži na mě imponuje např. drzost, zbrklost, akčnost. Řekl to nejednou. Když se řekne být pro muže zajímavá, dá se to vůbec definovat?
Je to idividuální pro každého, nedefinovatelné. Pro mého by drzá, zbrklá a příliš akční ženská zase nebyla to pravé. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak to jo, neměj to za zlé, přišlo mi to jen zvláštní, nic víc.
v pohodě, psal jsem to s úsměvem
A bez chlapů by tady spousta témat zůstala nedořešená ![]()
Tak nevěra není zubní pasta, aby na to někdo udělal relevantní výzkum.
Hodnoty do grafu jsou neověřitelné
Co lidi řeknou, nemusí být pravda, skoro bych řekla, že nelze spolehlivě říci, že tu pravdu řekne aspoň půlka respondentů, nevěrní budou zapírat, věrní budou machrovat.
Když se rozhlédnu okolo, vidím věrné i nevěrné muže. Důležitý je u chlapa podle mě vědět, kde bydlím, pokud mám malé děti. ![]()
Příspěvek upraven 15.05.17 v 09:11