Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havran007 píše:
Ale tyto stránky se nejmenují emaminka.czA dva roky zpátky jsem měl problémy s nohou, se kterými si lékaři nevěděli rady, no a zavedlo mě to až sem.
Můj i kdyby ležel v posteli 3 měsíce, tak na emimino v životě nezabloudí
, ale tak třeba pro některou ženu zrovna toto může být ta přidaná hodnota. ![]()
@Shaari90 píše:
Nemyslím si, že hormony někoho omlouvají. Já mám třeba dost velký sexuální apetit, ale taky si to umím udělat sama v případě potřeby. Nikdy jsem neměla potřebu být nevěrná, mám ráda fair play. Ale chápu, že všichni nejsou jako já.
@Shaari90 píše:
Nemyslím si, že hormony někoho omlouvají. Já mám třeba dost velký sexuální apetit, ale taky si to umím udělat sama v případě potřeby. Nikdy jsem neměla potřebu být nevěrná, mám ráda fair play. Ale chápu, že všichni nejsou jako já.
Taky mám velký sex apetit. V podstatě jsem závislá na sexu. Ale ovládám se, takže s tím jde žít a být věrná.
@Havran007 píše:
v pohodě, psal jsem to s úsměvemA bez chlapů by tady spousta témat zůstala nedořešená
Mám pocit že Tě znám, podle fotky, nebo máš dvojče ![]()
Mě připadá, že u mnoha lidí je sex a vše kolem něj středobod vesmíru, podprahová masírka z TV, internetu, z knih) a od toho se nevěry odvíjejí
@Shaari90 píše:
Já neříkám, že je to omlouvá, ale že pro ně může být náročnější být věrný než pro ostatní. Pro nevěru omluva není. Ale nemluvím o sobě, připadá mi jakobych se už obhajoval ![]()
Dle meho verni muzi zcela jiste existuji, ale jedna se s biologickeho hlediska v podstate o vyvojovou chybu…:) Sama pak vernost muze neberu jako nejakou moralni kvalitu - nedelim muze na verne a neverne, ale pouze na dostatecne inteligentní a na hloupe, kteri nejsou dost obezretni, aby se to partnerka nedozvedela (pokud je to tedy ten typ, co ji to vadi). Pokud dostatecne obezretni jsou a netrpi tim rodina, beru to za zcela prirozenou vec a nijak me to netrapi.
Příspěvek upraven 15.05.17 v 09:19
@Zabatko píše:
Je to idividuální pro každého, nedefinovatelné. Pro mého by drzá, zbrklá a příliš akční ženská zase nebyla to pravé.
Jj, právě o tom to je ![]()
@Borůvka1990 píše:
Taky mám velký sex apetit. V podstatě jsem závislá na sexu. Ale ovládám se, takže s tím jde žít a být věrná.
Přesně tak…
@Zabatko píše:No já tady chodím hlavně v práci, ale psst:)
Můj i kdyby ležel v posteli 3 měsíce, tak na emimino v životě nezabloudí, ale tak třeba pro některou ženu zrovna toto může být ta přidaná hodnota.
@Borůvka1990 píše:
Mám pocit že Tě znám, podle fotky, nebo máš dvojče
A říká ten pocit odkud by to mělo být?
@Borůvka1990 píše:
Ale těžký to je![]()
![]()
O tom žádná
![]()
Nicméně, když nad tou diskuzí přemýšlím, tak osobně znám více nevěrných žen, než mužů ![]()
@Havran007 píše:
A říká ten pocit odkud by to mělo být?
Tak jen pro ověření, tak abych Tě tu případně neprozradila, jsou Tvé iniciály M. V.? ![]()
@radkka píše:
O tom žádná![]()
Nicméně, když nad tou diskuzí přemýšlím, tak osobně znám více nevěrných žen, než mužů
To já taky. Jenže chlap s parohama netroubí do světa, že mu ženská zahýbá. Za to ženská to všude řeší. Proto je víc slyšet o mužích ![]()
@Borůvka1990 píše:
To já taky. Jenže chlap s parohama netroubí do světa, že mu ženská zahýbá. Za to ženská to všude řeší. Proto je víc slyšet o mužích
Já bych řekla, že ženská to umí i líp utajit.