Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cosmopol píše:
Pro zakladatelku (asi trochu studena sprcha):Jsem chlap a mam velice nadstandardni okruh kamaradu. Zname se od svych mladych let (gympl, vejska) a nyni nam je uz pres ctyricet. Je nas dohromady asi kolem 15, z toho asi 12 nas ma rodinu a deti a ti zbyli tri jsou celozivotni bezdetni single. Zname se velice dobre a asi pred sebou moc tajnosti nemame.
V cem je ten nadstandard: ANI JEDEN Z NAS NENI ROZVEDEN A ZIJEME V PRVNIM MANZELSTVI!
A ted ta studena sprcha: ANI JEDEN Z NAS NENI SVE MANZELCE VERNY!
Pokud bych mel nase manzelstvi popsat, urcite bych rekl HARMONICKA! Ani jeden z nas na manzelku nenadava, radi se k nim vracime, milujeme sve rodiny, starame se o ne, jezdime na dovolene, kdazdy z nas ma slusnou praci, ale jak jsem rekl: verny neni ani jeden z nas.
Zpusob nevery: nyni jiz v drtive vetsine pripadu placeny sex. Za mladsich let prilezitostne ulety, vetsinou v ramci nejake spolecne akcicky s prateli.
Co se vubec nenosi: dlouhodobe milenky. Pokud vim, tak tenhle sport neprovozuje zadny z nas.
Duvod: chlap je naprogramovan na poznavani novych a novych zenskych tel. Proto nas tedy asi ani nelaka uvazat se ve vztahu s jednou dlouhodobou milenkou. Proc si taky porizovat druhou manzelku, ze?
Jen na zaver dodam, ze jsme vsichni vysokoskolaci.
a dál robote?
![]()
@Cosmopol píše:
Pro zakladatelku (asi trochu studena sprcha):Jsem chlap a mam velice nadstandardni okruh kamaradu. Zname se od svych mladych let (gympl, vejska) a nyni nam je uz pres ctyricet. Je nas dohromady asi kolem 15, z toho asi 12 nas ma rodinu a deti a ti zbyli tri jsou celozivotni bezdetni single. Zname se velice dobre a asi pred sebou moc tajnosti nemame.
V cem je ten nadstandard: ANI JEDEN Z NAS NENI ROZVEDEN A ZIJEME V PRVNIM MANZELSTVI!
Pokud bych mel nase manzelstvi popsat, urcite bych rekl HARMONICKA! Ani jeden z nas na manzelku nenadava, radi se k nim vracime, milujeme sve rodiny, starame se o ne, jezdime na dovolene, kdazdy z nas ma slusnou praci, ale jak jsem rekl: verny neni ani jeden z nas.
Zpusob nevery: nyni jiz v drtive vetsine pripadu placeny sex. Za mladsich let prilezitostne ulety, vetsinou v ramci nejake spolecne akcicky s prateli.
Co se vubec nenosi: dlouhodobe milenky. Pokud vim, tak tenhle sport neprovozuje zadny z nas.
Duvod: chlap je naprogramovan na poznavani novych a novych zenskych tel. Proto nas tedy asi ani nelaka uvazat se ve vztahu s jednou dlouhodobou milenkou. Proc si taky porizovat druhou manzelku, ze?
nornici??
MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY VARUJE!!! : vysoká škola způsobuje nevěru
![]()
@Cosmopol píše:
A co na to manzelky? Doufam, ze delaji to same.
@Venetia píše:
A co na to manzelky? Doufam, ze delaji to same.
Věřím že většina z nich tuší že jsou podvaděné
pokud mají doma vysoký standard tak sklopí uši a neřeší
jen by mě zajímalo jak by reagoval podvadějící kdyby zjistil že je taky podváděn ![]()
@Cosmopol píše:
Uf ještě že můj muž z té vysoké zdrhl
![]()
@Lima69 píše:
Věřím že většina z nich tuší že jsou podvaděnépokud mají doma vysoký standard tak sklopí uši a neřeší
jen by mě zajímalo jak by reagoval podvadějící kdyby zjistil že je taky podváděn
Mně též…myslím, že tito páni neměří stejným metrem i svým ženám.
@Cosmopol - zajímavé.
Jak se díváte na věrnost/nevěrnost svých manželek?
@harpyje píše:
@Cosmopol - zajímavé.
Jak se díváte na věrnost/nevěrnost svých manželek?
Vidim, ze muj prispevek zde nekolik z vas zaujal.
Musim priznat, ze vernost nasich manzelek nejak vubec neresime, resp. neni tematem nasich rozhovoru. Vetsinou se bavime o takovem chlapskem standardu: fotbal, hokej, politika, svetovy mir.
Asi tak nejak automaticky vychazime z toho, ze nase mile zeny nam verne jsou - na zadnou prozatim nic neprasklo (nastesti ani na nikoho z nas).
Za ostatni mluvit nemohu, tak alespon neco o mem nahledu na vernost ME zeny. Ja skutecne nechci vedet, zda mi verna byla, je a bude. Prilezitosti byt mi neverna ma urcite nespocet, jsem ji vdecny za to, ze o zadne jeji pripadne nevere nemam ani paru. Trochu neskromne si myslim, ze mi verna byla, ale stale je to toliko VIRA.
Nekdo se tu ptal na to, zda nase manzelky tusi… Ja osobne si myslim, ze ne. Na nikoho z nas prozatim nic oficialne neprasklo. A jestli tusi… Kdo vi? Ja osobne si myslim, ze zeny OBECNE znaji muze velice malo a velice spatne (stejne spatne jako znaji muzi zeny). A proto si nas maluji v lepsich barvach.
Ano, je to podvod na nase manzelky, neni na tom nic spravneho a neni cim to okecat. Ale bohuzel to tak je.
Pro mne je na tom pozoruhodne hlavne to, ze zrovna do NAS by to nikdo nerek. Ze vsech objektivnich kriterii jsme velice sporadani lide - vystudovali jsme, mame stalou a dobrou praci, slusne vystupovani, krasnou zabezpecenou rodinu, nerozvadime se…
akorat je to takove chladne, z rozumu… zadne city, zadne emoce… rodinny projekt
@Venetia píše:
@Cosmopolakorat je to takove chladne, z rozumu… zadne city, zadne emoce… rodinny projekt
No… nebyl bych tak prisny v tech soudech. Nesudte neco, co neznate. Muzeme se obavit o faktech: nevera ano ci ne, kdo, kdy, kolikrat… ale nesudte emoce a harmonicnost nasich manzelstvi.
Zduraznuji, ze ani jeden z nas neni rozvedeny a ty rodiny funguji velice prikladne. Jezdime na spolecne dovolene, tak to trochu dokazu posoudit.
Mozna bych si mohl zaprovokovat jeste vic: mozna jsou nase manzelstvi prave proto tak bezproblemova, ze davame volny pruchod nasim telesnym pudum a to nas zklidnuje v tom smyslu, ze kvuli nejake jine frnde neborime rodinu.
@Cosmopol píše:
No… nebyl bych tak prisny v tech soudech. Nesudte neco, co neznate. Muzeme se obavit o faktech: nevera ano ci ne, kdo, kdy, kolikrat… ale nesudte emoce a harmonicnost nasich manzelstvi.Zduraznuji, ze ani jeden z nas neni rozvedeny a ty rodiny funguji velice prikladne. Jezdime na spolecne dovolene, tak to trochu dokazu posoudit.
Mozna bych si mohl zaprovokovat jeste vic: mozna jsou nase manzelstvi prave proto tak bezproblemova, ze davame volny pruchod nasim telesnym pudum a to nas zklidnuje v tom smyslu, ze kvuli nejake jine frnde neborime rodinu.
muzes tedy uprimne prohlasit, ze svou zenu milujes a to podvadeni tve city nijak neovlivnuje? A kamaradi to maji stejne…vsichni miluji sve zeny.. nebo si spis poridili dobre a spolehlive matky a udrzovatelky domaciho krbu
?
Mozna bych si mohl zaprovokovat jeste vic: mozna jsou nase manzelstvi prave proto tak bezproblemova, ze davame volny pruchod nasim telesnym pudum a to nas zklidnuje v tom smyslu, ze kvuli nejake jine frnde neborime rodinu
nedokazu posoudit z muzskeho hlediska… neni to spis urcite otupeni, ze uz vam to nic nerika..jedna jako druha a jeste v tom profesionalnim provedeni?
@radkka píše:
Což potvrzuje odhalený podvod na reprodukční klinice, pán byl rodilý rozsévač![]()
Vyhledejte na googlu: Potomci Džingischána (Genghis - khan).
Anebo otcové Asie. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Souhlas, ale co je ta přidaná hodnota? Je to něco individuálního? Nebo má být žena sama sebou? Mýmu muži na mě imponuje např. drzost, zbrklost, akčnost. Řekl to nejednou. Když se řekne být pro muže zajímavá, dá se to vůbec definovat?
To je na obrovský výzkum. Nikdo svým potomkům neukazuje obrázky s komentářem: tuhle ne, tuhle taky ne, tuhle jo… a přece má každý v hlavě něco jako vzor, se vším všudy.
![]()