Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1951
15.5.17 09:30
@Borůvka1990 píše:
Tak jen pro ověření, tak abych Tě tu případně neprozradila, jsou Tvé iniciály M. V.? :kytka:

Moje iniciály to nejsou a já už jsem tu prozrazený dost. Ta přezdívka je odvozená z příjmení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.5.17 09:39
@radkka píše:
O tom žádná :lol: :oops:Nicméně, když nad tou diskuzí přemýšlím, tak osobně znám více nevěrných žen, než mužů :kytka:

Taky znám více nevěrných žen, ale jen z doslechu. Jinak z kamarádů vím jen o 2, ten jeden s tou svojí už není a ten druhý, který vedl paralelní vztahy to tam pořád nějak láta. No řekl jsem jím tehdy k tomu svoje, protože chlap by měl být tam, kde má děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
15.5.17 09:52
@Tichošlápek píše:
@Aries6 pro mne je nevěra i úlet ;) ale jak jsem psala - nevadí mi. Dlouhodobá nevěra se stejnou ženou to uz smrdí city a vadila by mi

Souhlasím s tím, co píšeš. Pro mě taky. NEvím, jestli mi nevadí, v životě jsem to neřešila. Ale myslím si, že kdybych se to dozvěděla, chtěla bych to vyřešit a ne hned balit kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 10:07
@radkka píše:
Já bych řekla, že ženská to umí i líp utajit.

To je fakt… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 10:08
@Havran007 píše:
Moje iniciály to nejsou a já už jsem tu prozrazený dost. Ta přezdívka je odvozená z příjmení :)

No však říkám, máš dvojče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.5.17 10:15

@Borůvka1990 Také si myslím, že můj muž mi byl vždycky věrný, jsme spolu 12 let a máme podobnou důvěru jako vy..znám jeho heslo od FB, telefonu a on zase moje, navzájem si nic neskrýváme.
Už jsem o tom přemýšlela, že kdyby se z jeho strany nějaké „uklouznutí“ konalo, jestli bych to chtěla vědět..a došla jsem k závěru, že nechtěla - v případě, že by šlo o nějakou jednorázovku. Kdyby mě měl tahat dlouhodobě za nos, tak to vědět chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 10:21
@Popokatepetla píše:
@Borůvka1990 Také si myslím, že můj muž mi byl vždycky věrný, jsme spolu 12 let a máme podobnou důvěru jako vy..znám jeho heslo od FB, telefonu a on zase moje, navzájem si nic neskrýváme.
Už jsem o tom přemýšlela, že kdyby se z jeho strany nějaké „uklouznutí“ konalo, jestli bych to chtěla vědět..a došla jsem k závěru, že nechtěla - v případě, že by šlo o nějakou jednorázovku. Kdyby mě měl tahat dlouhodobě za nos, tak to vědět chci.

Taky je možný, že by ho trápilo svědomí a bonznul by i to uklouznutí. Já bych odpustila a neřešila, ovšem pokud bych se to dozvěděla od něj, ne od cizího. To by mě mrzelo, že mi onehdá zahnul, přijel domů a dělal jsko by nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.5.17 10:23

Tak ja si na 99% jista vernosti muze jsem, nepisu 100% protoze to nejde, ze ;) a to jsme spolu 13let. Ja jsem v tomto staromodni a neveru odsuzuji. Ale ja mam spis pocit, ze obecne mam na vztah a chovani partneru jiny pohled nez vetsina lidi. Plno lidi rika, ze mam hrozny stesti na chlapa, ja rikam ze ma stesti on :mrgreen: btw vazne vam prijde nevera jina jestli jde o ulet, nebo dlouhodobou milenku??? Ja v tom rozdil nevidim…v principu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
15.5.17 10:23

Existují. Je jich málo. Z mých zkušeností jsou velmi často nevěrní vzorní manželé, tatínci, do kterých by to okolí nikdy neřeklo. Sexu mají dost, ženu milují, děti taky, ale oddělují city, rodinu a jednorázový sex - zážitek. Rozhodně bych nevěřila tomu, že to žena pozná nebo že chlap musí být nevěrník na první pohled. Úplně věrní muži, kteří by nezahnuli ani s dokonalým novým tělem, měli příležitost a věděli, že se o tom žena nedozví - tak to jsou velmi vzácné vyjímky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.5.17 10:24

@Borůvka1990 To je druhá věc, já totiž na manželovi poznám, kdy mi lže (jasně zatím šlo vždycky o nějaký prkotiny) a myslím si, že takovouhle věc by prostě ututlat neuměl. Dozvědět se něco podobnýho odněkud zvenčí, to by mě taky hodně naštvalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
15.5.17 10:26
@saadet píše:
Tak ja si na 99% jista vernosti muze jsem, nepisu 100% protoze to nejde, ze ;) a to jsme spolu 13let. Ja jsem v tomto staromodni a neveru odsuzuji. Ale ja mam spis pocit, ze obecne mam na vztah a chovani partneru jiny pohled nez vetsina lidi. Plno lidi rika, ze mam hrozny stesti na chlapa, ja rikam ze ma stesti on :mrgreen: btw vazne vam prijde nevera jina jestli jde o ulet, nebo dlouhodobou milenku??? Ja v tom rozdil nevidim…v principu…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.5.17 10:28

@saadet v principu v tom rozdíl není, ale osobně bych to jednorázový zaškobrtnutí asi ustát dokázala..než kvůli tomu bořit rodinu a připravit děti o tátu. Dřív jsem v tomhle směru taky byla striktní a prohlašovala, že nevěra by byla konečná, ale s věkem se asi mění priority :-) Beru to i ze svého pohledu, zatím jsem 100% věrná byla, ale kdo ví, co bude za dalších 10 let, jestli i já nezatoužím vyzkoušet si jednou něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.5.17 10:33

@Popokatepetla jako samozrejme netvrdim na 100% co bych udelala, to asi ani nejde, obzvlast kdyz jsem tu situaci nezazila…ale proste pro me by oboji bylo obrovske zklamani z nej, naseho vztahu, ze zivota. Zni to teatralne, ale fakt to tak mam. Jsem stastna za to co mam doma, jaky mame vztah, jak se k sobe chovame…mam pocit, ze jeden za druheho bychom dychali a neco takoveho by bylo popreni toho vseho..no snad to nebudu muset nikdy resit. Kazdopadne deti me v tomto jeste utvrdily, tak jak jsem vzdy tvrdila ze nechapu lidi, co jsou spolu jen kuli detem ( a vicemene to myslim dodnes), tak az s vlastnim ditetem jsem pochopila, jak moc bych nechtela jineho tatinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
15.5.17 10:35
@Popokatepetla píše:
@saadet v principu v tom rozdíl není, ale osobně bych to jednorázový zaškobrtnutí asi ustát dokázala..než kvůli tomu bořit rodinu a připravit děti o tátu. Dřív jsem v tomhle směru taky byla striktní a prohlašovala, že nevěra by byla konečná, ale s věkem se asi mění priority :-) Beru to i ze svého pohledu, zatím jsem 100% věrná byla, ale kdo ví, co bude za dalších 10 let, jestli i já nezatoužím vyzkoušet si jednou něco jiného :nevim:

Já to beru tak, že co neznám, nemůže mi chybět, nikdy jsem jiného chlapa neměla a nějak tak si myslím, že by to až takový odvaz nebyl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106161
15.5.17 10:52
@Shaari90 píše:
Jinak hlavní problém je dokazování věrnosti. Ta se totiž hodně blbě dokazuje, když dva spolu nejsou non stop :? Takže paranoici a žárlivci ti řeknou, že jistá věrností si být nemůžeš, když nemáš věrohodné důkazy, jenže ty prostě jen tak snadno neseženeš - to bys chlapa musela pořád sledovat. Takže skeptici budou tvoje tvrzení o věrnosti partnera neustále zpochybňovat ;)

to je pravda…důkaz na věrnost neexistuje..jen naivita a důvěřivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria