Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2923
15.5.17 10:54
@Shaari90 píše:
Jinak hlavní problém je dokazování věrnosti. Ta se totiž hodně blbě dokazuje, když dva spolu nejsou non stop :? Takže paranoici a žárlivci ti řeknou, že jistá věrností si být nemůžeš, když nemáš věrohodné důkazy, jenže ty prostě jen tak snadno neseženeš - to bys chlapa musela pořád sledovat. Takže skeptici budou tvoje tvrzení o věrnosti partnera neustále zpochybňovat ;)

Přesně tak to je. Věrnost se dokázat nedá. Proto člověk může partnerovi věřit (já taky věřim), ale jistotu mít nemůže, pokud s ním není 24 hod. denně. Takže to, že věrností si člověk reálně být jistej nemůže není záležitost paranoiků a žárlivců, ale realistů. A pokud si člověk je „jistej“, je to jenom jeho pocit, ne „reálná jistota“. Stačí se podívat tady do diskusí, jenom za poslední dobu si vybavuju dvě, kde si zakladatelky byli „jisté“ ve funkčním vztahu dokud nezjistily (jedna asi po dvaceti letech)..V mém okolí se zrovna před rokem jedno „dokonalý manželství“ rozpadlo po 28 letech. Prostě říct, že si je člověk jistej je „nafoukanost“, protože jistých si už byly tisíce lidí do té doby než něco zjistili. Říct, že věřím, je něco úplně jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
15.5.17 10:55
@Borůvka1990 píše:
Z jakýho důvodu chodí chlap na web pro mamči? :lol:

Nech ho, to je náš Havran :mrgreen: je tu dlouho a je fajn. :lol: jako ve Slunce, seno…To je padre, on je náš amigo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
15.5.17 10:57

@Havran007 Tak to jsi pěknej hanbář…lézt sem v pracovní době :mrgreen: :mrgreen: To je dneska pracovní morálka, to by jeden brečel :,( :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106246
15.5.17 10:58
@arada píše:
@Tichošlápek Nepřeháněj, těch věrných je víc než 10%. @Borůvka1990 Je důležité si věřit, nedělat žárlivé výstupy a co hlavně, chlapa si doma všímat. Dávat mu najevo, že ho vnímáme a pak nebude mít potřebu brousit jinam. Podle mého názoru zahýbají nejvíc ti prachatí namyšlení chudáčci, kteří se penězy chlubí a jsou ženy na které to platí. Chlap si k jeho smůle myslí, že je neodolatelný, přitom kdyby neměl prachy, tak si o něj ty milenky neopřou ani kolo.Co znám chronické zahýbače jsou to právě takoví týpci, doma mají ženu které si neváží(co by chtěla, peníze jí dává) to jí musí stačit.

takže už neplatí uvařit a sexovat :D? Nejdůležitější je si ho všímat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.5.17 11:01

Jako, vzdycky, kdyz prijdou na pretres statistiky typu: 50-65% chlapu je nevernych, tak to beru s rezervou.

Nezapominejme, ze aby se clovek do tech statistik jako nevernik dostal, tak staci, aby za cely svuj zivot zahnul jednou. Nebo co presne tohle cislo vypovida? Ze 50-65% chlapu podvadi non stop? Ze zahybaji v kazdem svem vztahu a opakovane?

Skobrtnout muze kazdy. Lidi jsou mladi a delaji chyby, lidi se priopijou na vecirku, nekdy udela sve i krize stredniho veku. To ale neznamena, ze 99% casu nemuze onen chlap byt verny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.5.17 11:05
@Borůvka1990 píše:
Z jakýho důvodu chodí chlap na web pro mamči? :lol:

protoze ma taky deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
15.5.17 11:09
@Aenne píše:
podle statistik pruměrne v EU 55 - 60 % mužu je nevěrných.

A myslíte, že chlap, kterej by udělal jednorázovou chybu, který by fakt litoval a věděl, že pokud se to manželka dozví, tak s nim vyrazí dveře (nebo aspoň bude mít doma fakt „průšvih“) by to v jakýmkoli průzkumu přiznal (bez ohledu na to, že anonymním)? Já myslim, že pokud by litoval a rozhodl se to „vymazat“ z paměti, tak by to nikdy nikde nepřiznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106246
15.5.17 11:10
@e-Surfařka píše:
A myslíte, že chlap, kterej by udělal jednorázovou chybu, který by fakt litoval a věděl, že pokud se to manželka dozví, tak s nim vyrazí dveře (nebo aspoň bude mít doma fakt „průšvih“) by to v jakýmkoli průzkumu přiznal (bez ohledu na to, že anonymním)? Já myslim, že pokud by litoval a rozhodl se to „vymazat“ z paměti, tak by to nikdy nikde nepřiznal…

taky myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
15.5.17 11:13

Já jsem si celkem jistá, že je mi můj chlap a i mi vždy byl věrný a to v době, když jsem já selhala a před hodně lety upadla do jiného vztahu, řekla jsem to hned jak se to stalo…přesto čekal, až se proberu.
Manžel je velký charakter. Šéfuje ženám, chlapů kolegů má cca jen 5% tudíž, možnosti by byly. Občas nějaká nová v práci má snahu zapůsobit, efekt je nula…občas jeho staré podřízené mají tendence mi naznačovat, jak ho nějaká balí, tak je utřu jak nudličku, vidím zatím chtivost aféry. :mrgreen:
On je náročný na osobnost a i na vzhled. Líbí se mu holky krev a mlíko, ale má to přesně daný limit. Žádný špek, celulitida, vytahaná prsa a macatá stehna…takže klasickou baclku nééé. :mrgreen: Rád vysoké, co to umí nosit a mají hezké dlouhé nohy. A pak ujíždí na vlasech, kdybych mu domu přišla na krátko, tak ho klepne pepka. To jsou věci, které vidí na první kouknutí, hlavně musí mít ženská něco v lebce a né krmnou směs pro drůbež. Ideálně pro něj musí být lehce vůdčí dominantní typ, aby za něj mohla řešit a šéfovat doma, když on musí v práci. :mrgreen: A protože to bezezbytku splňuji, tak není co řešit. I když občas si myslím, že kdyby mu nadběhla nějaká míň držkatá a poslušná pipi, co by k němu vzhlížela…tak nevím nevím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.5.17 11:26
@alisekR píše:
@Havran007 Tak to jsi pěknej hanbář…lézt sem v pracovní době :mrgreen: :mrgreen: To je dneska pracovní morálka, to by jeden brečel :,( :,( :lol:

Moje morálka je flexibilní, přizpůsobí se:) Každopádně práci za mě stejně nikdo neudělá, tak to stejně budu muset dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 11:27
@Popokatepetla píše:
@Borůvka1990 To je druhá věc, já totiž na manželovi poznám, kdy mi lže (jasně zatím šlo vždycky o nějaký prkotiny) a myslím si, že takovouhle věc by prostě ututlat neuměl. Dozvědět se něco podobnýho odněkud zvenčí, to by mě taky hodně naštvalo..

Můj je taky hned profláklej, jednou jsem mu zkazila překvapení :? Od té doby se moc nepídím, tedy pokud mi to rovnou nevykecají děti, on ani neudrží tajemství, někomu to musí říct :mrgreen: Nevěru nevím jestli bych poznala… Prostě kdo nemá zkušenost, neví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 11:30
@alisekR píše:
Nech ho, to je náš Havran :mrgreen: je tu dlouho a je fajn. :lol: jako ve Slunce, seno…To je padre, on je náš amigo… :mrgreen:

Já mu nic ale nedělám!!! :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
15.5.17 11:33

Nevěrní chlapi jsou jen ti, kteří nevěru aktivně vyhledávají. Takoví ti chudáci, kteří jsou příliš atraktivní a jsou svedeni z cesty chtivou samičkou, ti za to nemůžou, ti jsou v podstatě podmínečně věrní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.17 11:34

Také jsem svému bývalému muži věřila, jak je mi věrný :D Indície o jeho nevěře jsem nacházela už na začátku našeho vztahu - od kamarádek, že byl někde s někým viděn, lísteček od nákupu šperku, který jsem já nikdy nedostala, dokonce mi i neustále volala žena, která se po něm několikrát sháněla, když zrovna nebyl doma a nedokázala mi vysvětlit proč, co je zač a co mu chce)… No když jsem se ho na tu ženskou ptala, tak zarytě zapírala a ještě mě obvinil, že mu nevěřím a že on by přece nikdy! A samozřejmě jsem nechtěla být za tu histerku, co dělá z komára velblouda a přesvědčovala jsem sama sebe, že všechno má jistě nějaké rozumné vysvětlení, i když mi to všechno bylo velice divné. Zvlášť to, že se o ní nějak odmítal bavit. Bohužel kvůli rodině, jak už to tak bývá, jsem to hodila za hlavu.
No po dlooouhých letech jsem na to přišla :zed: :zed: :zed:
Láska je fakt slepá :zed: :zed: :zed: A bohužel znám i někoho, koho manžel podváděl celé dlouhé roky a věděli to, stejně tak jako u mě, všichni, jen ona ne.

Teď mám muže úplně zlatého a věřte nebo ne, i přesto všechno, i přes tuto špatnou zkušenost věřím, že je mi věrný a věřím mu. Je to až neuvěřitelné, ale cítím ten rozdíl mezi nimi. Někdy mám sice strach, ale říkám si, že kdyby něco, bude mě to strašně mrzet, ale kufry umím balit už velice rychle :mrgreen: ať už jemu nebo sobě. Tenkrát jsem myslela, že můj život závisí na muži, teď už vím, že se o sebe dokážu postarat i sama ;)

• Citovat
  • Upravit
5425
15.5.17 11:37
@zoidberg píše:
Nevěrní chlapi jsou jen ti, kteří nevěru aktivně vyhledávají. Takoví ti chudáci, kteří jsou příliš atraktivní a jsou svedeni z cesty chtivou samičkou, ti za to nemůžou, ti jsou v podstatě podmínečně věrní :)

Jinými slovy za tu nevěru stejně nemůže ten chudák, ale ta chtivá samička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria