Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.17 23:02

Tohle je tak individualni, ze podle me neni mozne se dopracovat k nejakemu zaveru. Znam muze „sporadane“, rodinne typy, kteri byli neverni i kluka, co mel za zivot stovky partnerek a ve vztahu by nikdy nepodvedl. Pak jeste existuje cela ta meziskala, dalsich padesat kategorii a jejich mixy a podvarianty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.5.17 05:49
@divine woman píše:
Na vesnici z praxe :mrgreen:

Nechtěla jsem to psát, ale asi to tak bude ;) :mrgreen:

@Havran007 píše:
Já to znám jako fena dává, pes bere :)

V každým kraji jinak :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
16.5.17 06:00
@Borůvka1990 píše:
V každým kraji jinak :palec: :mrgreen:

Kazdy pes, jina ves:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 07:48

Věrní muži existují. Znám i nevěrný muže. Stejně jako znám věrné ženy a nevěrné ženy. Každý má své pohnutky k tomu, proč se tak chová. U některých si řeknu, že jsou to idioti, co si neváží toho, co mají doma, u jiných situaci chápu, protože jsem v tom taky byla.
Já měla jen jednoho věrného muže, se kterým jsem byla osm let. Vztah zkrachoval díky nedostatečné komunikaci, jeho chladnému přístupu a mojí velké pasivitě. Mojí další bývalí chlapcí mi byli nevěrní, ale hned se přiznali a byl konec.
U svého současného muže si nejsem jistá, zdali je typ věrného muže či nikoliv. Podle všeho, co o něm vím a co říkají jeho kamarádi, tak mi bude věrný, ale cesty jsou nevyzpytatelný a bůh ví, co bude zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
16.5.17 07:58

Věrní muži určitě existují, i když je složitější je najít. Měla jsem přítele, který mě podváděl celý náš vztah (2 roky) a podváděl by asi každou. Jemu to zvyšovalo ego. Ale byl to takový ten typ, že i kdybych ho načapala, tak bude tvrdit, že to je jinak než to vypadá. :mrgreen: Teď mám přítele 2 a půl roku a věřím, že mi věrný je, ale nikdy si nemůžu být jistá na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 09:54

A co ženy, když jsou na zábavách a ještě připité? Kolik z nich ještě myslí na partnera doma, namísto toho pěkného kluka naproti? A co ty ženy, které mají raději nového kolegu v práci než manžela doma? Je na to taky nějaké číslo?
Navíc na nevěru jsou třeba 2. Zatímco ženě někde zahne chlap, někde pánovi musí zahnou tedy partnerka. Nevěra je hnus, hrozná doba, kdy se lidi nemají rádi. Západ země má už od mladých špatné vzory, dnes a denně na každém kroku (třeba TV). Třeba takový Vietnam - tam věrnost znamená úplně něco jiného. V dobrém slova smyslu. Společnost na západě je zvráceně špatná.

• Citovat
  • Upravit
káťa
16.5.17 10:00

Nevěra byla, je a bude součástí lidské společnosti.
Nevěrní jsou jak muži, tak ženy, v tomto si pohlaví opravdu nemají co vyčítat, muži mají jen „výhodu“ v tom, že k tomu mají většinou více příležitostí a času, protože na nich neleží péče o děti a domácnost.
Nicméně věřím na velkou lásku a na to, že si lidé dokáží být i věrní, i když jich asi bude méně než těch nevěrných.
P. S. Ve vztahu jsem věrná a věřím, že partner také.

• Citovat
  • Upravit
5425
16.5.17 10:28
@Anonymní píše:
A co ženy, když jsou na zábavách a ještě připité? Kolik z nich ještě myslí na partnera doma, namísto toho pěkného kluka naproti? A co ty ženy, které mají raději nového kolegu v práci než manžela doma? Je na to taky nějaké číslo?
Navíc na nevěru jsou třeba 2. Zatímco ženě někde zahne chlap, někde pánovi musí zahnou tedy partnerka. Nevěra je hnus, hrozná doba, kdy se lidi nemají rádi. Západ země má už od mladých špatné vzory, dnes a denně na každém kroku (třeba TV). Třeba takový Vietnam - tam věrnost znamená úplně něco jiného. V dobrém slova smyslu. Společnost na západě je zvráceně špatná.

Za nevěru nemůže západní společnost, nevěra byla vždy, i bude. A pokud jde o Vietnam, nevím jak jsou si věrní ve Vietnamu, ale známá to před dvěmi lety táhla s ženatým vietnamcem, skoro neuměl česky, když je načapala jeho žena tak vyváděla jako každá druhá češka. Takže je to kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.5.17 10:29
@Havran007 píše:
Kazdy pes, jina ves:)

Nebo tak :mrgreen: Ty s někým žiješ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
16.5.17 10:32
@Borůvka1990 píše:
Nebo tak :mrgreen: Ty s někým žiješ? :lol:

Ano, žiju s partnerkou. Už mám dvě děti. Pokud by se natáčela česká verze Ženatého se závazky, určitě bych dostal hlavní roli :lol: ikdyž ženatý ještě nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.5.17 11:57
@Havran007 píše:
Ano, žiju s partnerkou. Už mám dvě děti. Pokud by se natáčela česká verze Ženatého se závazky, určitě bych dostal hlavní roli :lol: ikdyž ženatý ještě nejsem.
:mrgreen: To jako že i pes škemrá o peníze? :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 12:03
@Borůvka1990 píše:
Za nevěru nemůže západní společnost, nevěra byla vždy, i bude. A pokud jde o Vietnam, nevím jak jsou si věrní ve Vietnamu, ale známá to před dvěmi lety táhla s ženatým vietnamcem, skoro neuměl česky, když je načapala jeho žena tak vyváděla jako každá druhá češka. Takže je to kus od kusu.

Ale to určitě ano, já jen chtěl říct, že dneska jsou kolem nás věci, kterými jsme všichni bez rozdílu ovlivňováni. Pořady v rádiu, televize, noviny, celebrity, vzory atd. V rádiu jakýsi „sexuální koučové“ radí, že mít úlety je normální věc, jen se to nesmí dostat na veřejnost. TV ještě horší, lidi sledují extrémní životy celebrit, to samé můžeme číst v novinách. To vše na lidský mozek působí. Ale to vše se netýká jen o věrnosti. K těm vzorům například - jsme svědci, jak se z chlapů stávají spíš ženy…od trapných focení po styl oblékání až k chování. Ale nechme takových řečí, to za mě převezmou jehovisti :D
Co se třeba toho Vietnamu týče, samozřejmě každý občan nebude věrný :roll: Ale zatímco plno západních žen nemá morální problém někde po půlnoci roztáhnout nohy na barech, ba naopak. Popřípadě raz dva namísto manžela milovat se vším všudy kolegu v práci, tak třeba pro ženy ve Vietnamu už je to i ten problém morální. Vybraly si svého muže, nechodí jinam. Neříkám všechny, každá země je velká a jiný kraj jiný mrav.

• Citovat
  • Upravit
1951
16.5.17 12:08
@Borůvka1990 píše: :mrgreen: To jako že i pes škemrá o peníze? :jazyk: :mrgreen:

Dalo by se to tak říct:) za chvílí se se mnou bude dělit o granule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.5.17 13:51
@Borůvka1990 píše:
Jsem člověk který dokáže vstřebat nevěru, ale nevstřebá lež a přetvářku.

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
21.5.17 22:25

Pro zakladatelku (asi trochu studena sprcha):

Jsem chlap a mam velice nadstandardni okruh kamaradu. Zname se od svych mladych let (gympl, vejska) a nyni nam je uz pres ctyricet. Je nas dohromady asi kolem 15, z toho asi 12 nas ma rodinu a deti a ti zbyli tri jsou celozivotni bezdetni single. Zname se velice dobre a asi pred sebou moc tajnosti nemame.

V cem je ten nadstandard: ANI JEDEN Z NAS NENI ROZVEDEN A ZIJEME V PRVNIM MANZELSTVI!

A ted ta studena sprcha: ANI JEDEN Z NAS NENI SVE MANZELCE VERNY!

Pokud bych mel nase manzelstvi popsat, urcite bych rekl HARMONICKA! Ani jeden z nas na manzelku nenadava, radi se k nim vracime, milujeme sve rodiny, starame se o ne, jezdime na dovolene, kdazdy z nas ma slusnou praci, ale jak jsem rekl: verny neni ani jeden z nas.

Zpusob nevery: nyni jiz v drtive vetsine pripadu placeny sex. Za mladsich let prilezitostne ulety, vetsinou v ramci nejake spolecne akcicky s prateli.

Co se vubec nenosi: dlouhodobe milenky. Pokud vim, tak tenhle sport neprovozuje zadny z nas.

Duvod: chlap je naprogramovan na poznavani novych a novych zenskych tel. Proto nas tedy asi ani nelaka uvazat se ve vztahu s jednou dlouhodobou milenkou. Proc si taky porizovat druhou manzelku, ze?

Jen na zaver dodam, ze jsme vsichni vysokoskolaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí