Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
15.5.17 11:40
@Borůvka1990 píše:
Jinými slovy za tu nevěru stejně nemůže ten chudák, ale ta chtivá samička :lol:

No samozřejmě, ženská je ta, která rozhoduje zda sex bude nebo ne :)
Muži na to mají pramalý vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
15.5.17 11:43

@Borůvka1990 Jinak já to mam zakladatelko stejně jako Ty. Tajnosti před sebou neděláme, všechny hesla známe, vztah 15 let. Ale přesně jak píšeš, když to člověk nezažije, nemůže vědět, jestli by něco poznal. Pokud kdokoli udělá jednorázovou chybu a rozhodne se to vymazat z paměti, těžko říct, jestli se třeba nedokáže i chovat úplně normálně - právě kvůli zachování rodiny, aby se na něm nic nepoznalo. A pokud je ta chyba jednorázová (a není z toho dítě ani pohlavní nemoc), ne nic dlouhodobýho, tak riziko provalení je téměř nula (obzvlášť pokud by ta druhá osoba byla taky ve vztahu a na provalení neměla zájem). Takže jak už jsem psala, myslim, že člověk si být jistej nikdy nemůže už proto, že to provalení hrozí spíš až u dlouhodobých věcí. A jestli bych chtěla vědět o jednorázový chybě, to fakt nevim. Před dětma bych řekla, že jo a byl by to rychlej proces. Teď po těch 15 letech nevim - protože co bych dělala? Pokud se dá někomu věřit, tak tomu mýmu :-) Kdybych zjistila, že ani on to nedokázal, už bych stejně nevěřila nikdy nikomu, tak co bych z tý „výměny“ partnera měla? Ale zas bych nechtěla, aby mi lhal a dělal ze mne trubku. Takže fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.5.17 11:44
@Havran007 píše:
Moje morálka je flexibilní, přizpůsobí se:) Každopádně práci za mě stejně nikdo neudělá, tak to stejně budu muset dohnat.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.5.17 11:45
@Borůvka1990 píše:
Já mu nic ale nedělám!!! :jazyk: :lol:
:lol: :lol: Sis myslela, že je to ouchyl, se přiznej :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.17 11:45

Také jsem si kdysi myslela, že spolu s bývalým o sobě víme všechno, včetně hesel. Nakonec se ukázalo, že všechno věděl on o mě, já o něm vlastně nic, i když jsem si myslela opak.

• Citovat
  • Upravit
106173
15.5.17 11:47
@Anonymní píše:
Také jsem si kdysi myslela, že spolu s bývalým o sobě víme všechno, včetně hesel. Nakonec se ukázalo, že všechno věděl on o mě, já o něm vlastně nic, i když jsem si myslela opak.

když někdo rozdává hesla..určitě si dá pozor, aby se nic v mobilu, PC nenašlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
15.5.17 11:47
@Aenne píše:
podle statistik pruměrne v EU 55 - 60 % mužu je nevěrných.

Ti muži jsou nevěrní s 55-60% žen :jazyk:
edit: pravopis

Příspěvek upraven 15.05.17 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.5.17 11:48
@alisekR píše: :lol: :lol: Sis myslela, že je to ouchyl, se přiznej :jazyk:

každý má v sobě kousek úchyla :) určitě mám taky nějakou úchylku, jen o ní možná nevím, protože mě to úchylné nepříjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.5.17 11:49
@Anonymní píše:
Také jsem si kdysi myslela, že spolu s bývalým o sobě víme všechno, včetně hesel. Nakonec se ukázalo, že všechno věděl on o mě, já o něm vlastně nic, i když jsem si myslela opak.

To si myslí pár partnerek mých kamarádů, akorát se jim zapomněl zmínit, že má mobil ještě jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
15.5.17 12:03

@Havran007 snad na vše co napíši do vyhledávače hned vyskočí emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.5.17 12:20
@Markéta80 píše:
@Havran007 snad na vše co napíši do vyhledávače hned vyskočí emimino :mrgreen:

Je to tak, tady se řeší všechno, i politika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 12:26
@zoidberg píše:
No samozřejmě, ženská je ta, která rozhoduje zda sex bude nebo ne :)
Muži na to mají pramalý vliv.

Už moje babička mi říkavala, chlap za to nemůže, když čuba nedá, pes nebere. Hrozný pořekadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
15.5.17 12:27

Tak já doufám, že manžel má dost štábní slušnosti, aby nedonesl domů nějaký moribundus, nebo breberky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 12:28
@e-Surfařka píše:
@Borůvka1990 Jinak já to mam zakladatelko stejně jako Ty. Tajnosti před sebou neděláme, všechny hesla známe, vztah 15 let. Ale přesně jak píšeš, když to člověk nezažije, nemůže vědět, jestli by něco poznal. Pokud kdokoli udělá jednorázovou chybu a rozhodne se to vymazat z paměti, těžko říct, jestli se třeba nedokáže i chovat úplně normálně - právě kvůli zachování rodiny, aby se na něm nic nepoznalo. A pokud je ta chyba jednorázová (a není z toho dítě ani pohlavní nemoc), ne nic dlouhodobýho, tak riziko provalení je téměř nula (obzvlášť pokud by ta druhá osoba byla taky ve vztahu a na provalení neměla zájem). Takže jak už jsem psala, myslim, že člověk si být jistej nikdy nemůže už proto, že to provalení hrozí spíš až u dlouhodobých věcí. A jestli bych chtěla vědět o jednorázový chybě, to fakt nevim. Před dětma bych řekla, že jo a byl by to rychlej proces. Teď po těch 15 letech nevim - protože co bych dělala? Pokud se dá někomu věřit, tak tomu mýmu :-) Kdybych zjistila, že ani on to nedokázal, už bych stejně nevěřila nikdy nikomu, tak co bych z tý „výměny“ partnera měla? Ale zas bych nechtěla, aby mi lhal a dělal ze mne trubku. Takže fakt nevim.

K tomu co jsi napsala nemám co dodat, vidíme to úplně stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
15.5.17 12:30
@Borůvka1990 píše:
Už moje babička mi říkavala, chlap za to nemůže, když čuba nedá, pes nebere. Hrozný pořekadlo :lol:

no jo, chlapi jsou naprogramovaní, aby roznesli co nejvíc svojích genů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria