Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Gina108 na mîstě odstřelit logopedku a ostatní úředníky, kteří v tom měli prsty…
@Anonymní píše:
Znam, ale zverejnit se nesmi.
Matka ho zverejnila a pak tobylo vsude smazano, pry na ni byla podana zaloba…nenajdes uz ji nikde na netu, svoje stranky smazala
Ta logopedka je smazala, jo? Asi má děvče po živnosti
A na znamylekar.cz taky není? ![]()
@Ťuhík píše:
@Gina108 na mîstě odstřelit logopedku a ostatní úředníky, kteří v tom měli prsty…
Spíš je v haj.zlu celej systém ![]()
@Ukulina píše:
Známá, která v Nýrsku bydlí, mi potvrdila, že se to mělo stát.Nevěděla nic bližšího, rodinu nezná, jen ví, že se otec oběsil.
Ach jo.
@Gina108 píše:
Však jsem psala, že ta sebevražda je „druhotná záležitost“ v týhle kauze. Jako jo, že někdo podá trestní oznámení, budiž, ale ten postup - odebrání dětí z rodiny? WTF??? To nestačilo urychleně vyšetřit otce a děti ponechat u matky? No ale než ouřady hejbnou pdelí, tak těm dětem bude dvacetnebo se holt někdo musí zabít
Tohle je nesmirne krehky led, debatovali jsme nad tim s muzem, na jedne strane zranitelnost deti, na druhe strane ale pokus se mu nic neprokaze, tu rodinu to nesmirne poskodi, otec bude mit cejch pedofila naporad…ono prokazat, ze nic neuudelal, to jde sakra tezko
@Gina108 hnus
kdyby to byli normální lidi, tak by na systém kašlali. Já bych na to neměla žaludek.
Asi se to stalo, nemáme ale tušení jaké poměry panovaly v rodině ![]()
@Anonymní píše:
Matka ho zverejnila a pak tobylo vsude smazano, pry na ni byla podana zaloba…nenajdes uz ji nikde na netu, svoje stranky smazala
Sice jsme zdaleka, ale přesto si maminky z okolí zaslouží informaci, komu hodlají svěřit své dítě
Navíc že je logopedka sama s dítětem je prostě divný, však logo je o tom, že tü výslovnost rodiče doma s děckem trénují, takže naopak přítomni být musí, aby vůbec věděli, co s ním maj doma dělat.
@Gina108 píše:
Ta logopedka je smazala, jo? Asi má děvče po živnostiA na znamylekar.cz taky není?
Neni, neni to klinicka logopedka, je to pani, ktera nemela jen logopedii, ale i dalsi veci, nevim nakolik muzu byt konkretni. kdyztak ti napisu sz, kdyby se te to nejak tykalo. Ja o tehle pani moc nevedela, v kt jsou logopedky jen dve, tahle byla nova..
@Anonymní píše:
No vidis, ja to rikala
Už vím, že jsi spolehlivá ![]()
@Gina108 píše:
Sice jsme zdaleka, ale přesto si maminky z okolí zaslouží informaci, komu hodlají svěřit své dítěNavíc že je logopedka sama s dítětem je prostě divný, však logo je o tom, že tü výslovnost rodiče doma s děckem trénují, takže naopak přítomni být musí, aby vůbec věděli, co s ním maj doma dělat.
Taky to nechapu.
@Anonymní píše:
Tohle je nesmirne krehky led, debatovali jsme nad tim s muzem, na jedne strane zranitelnost deti, na druhe strane ale pokus se mu nic neprokaze, tu rodinu to nesmirne poskodi, otec bude mit cejch pedofila naporad…ono prokazat, ze nic neuudelal, to jde sakra tezko
To je fakt, že je to křehký led. Na jednu stranu bych nerada, aby byl někdo od oznámení nějakého zločinu byl jakkoli odrazen, na druhou stranu - tohle je fakt hnus, spíš se divím, co asi ten policejné psycholog. Všichni pos. raní z toho aby náááhodou něco nezanedbali. Já bych dávala pořádný sankce i za „falešná obvinění“. Páč on ten psycholog vyslovil nějaký podezření a za tejden to jako už není pravda? ![]()
@Gina108 píše:
Sice jsme zdaleka, ale přesto si maminky z okolí zaslouží informaci, komu hodlají svěřit své dítěNavíc že je logopedka sama s dítětem je prostě divný, však logo je o tom, že tü výslovnost rodiče doma s děckem trénují, takže naopak přítomni být musí, aby vůbec věděli, co s ním maj doma dělat.
Divne to neni, nektere to tak praktikuji, ja teda jsem s ditetem uvnitr, ale vim, ze u nekterych deti posila maminku ven, ze deti lip spolupracuji, hlavne ty mensi. maminku si pak bere nakonec a vse ji vysvetluji
Me tohle udelala logopedka prvni navstevu, dite se mi total seklo, ona me poslala ven s tim, ze ji ale musim verit..ja vsechno za dvermi slysela..kdyz jsem odesla, byl jak beranek a nechal si vse vysvetlit, od te doby chodim s nim
Teď mám otázku mimo téma, předem se omlouvám, ale vrtá mi to hlavou. Mé dítě teď nejspíš čeká vyšetření v PPP kvůli školní zralosti. Mám právo být při tomto vyšetření s ním, nebo mě budou chtít vyhnat, abych vyšetřování nenarušovala? ![]()