Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65678
26.1.15 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.1.15 17:33
@Gina108 píše:
Teď mám otázku mimo téma, předem se omlouvám, ale vrtá mi to hlavou. Mé dítě teď nejspíš čeká vyšetření v PPP kvůli školní zralosti. Mám právo být při tomto vyšetření s ním, nebo mě budou chtít vyhnat, abych vyšetřování nenarušovala? :think:

My chodíme co rok na individual a je tam dcera sama. Nás pošlou pryč -do města nebo sedět na chodbě.

• Citovat
  • Upravit
29730
26.1.15 17:35
@vokishka píše:
http://klatovsky.denik.cz/…0150126.html

No prosim, stacilo pockat par hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.1.15 17:37

Syna 5 let taky čeká vyšetření v PPP kvůli předčasnému zaškolení.. a jak to tady tak čtu tak se chci zeptat jestli můžu trvat na tom abych byla přítomna?? navíc nevím jestli by tam synátor chtěl být sám s cizím člověkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 17:39
@Ukulina píše:
Už vím, že jsi spolehlivá :mrgreen:

Mam tady dost prispevku, tak chapes, bydliste zverejnovat nechci, ale ta vecme zajima, protoze sleduju deni kolem juvenilni justice.. ;)
Zajima me hlavne, jestli kt ospod postupoval skutecne spravne, jestli fakt je normalni, ze ti dite zabavi kvuli tomu, ze tatinek prdi holcicce na pupik nebo ji koupe :? Napredjsem se teda radne vydesila, jestli to nebyla ta nase :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 17:40

Nase logopedka myslim samozrejme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6623

@sagina

JÁ SE NEZLOBÍM, JEN nechápu proč si to adresovala mě. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@vokishka píše:

Tak a je to pravda, je to v novinách :mrgreen: :? :,(
Tvl dostal mě ten poslední odstavec. Víte všechny, že opatrovníkem NAŠICH DĚTÍ jsou nějaký kávy na městských úřadech? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
26.1.15 17:41

Zakladatelko, muzes mi poslat jmeno te logopedky v SZ? Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 17:42
@vokishka píše:

A hale, uz je to tady. Cekala jsem to spis zitra

• Citovat
  • Upravit
23847
26.1.15 17:43
@Anonymní píše:
Neni, neni to klinicka logopedka, je to pani, ktera nemela jen logopedii, ale i dalsi veci, nevim nakolik muzu byt konkretni. kdyztak ti napisu sz, kdyby se te to nejak tykalo. Ja o tehle pani moc nevedela, v kt jsou logopedky jen dve, tahle byla nova..

Jsi hodná :hug: mně to posílat nemusíš, nejsem z Klatov, ani nikoho v okolí Klatov nemám, ale určitě se tady nějaké maminky přihlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 17:44
@Gina108 píše:
Tak a je to pravda, je to v novinách :mrgreen: :? :,(
Tvl dostal mě ten poslední odstavec. Víte všechny, že opatrovníkem NAŠICH DĚTÍ jsou nějaký kávy na městských úřadech? :cert:

Jo, to mne taky dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.1.15 17:46
@ynax píše:
když bys věřila, že to tvůj manžel neudělal, opravdu bys šla a do celé republiky bys vykřičela, z čeho ho obviňují? I kdybys věděla, že už bude mít navždy nálepku, že si drbny budou po straně šeptat, že kdyby na tom něco nebylo, tak by sociálka dítě nesebrala?

Když bych neměla prachy na právníky? Když by nebyla jiná možnost? Jasně že šla, protože bych udělala cokoliv aby se mi děcka vrátila a manžel aby byl očištěnej. JAsně není lehký to ustát ani se očistit, ale rozhodně bych neseděla doma a nenechala muže se zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.1.15 17:46

Tak mě napadá jak pak bude asi tý holčičce až vyroste a dozví se pravdu. Že vlastně nepřímo zavinila smrt svého táty… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.1.15 17:48

Mohla bych take zakladatelku poprosit o jmeno do zpravy? Mam tam kamaradku tak jen tak preventivne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí