Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, má někdo s touto vecičkou zkušenosti? Je to přínosné pro oba partnery a hlavně jdou zde vyměnit baterie? Na různých stránkách sem našla informavu že je to jen na 1 použití. Proč?
![]()
Je to jen na 1 použití, za mě je to z hnusného materiálu, lepí se na to všelijaké nečistotky včetně chlupů a výsledek mě nezaujal
. dostali jsme to párkrát jako dárek k nákupu, nakonec si s tím hrály děti, kterým se líbilo, že to vibruje a je to růžové
. Cena není nijak vysoká, takže pokud byste nebyli spokojeni, tak nemusíte mít výčitky, že jste vyhodili nějaké velké peníze. Za mě je to spíše taková legrace než regulérní pomůcka
.
Tak za mě je to dobrá hračka na předehru, ale ne k tomu, k čemu je to určený. Když jsem si to zkusil nasadit, tak já z toho měl divný pocit a když už, tak jsem se spíš udělal dřív já, než že by z toho žena měla cokoliv navíc. Ale použít to při předehře na klitoris a přitom si hrát jinde bylo výrazně lepší.
Lepí se na to bordel. Já nepotřebuju úplně stimulaci klitorisu, mám orgasmus vaginální. Jako rušilo mě dokonce to vrnění
pořád jsem se na soustředila. ![]()