Vibrační kroužek Intens od durex

20
2.9.21 10:17

vibrační kroužek Intens od durex

Dobrý den, má někdo s touto vecičkou zkušenosti? Je to přínosné pro oba partnery a hlavně jdou zde vyměnit baterie? Na různých stránkách sem našla informavu že je to jen na 1 použití. Proč? :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.21 11:25

Je to jen na 1 použití, za mě je to z hnusného materiálu, lepí se na to všelijaké nečistotky včetně chlupů a výsledek mě nezaujal :-). dostali jsme to párkrát jako dárek k nákupu, nakonec si s tím hrály děti, kterým se líbilo, že to vibruje a je to růžové :-). Cena není nijak vysoká, takže pokud byste nebyli spokojeni, tak nemusíte mít výčitky, že jste vyhodili nějaké velké peníze. Za mě je to spíše taková legrace než regulérní pomůcka :-).

• Citovat
  • Upravit
4164
2.9.21 11:34

Tak za mě je to dobrá hračka na předehru, ale ne k tomu, k čemu je to určený. Když jsem si to zkusil nasadit, tak já z toho měl divný pocit a když už, tak jsem se spíš udělal dřív já, než že by z toho žena měla cokoliv navíc. Ale použít to při předehře na klitoris a přitom si hrát jinde bylo výrazně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
2.9.21 16:27

Lepí se na to bordel. Já nepotřebuju úplně stimulaci klitorisu, mám orgasmus vaginální. Jako rušilo mě dokonce to vrnění :mrgreen: pořád jsem se na soustředila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí