Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
nikdy jsem nepoužila vibrační vajíčko a ani jej nemám. Ale vím, že se partnerovi líbí při sexu vibrace, a tak mě napadlo, jestli by se vibrační vajíčko, nebo něco podobného dalo zavést k tomu dovnitř.
Nevíte o něčem takovém? 😄
@je_to_tamta píše:
Ahojte,
nikdy jsem nepoužila vibrační vajíčko a ani jej nemám. Ale vím, že se partnerovi líbí při sexu vibrace, a tak mě napadlo, jestli by se vibrační vajíčko, nebo něco podobného dalo zavést k tomu dovnitř.
Zas nějakej úchyl. ![]()
@Floralys píše:
Zas nějakej úchyl.
wtf
Nech si ty urážky pro sebe ![]()
@je_to_tamta
Určitě jo, ale řekla bych, že je nejrozumnější, aby sis sama prohlédla sexshopy. Každému vyhovuje něco jiného. ![]()
@je_to_tamta píše:
wtf
Nech si ty urážky pro sebe
Tak si tam dej telefon a až budete v nejlepším, zavolej na něj. ![]()
@Floralys píše:
Tak si tam dej telefon a až budete v nejlepším, zavolej na něj.
Pokud se ti téma nelíbí, nemáš ho rozklikávat, mít trapné poznámky a ještě jedna věc - opravdu vtipná/ý nejsi. ![]()
@Anonymní píše:
Pokud se ti téma nelíbí, nemáš ho rozklikávat, mít trapné poznámky a ještě jedna věc - opravdu vtipná/ý nejsi.
To neva, stejně se směju. Akorát si musíš nechat druhej telefon na dosah. ![]()
@Floralys píše:
To neva, stejně se směju. Akorát si musíš nechat druhej telefon na dosah.
Tak se směj pro sebe a nemusíš mít poznámky, které se tématu vůbec netýkají. Měj se. ![]()
@Anonymní píše:
Tak se směj pro sebe a nemusíš mít poznámky, které se tématu vůbec netýkají. Měj se.
Jak to, že netýkají? Chtěla jsi vibrace, ne? ![]()
@je_to_tamta píše:
Ahojte,
Já bych řešila, jestli ty vibrace se líbí hlavně mě, než chlapovi.
Někdo na to nereaguje.
Tak opravdu zkus cokoliv vibračního na sobě, třeba i ty vibrace telefonu a pokud Tě to bude rajcovat, tak v sexshopech toho jsou stovky, i na dálkové ovládání, párové atd. atd. a každému vyhovuje něco jiného, jsou i různé velikosti.
@Floralys píše:
Jak to, že netýkají? Chtěla jsi vibrace, ne?
Já nechtěla nic, já si hračky vybírám podle sebe nebo spolu s manželem. A zakladatelka se ptala na vibrační vajíčko, ne mobil.
@Anonymní píše:
Já nechtěla nic, já si hračky vybírám podle sebe nebo spolu s manželem. A zakladatelka se ptala na vibrační vajíčko, ne mobil.
Aha, píšu na více místech, tak promiň.
Nic ve zlém..
Existují takové vibrační kroužky, které si chlap může navléct na sebe. Ono tě to pak během styku může dráždit taky.
Navíc se dají pořídit za pár korun - nějaké jednorázové třeba na vyzkoušení.
Kolegyně mi je hodně vychválila - tím že mají 4 děti a zvládají jenom rychlovky, tak si to takhle okořenili.
@je_to_tamta
Zkus vibrační erekcni kroužek, ten byl fajn a dal se použít i jako malý vibrátor jen pro ženu ![]()