Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@soldi kolik tam stojí?
hodila by jsi mi odkaz?
ja teda včera zkoušela Verto a měla tam dušíka
ale jedna ženská mi nakecala že to je test k ničemu že se tomu nedá věřit tak jsem trochu ztratila naději ![]()
@Rhenaya verto teda vobec nepoznam. a kolko si dpo?
ukaz ducha ak mas na fotke. dnes si uz netestovala? ![]()
ja milujem tento testovaci adrenalin ![]()
odkaz na wondfo ruzove extra citlive
http://www.ebay.co.uk/…111785606040?…
tie su z usa, cize vyjdu o nieco viac
toto su tie promatris, tiez citlive
http://www.ebay.co.uk/…141432413545?…
to je cena za 100 kusov, mozes sa podelit s kamoskami ![]()
ale hadam to uz nebude treba, ked si mala ducha ![]()
@soldi pošlu, ale nevím jestli tam něco uvidíš ![]()
Je to ze včera
dnes jsem netestovala, chci až zítra ![]()
@Rhenaya jeej, vsak to pekne vidno, pekna siroka ruzova ciarka, zajtra bude uz krasne viditelna, gratulujem
![]()
kolko dni mas do ms?
@soldi MS mám mít v neděli/pondělí
zítra ráno budu dělat test od DR.Maxe, protože to Verto už nemám
jsem z toho dvou balení udělala včera oba dva a oba jsou uplně stejný
![]()
@Rhenaya
no pekne, dva rovnake testy v jeden den, to je mrhanie ![]()
lady max ma dobru citlivost, tam to bude zajtra pekne vidiet, urcite ma oznac pri fotke ![]()
@soldi píše:
@Ukulina dakujemdvojmatka som a vystresovana ako prvorodicka
@Bobby dakujem, ze vidisfytosoja mi pomohla k prvemu, ostatne tehotenstva uz isli same
pri prvom som mala hranicne hodnoty stitnej zlazy, takze fytosoju by som uz aj tak nemohla. ale po druhom porode som mala rozhadzany cyklus a inofolic mi ho krasne upravil
Tak to je parada
ja chci ted zkusit fytosoju poprve…tak gratuluji ![]()
@Bobby super, tak budem drzat palce ![]()
a ako ju planujes uzivat?
@soldi zatim to studuju, ale nejspis od 5dc 6-6-7-7-8… Jeste jsem cetla 6-6-8-8-10 ale nevim jestli to neni uz moc
@Bobby 6 je na zaciatok dost vela. mas problemy s ovulaciou, alebo preco chces vlastne brat soju? ![]()
@soldi nemam ji vubec
celkove mam velke problemy s cyklem…kdysi jsem mela clostil, ale velke vedlejsi ucinky, tak ho uz brat nechci…brala jsem ho 1-0-1 a nejaka reakce byla…
@Bobby tak to si mala dost velku davku na zaciatok toho clostilu ![]()
zacni s tou sojou na 4roch tbl radsej. ak to bude v pohode, tak dalsi cyklus prejdi na tych 6-6-7-7-8.
stitnu zlazu mas vysetrenu a je v poriadku?
inofolic si nebrala?
@Rhenaya idem uz tiez spat a rano tiez testnem, dufam, ze budeme mat obe silnejsie testy ![]()
@soldi mam silne pcos, tak proto mi to nadavkoval takto…ted se k tomu pridaly dalsi problemy a podle vysledku z laborky ovu vubec nemam a celkove je to nejake „mrtve“… Do toho uz vic jak rok v kuse spinim nebo krvacim…ceka me dalsi zakrok, tak jako posledni variantu pred chci zkusit jeste toto.. Proto zvazuji rovnou tech 6 na zacatek… Stitnou mam v poradku testy delane nedavno…Inofolic piju ted cca mesic a pul…