Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak držím palečky at to dopadne jak si přeješ.. pak dej vědět..
Celkové skóre zde je cca 1/2 na 1/2, takže čas ukáže. Ať to „dobře“ dopadne!! ![]()
@Anonymní píše:
A co kdyz dam foto pro porovnani s druhym testem tedy vcerejsim tam ja rozdil vidimale to ze tam nekdo nic nevidi nikomu neberu treba jsem vazne pako uz. horni je vcerejsi ranni a spodni dnesni ranni
jinak se omlouvam ze otravuju
Já taky nevidím nic ani na jednom.
Ale takhle těžko posoudit. Já si u obou těhotenství dělala testy až tak týden po vynechání MS a to už byly krásné 2 čárky. Teď nedávno jsem si dělala test, protože mi bylo nějak dlouho špatně, tak jsem ho takhle pořád nakláněla, zkoumala ze všech stran a i tam možná chvílemi „něco“ viděla, ale těhotná nejsem, takže tam nic nebylo.
Naštěstí.
Tak ať to dopadne podle tvého přání. ![]()
Tak jestli jsi opravdu jen pár měsíců po porodu, tak tam ten pididuch může být ještě z toho ![]()
@latunka01 tak i kdybych byla 2mesice po porodu tak je to vyloučene. ja jsem ovsem Osm mesicu po porodu
Já mam asi zázračnej monitor nebo ostříží zrak, protože už na první fotce jsem ducha viděla ![]()
Ahoj holky. Prosím vás, vidím na vrchním testu ducha. Jenže ten je ze včerejšího večera a ten spodní (prázdný) z dnešního rána. Je to možné??:nevim:
Hrabe mi nebo to vidíte taky?
Vážně olinka11???
…ale co potom znamena to, ze včera tam duch byl a dnes nic? ![]()
Holky díky za posudky
jen tak na upřesnení, dnes jsem 11dpo ale po nechranenem styku teprve 9dpo.ja prave nechci byt tehotna jsem par mesicu po porodu takze se jen modlim abych fakt mela halucinace i kdyz tam toho pidi ducha fakt vidim. zitra ma prijit ms ale predevcirem jsem spinila a dnes taky a mam divny pocit proto ty testy no. kazdopadne pockam par dnu a uvidime.dam vam vedet