Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@villa Já si taky připadám jak blázen s haluškama.. ale taky si myslím, že tam toho pidimidisuperducha vidím..
Zakladatelko, počkej pár dní. Alespoň to zítra nech a uvidíš
Nevim no na nekterych fotkach to vidim uplne skvele a na nekterych jen po nakloneni takze to necham bejt a uvidime ![]()
@Anonymní píše:
AHOJ holky, pridam vam sem fotku meho tehu testu nevim zda mam halucinace ale podle pritele mam opravdu haluskytak prosimvas posudte
Bohužel nevidím nic
Vidim fakt pidi ducha ale já jak test vyfotila tak tam nebylo nic moc vidět, testni v pondělí a už by to měl být pěkný duch
![]()
@Anonymní píše:
A co kdyz dam foto pro porovnani s druhym testem tedy vcerejsim tam ja rozdil vidimale to ze tam nekdo nic nevidi nikomu neberu treba jsem vazne pako uz. horni je vcerejsi ranni a spodni dnesni ranni
jinak se omlouvam ze otravuju
ja ani tak nic nevidim..
Já to vidím docela krásně - teda jako že si toho stínu všimnu hned, ale těžko říct, jestli je to první náznak pozitivního testu a nebo takový ten zákeřňák, co se občas na testu udělá po zaschnutí.
@Anonymní píše:
AHOJ holky, pridam vam sem fotku meho tehu testu nevim zda mam halucinace ale podle pritele mam opravdu haluskytak prosimvas posudte
já nic nevidím ![]()
Když na to kouknu z větší dálky, něco se tam rýsuje. Ale fakt těžko říct..
A nezkoumala jsi ho ještě ze strany? Já si dělala první test při umělém světle, chíli jsem tam // viděla, chvíli ne, a pak jsem ho natočila tou úzkou stranou-v té „vatě“ bylo vidět růžovo. Dneska už vim, že byl pozitivní, ale asi to nebude ověřená a doporučená metoda!!