Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bartice No právě…Na tom vrchním(včerejším) vidět trošku je, ale na tom spodním(z dnešního rána) je bílo. Abych pravdu řekla, tak nevím kdy ovu proběhla
.Mam zmeškané už dvě MS a v lednu se pouze dostavilo dvoudenní špinění, od nového roku pobolívá podbřišek jako před MS a pleť mám čím dál horší..Nevím co si o tom všem myslet.. ![]()
@klariisa ja vidim na vrchnim krasnyho dušíka a naspod vidim tez ale jen opravdu malinko.tak drzim palecky
Anonymní, já dole nic nevidím
-pokud tam včera nějaký byl, ráno by měl být silnější ne?? Děkuji Ti ![]()
Ahoj holky, zatim jsem dal netesstila protoze nemam desitkove testy mam moznost koupit jen 25
jinak ms zatim nedorazila
takze spozdeni druhym dnem
dnes pujdu koupit tu 25 citlivost ale pohybuju ze by to neco ukazalo co myslite
![]()
@klariisa no javidim ve spod ale jen po nakloneni displeje coz uz z hodne naklanenych displeju bylo normalni tehotenstvi ale tezko rict no.ja na svem taky vidim ducha a ostatni ne az na par vyjimek teda ![]()
Horní testík 12dpo, dolní 13dpo, JENŽE dnes slabé špinění. Tak já už mám v hlavě takový zmatek… Stalo se vám to některé? A byly jste těhotné, nebo ne? ![]()
děkuji
@Jiiriinka1 Vidim na obou //. Já začala špinit 2dny od zpoždění, test byl pozitivní. Pak jsem špinila za měsíc znovu. A je z toho Mája ![]()
Anonymní tak nakláním a nakláním…možná že něco málo nepatrného tam je, ale může to být těhu, pokud tam jeden den dušík je a další den nic??
![]()
@Jiiriinka1 DUSIK 13DPO JE SILNEJSI a spineni je bezne takze si myslim ze to nic nebude ale stejne musis pockat no
@klariisa tak to je nějaké divné. Pokud ti mešká už druhá MS, tak by čárka měla být pěkně vidět. Zítra zkus trestnou ještě jednou a dát vědět. Přeji, aby čárka sílila ![]()
Bartice děkuji. Určitě to ještě zkusím. Konec roku byl krušný(stěhování, cestování), tak možná to bude i tím
. Zítra dám vědět ![]()
@klariisa určitě dej vědět
My se taky snažíme o mimi. Dnes jsem teprve 3 DPO. Tak uvidíme, to čekání je vždycky nejhorší ![]()
Já ani nevím, kdy jsem ovu měla
. Břicho mě bolí skoro dva měsíce
…A jak dlouho už se snažíte? No o čekání mi ani nemluv…Jsem už z toho na větvi
.
@klariisa snažíme se od září a přijde mi to jako věčnost
v lednu se zadařilo, ale odešlo to s MS. Teď jsme se do OVU trefili, tak snad to vyjde. Snažíte se o první? My ano ![]()