Vidíte tam něco? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
11.2.13 11:00

Bartice No právě…Na tom vrchním(včerejším) vidět trošku je, ale na tom spodním(z dnešního rána) je bílo. Abych pravdu řekla, tak nevím kdy ovu proběhla :oops:.Mam zmeškané už dvě MS a v lednu se pouze dostavilo dvoudenní špinění, od nového roku pobolívá podbřišek jako před MS a pleť mám čím dál horší..Nevím co si o tom všem myslet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 11:03

@klariisa ja vidim na vrchnim krasnyho dušíka a naspod vidim tez ale jen opravdu malinko.tak drzim palecky

• Citovat
  • Upravit
127
11.2.13 11:05

Anonymní, já dole nic nevidím :( -pokud tam včera nějaký byl, ráno by měl být silnější ne?? Děkuji Ti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 11:07

Ahoj holky, zatim jsem dal netesstila protoze nemam desitkove testy mam moznost koupit jen 25 :roll: jinak ms zatim nedorazila :zed: takze spozdeni druhym dnem :roll: dnes pujdu koupit tu 25 citlivost ale pohybuju ze by to neco ukazalo co myslite :?: :?: :?: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 11:10

@klariisa no javidim ve spod ale jen po nakloneni displeje coz uz z hodne naklanenych displeju bylo normalni tehotenstvi ale tezko rict no.ja na svem taky vidim ducha a ostatni ne az na par vyjimek teda :P

• Citovat
  • Upravit
737
11.2.13 11:13

Vidíte ho? :)

Horní testík 12dpo, dolní 13dpo, JENŽE dnes slabé špinění. Tak já už mám v hlavě takový zmatek… Stalo se vám to některé? A byly jste těhotné, nebo ne? :kytka:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
11.2.13 11:18

@Jiiriinka1 Vidim na obou //. Já začala špinit 2dny od zpoždění, test byl pozitivní. Pak jsem špinila za měsíc znovu. A je z toho Mája :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.2.13 11:20

Anonymní tak nakláním a nakláním…možná že něco málo nepatrného tam je, ale může to být těhu, pokud tam jeden den dušík je a další den nic?? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 11:22

@Jiiriinka1 DUSIK 13DPO JE SILNEJSI a spineni je bezne takze si myslim ze to nic nebude ale stejne musis pockat no

• Citovat
  • Upravit
127
11.2.13 11:22

Jiiriinka1 já teda těhu (asi) nejsem, ale taky je tam vidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.2.13 11:31

@klariisa tak to je nějaké divné. Pokud ti mešká už druhá MS, tak by čárka měla být pěkně vidět. Zítra zkus trestnou ještě jednou a dát vědět. Přeji, aby čárka sílila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.2.13 11:35

Bartice děkuji. Určitě to ještě zkusím. Konec roku byl krušný(stěhování, cestování), tak možná to bude i tím :(. Zítra dám vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.2.13 11:44

@klariisa určitě dej vědět :hug: My se taky snažíme o mimi. Dnes jsem teprve 3 DPO. Tak uvidíme, to čekání je vždycky nejhorší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.2.13 11:47

Já ani nevím, kdy jsem ovu měla :oops:. Břicho mě bolí skoro dva měsíce :nevim:…A jak dlouho už se snažíte? No o čekání mi ani nemluv…Jsem už z toho na větvi :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.2.13 13:01

@klariisa snažíme se od září a přijde mi to jako věčnost :zed: v lednu se zadařilo, ale odešlo to s MS. Teď jsme se do OVU trefili, tak snad to vyjde. Snažíte se o první? My ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí