Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
AHOJ holky, pridam vam sem fotku meho tehu testu nevim zda mam halucinace ale podle pritele mam opravdu haluskytak prosimvas posudte
nevidim tam nic
Tak tam asi opravdu nic neni
kdyz to rikaji i zkusene posuzovatelky ![]()
@Anonymní píše:
AHOJ holky, pridam vam sem fotku meho tehu testu nevim zda mam halucinace ale podle pritele mam opravdu haluskytak prosimvas posudte
a co od tho čekáš? Že ti tady z fotky potvrdíme těhotenství? Podle mne tvůj přítel má víc rozumu, než je čárek na testu. ![]()
Ja sice taky nic nevidim, ale taky je to mozna tim jak to prefotis. No tak musis pockat par dni a budes vedet…nebo videt ![]()
A co kdyz dam foto pro porovnani s druhym testem tedy vcerejsim tam ja rozdil vidim
ale to ze tam nekdo nic nevidi nikomu neberu treba jsem vazne pako uz. horni je vcerejsi ranni a spodni dnesni ranni
jinak se omlouvam ze otravuju ![]()
@Anonymní píše:
A co kdyz dam foto pro porovnani s druhym testem tedy vcerejsim tam ja rozdil vidimale to ze tam nekdo nic nevidi nikomu neberu treba jsem vazne pako uz. horni je vcerejsi ranni a spodni dnesni ranni
jinak se omlouvam ze otravuju
Já když hodně naklopím monitor tak na tom spodním možná něco malinko vidím
Bohuzel, ja nic nevidim ani pri porovnani s druhym testem, oba dva jsou, podle me, plonkove