Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak jsem si vcera myslela,ze to tento mesic nevyslo,protoze jsem vcera rano objevila ruzovy vytok a myslela si,ze ms prichazi. Ale bylo to pouze jednorazove a ms zatim nikde,takze se asi prdolka zavrtavalo. Tak jsem dnes rano testila a ani nemusim natacet a ejhle je to tam. Na fotce to asi nebude tak dobre videt.
Langosinka píše:
Holky tak jsem si vcera myslela,ze to tento mesic nevyslo,protoze jsem vcera rano objevila ruzovy vytok a myslela si,ze ms prichazi. Ale bylo to pouze jednorazove a ms zatim nikde,takze se asi prdolka zavrtavalo. Tak jsem dnes rano testila a ani nemusim natacet a ejhle je to tam. Na fotce to asi nebude tak dobre videt.
Gratuluji, vidím ho tam ![]()
jo když natočím notas tak jí vidím..držím palečky..ty jo zase bych to chtěla zažít:-)
wochy79 píše:
a tady suchy uplne uz
jak to vypada co dnesni testik???
Tak holky dnesni testiky,nahore desitkovy a dole 25jedn,rekla bych ze to nezesililo a navic stejna carka na ruzne citlivych testech. Tak to asi je asi falesny…no uvidime zase zitra.
Langosinka píše:
Tak holky dnesni testiky,nahore desitkovy a dole 25jedn,rekla bych ze to nezesililo a navic stejna carka na ruzne citlivych testech. Tak to asi je asi falesny…no uvidime zase zitra.
jeeeeeee proc jsi testovala na 25 ku???ta mi ukazala dve carky az tyden po vynechgani ms jinak desitkovej test dve carky nerikam ducha rikam dve carky 5 dni pred ms
Ja jsem ho nevedomky ze to je 25 vybalila a pak si az precetla,ze je tolik jednotkovy a pak jsem ho teda zkusia. Rada testuji a zkousim,mam testu hodne,tak to pro me neni skoda. Spis me udivilo,ze se tam neco objevilo a I ted ho zashnuti je to videt lepe jak na desitkovem. Tak tomu nerozumim,tak to asi bude falesna carka.
To je zajímavé, čárečky vidím pěkně, ale opravdu je na tom 25 silnější
Kolik máš do MS?
Ahojky holky to jsem ja ZAKLADATELKA
drzim am vsem palce dnes jsem us 15+3 ![]()
MarinkaCu píše:
To je zajímavé, čárečky vidím pěkně, ale opravdu je na tom 25 silnějšíKolik máš do MS?
Poslední ms 26.12., měla jsem to dostat včera a nebo dnes, zatím nic. Ten 25jedn je těhotenský test Instant-View USA a je to na něm opravdu vidět lépe než na 10jedn.
tak jsem zvědavá zítra, pokud to teda do té doby nedostanu ![]()
Holčiny, už jsem psala předevčírem, že kvůli pregnylu testování na nějaký čas odkládám, ale zajímalo by mě, jak jste se po injekci pregnylu cítily (pokud jste ho teda taky dostaly)? Mě je teda šoufl, bolí mě břicho a v kříži, tak si říkám, jestli je to z toho nebo z možnýho těhu…?Jsem cca 9-10 DPO, ale přišla druhá ovu a 23DC mi MUDr. pro jistotu píchnul pregnyl 5000j…
Hups…jsem se překlikla u diskuse…to mělo patřit do jiný, ale i tak budu vděčná za komentáře ![]()