Vidíte tam něco? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
26.1.12 11:28
MarinkaCu píše:
Langosinka, pro mě je bolest v kříži jasný těhu příznak, občas mě teda zabolí záda i před MS, ale na začátku těhu to bylo mnohem silnější a bolelo mě to několik dní..

No tak já teda dlouho neměla bolesti v kříži, až teď to začalo tak před cca ani ne týdnem, ale to jsem si asi fakt nevsugerovala, protože jsem ani nevěděla, že by to mohl být příznak. Ale stejně tomu ještě pořád nevěřím, aby z toho nakonec nebylo jak píšete ZT, SP a nebo cysta. Ale nechci se strašit, zatím musím myslet na to hezký dokud tu mrška není :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:29

Určitě, mysli pozitivně, na chmury a pesimistické myšlenky je vždycky času dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
26.1.12 11:32
MarinkaCu píše:
Evi, no vidíš, třeba budou dvojčátka :lol:
A ty míváš normálně dvě ovulky nebo to je jen díky těm lékům??

Nene, nemívám to normálně, tohle je nějaká raritka…já si hlídám ovu BT a ovu testy a teď mi to vyšlo na 16DC(podle bolesti pravý vaječník), pak jsem začala zobat duphaston 18 DC a 23Dc jsem šla k MUDr na prohlídku, páč jsem tam od toho SP nebyla a on najednou, že tam mám na levym jedno vajíčko těsně před ovu, tak mi píchnul pregnyl a my to včera pojistili…To bylo poprvý, co jsem ho dostala, jinak nijak nestimulujem..přítel je z toho trošku nesvůj a nejradši by to nechal jen a pouze na přírodě, ale jelikož už 2 roky nic (když nepočítám ty dva potraty), tak jsem to vzala do svých rukou :mrgreen:
Normálně jsem ráda, když přijde aspoň ta jedna ovu, tak nevím, co se teď stalo :lol: jsem tu o tom založila diskusi včera nebo předevčírem, páč jsem netušila, kdy po tom pregnylu testovat a vůbec, nechápu svoje tělo, dělá si co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 12:04
sunnyho.motylek píše:
Hcg ti muže stoupat pomalu…a taky na začátku sou takový duši,ale nevím zdá se mi že moc nesílý..zkus ten detijednotkovej namočit normálně do vody,čárka jestly tam by měla zružovět.a pak pošly fotku

No když porovnám všechny tři testy, tak dnes proti včerejšku zesílily, vrchní test ze včerejška, prostřední a spodní ze dneška. První dva dle návodu namočeny pouze 3 sekundy, spodní dle návodu 10 vteřin. S fotečkou jsem si ještě trochu pohrála, aby byl rozdíl trošku vidět, i když ve skutečnosti je vidět rozhodně lépe a čárky jsou odstínu růžového. Nechci namáčet znova, abych mohla porovnávat v další dny (pokud další dny budou, jestli nepřijde ms, ale zatím ji necítím), aby se mi zbytečně nezvýrazňovaly či naopak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.1.12 14:01
Langosinka píše:
sunnyho.motylek píše:
Hcg ti muže stoupat pomalu…a taky na začátku sou takový duši,ale nevím zdá se mi že moc nesílý..zkus ten detijednotkovej namočit normálně do vody,čárka jestly tam by měla zružovět.a pak pošly fotku
No když porovnám všechny tři testy, tak dnes proti včerejšku zesílily, vrchní test ze včerejška, prostřední a spodní ze dneška. První dva dle návodu namočeny pouze 3 sekundy, spodní dle návodu 10 vteřin. S fotečkou jsem si ještě trochu pohrála, aby byl rozdíl trošku vidět, i když ve skutečnosti je vidět rozhodně lépe a čárky jsou odstínu růžového. Nechci namáčet znova, abych mohla porovnávat v další dny (pokud další dny budou, jestli nepřijde ms, ale zatím ji necítím), aby se mi zbytečně nezvýrazňovaly či naopak. :think:

Tak ono se nic nestane pokud ho namočíš,až uschne tak bude zase stejnej a nic se nezkreslí..ale vypadá to hodně nadějně.kdy máš dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.1.12 15:09
Anonymní píše:
Ahojky holky to jsem ja ZAKLADATELKA :mrgreen: ;) drzim am vsem palce dnes jsem us 15+3 :hug:

velka gratulace :kytka: :kytka: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 16:47
sunnyho.motylek píše:
Langosinka píše:
sunnyho.motylek píše:
No když porovnám všechny tři testy, tak dnes proti včerejšku zesílily, vrchní test ze včerejška, prostřední a spodní ze dneška. První dva dle návodu namočeny pouze 3 sekundy, spodní dle návodu 10 vteřin. S fotečkou jsem si ještě trochu pohrála, aby byl rozdíl trošku vidět, i když ve skutečnosti je vidět rozhodně lépe a čárky jsou odstínu růžového. Nechci namáčet znova, abych mohla porovnávat v další dny (pokud další dny budou, jestli nepřijde ms, ale zatím ji necítím), aby se mi zbytečně nezvýrazňovaly či naopak. :think:
Tak ono se nic nestane pokud ho namočíš,až uschne tak bude zase stejnej a nic se nezkreslí..ale vypadá to hodně nadějně.kdy máš dostat ms?

Myslela jsem si,ze mam ms dostat vcera a nic,pak ze dnes a stale nic. Tak bud se fakt neco deje a nebo si ms dava na cas. Kazdopadne rano budu testikovat a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.1.12 19:33

Já tedy nic nevidím. :roll: tak si zajdi na krev a máš jistotu hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 19:48
sexyfraga píše:
Já tedy nic nevidím. :roll: tak si zajdi na krev a máš jistotu hned

A nemas problemy se zrakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
27.1.12 13:24

Vidím tam jen jednu čárku druhá není vidět.Dojdi si na krev a budeš to vědět hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.12 13:29

Nevidím nic, zkuste to za týden. Za týden tam třeba bude pořádná dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
27.1.12 13:53
Langosinka píše:
sexyfraga píše:

Pročítám váší debatu a musela jsem se přidat, já tam opravdu nic nevidím. Zkus být víc v klidu a nehrotit to tak. Přeju ti to,ale tím,že budeš testovat pořád dokola tomu nepomůžeš...... Promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.12 14:26
Verunka8 píše:
Langosinka píše:
sexyfraga píše:
Pročítám váší debatu a musela jsem se přidat, já tam opravdu nic nevidím. Zkus být víc v klidu a nehrotit to tak. Přeju ti to,ale tím,že budeš testovat pořád dokola tomu nepomůžeš...... Promiň

Jsem naprosto v klidu a pro vasi informaci jsem dnes netestovala a jeste pro dalsi informaci si muzu testovat I kazdou hodinu a jeste pro jednu informaci od toho tu diskuze s nazvem tehotensky test jsou a az budu mit na testu dve dalnice,tak to prece nebudu davat do diskuze vidite tam neco…promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 15:06
Langosinka píše:
Verunka8 píše:
Langosinka píše:
sexyfraga píše:
Pročítám váší debatu a musela jsem se přidat, já tam opravdu nic nevidím. Zkus být víc v klidu a nehrotit to tak. Přeju ti to,ale tím,že budeš testovat pořád dokola tomu nepomůžeš...... Promiň
Jsem naprosto v klidu a pro vasi informaci jsem dnes netestovala a jeste pro dalsi informaci si muzu testovat I kazdou hodinu a jeste pro jednu informaci od toho tu diskuze s nazvem tehotensky test jsou a az budu mit na testu dve dalnice,tak to prece nebudu davat do diskuze vidite tam neco…promin

Klííííííd :D Holt někteří to naše duchaření nechňápu, no :lol: Já je na těch spodních vidim dobře a na to, že je to fotka a ve skutečnosti je to určo vidět líp, tak si myslím, že to je na dobrý cestě! A že ještě Ms nedorazila je dost dobré znamení, tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.1.12 15:08

každá sme přece byly takový než sme objevily dvě dálnice skoro každá,teda já se tak netestila tak moc,ale i tak chápu zakladatelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí