Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidim dusika,tak ted jen aby silil,aby to nebyl falesny. Ja mam uplne stejneho dusika na testu a ms cekam taky +- ve stredu.
Langosinko ja prave taky streda nebo ctvrtek, tak jsem zvedava jak dopadneme
hod sem foto jestli to jde:) zkouknu ![]()
jsem sama zvedava jak to dopadne:)
dekuju,uvidime za 2-3 dny by to melo byt silnejsi
a nebo taky ne ![]()
vandamara píše:
ahoj Wochy, já mám velkej monitor a vidím slabou druhou růžovou čárku, zatím tiše gratuluju![]()
super
tak snad mas pravdu ![]()
Vidím tam nějaký ten odstín a nebo je taky možné, že už vidím ty duchy všude
![]()
wochy79 píše:
a tady suchy uplne uz
tak na tom dnesnim suchem neco vidim,ale vcera nevidim nic.treba je to brzo.pockej jeste dva dny.snad MS nedojde a bude to tehu ![]()
Makáš02 píše:wochy79 píše:tak na tom dnesnim suchem neco vidim,ale vcera nevidim nic.treba je to brzo.pockej jeste dva dny.snad MS nedojde a bude to tehu
a tady suchy uplne uz
Přesně tak já tam také nic nevidím, a zkusila bych později. ![]()
wochy79 píše:
a tady suchy uplne uz
Na tomto trochu vidím ducha,tak at sílí
![]()
tady upraveny na negativ http://www.perfectphoto.cz/index.php?…
Ja na tech testikach duchy vidim,nejvic na tom suchem…ja ani vkladat nebudu,mela jsem v planu testovat dnes,ale objevila jsem ruzovy vytok,tak cekam,ze se ms rozjede a bylo by skoda plytvat testikem. Tak hodne stesti,at carecka sili a ja se budu tesit na testovani pristi mesic.
Ahoj holky, přidávám se mám v den očekávané menstruace // slabé, ale viditelné čárky…mám doma 2 kluky a doufám, že se nám povedla holčička, protože vúbec netuším kdy jsem otěhotněla a neměli jsme častej sex
Co chutě bylo vám špatně a pak se vám narodila holka?? Ukázali se vám // před termínem menstruace a máte holčičku?? Už mi z toho hrabe, jak se nemůžu dočkat.. Jo a zhoršila se někomu z vás plet? Díky pa a všem držím palečky ![]()