Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Langosinka píše:sexyfraga píše:A nemas problemy se zrakem?
Já tedy nic nevidím.tak si zajdi na krev a máš jistotu hned
sunnyho.motylek píše:
každá sme přece byly takový než sme objevily dvě dálnice skoro každá,teda já se tak netestila tak moc,ale i tak chápu zakladatelku..
Ja nejsem zakladatelka teto diskuze,ja se jen pridala
. Zakladatelka je myslim uz tehulka.
Kdo duchackovani nechape,tak at sem nechodi a ze zrovna nejvic rejpe ta,co sama testovala pred ms,tak by to mohla pochopit a nebo zeby si lecila mindraky,ze // neobjevila. No to je fuk. Chapu jak musi byt tezke kdyz se nedari.
To my se vlastne ani moc nesnazime,je to prvni mesic snazeni a I tak na tuleni nebyl moc cas a chut,tak od toho stejne moc necekam. Ms jeste stale nedorazila,ale citim,ze je mozna na ceste. Zkusim testnout rano,pokud prdola nebude zase vyvadet jako dnes rano,kdy jsem vubec nemela cas,ale nedavam tomu uz vubec nadeji.
verulenka píše:
Langosinka: A ještě pro jednu informaci![]()
![]()
Ptala ses na názor, tak proč hned tak podrážděná odpověď.
Langosinka píše:sexyfraga píše:A nemas problemy se zrakem?
Já tedy nic nevidím.tak si zajdi na krev a máš jistotu hned
Vsak ano a dekuji za nazor. Nekdo vidi nekdo ne a o tom to je,vzdyt je to diskuze vidite tam neco ![]()
Na prvním nic nevidím na dalších možná trochu…holky proč testujete přes ms vždyt je to blbost ne chcete jistotu tka si pár dní počkejte…taky sjem netestila na deseti testech a vůbec ne před ms…
jako chápu že chcete ale tímhle si tma dálnici nevykouzlíte ![]()
Langosinka píše:sunnyho.motylek píše:Ja nejsem zakladatelka teto diskuze,ja se jen pridala
každá sme přece byly takový než sme objevily dvě dálnice skoro každá,teda já se tak netestila tak moc,ale i tak chápu zakladatelku... Zakladatelka je myslim uz tehulka.
Kdo duchackovani nechape,tak at sem nechodi a ze zrovna nejvic rejpe ta,co sama testovala pred ms,tak by to mohla pochopit a nebo zeby si lecila mindraky,ze // neobjevila. No to je fuk. Chapu jak musi byt tezke kdyz se nedari.
To my se vlastne ani moc nesnazime,je to prvni mesic snazeni a I tak na tuleni nebyl moc cas a chut,tak od toho stejne moc necekam. Ms jeste stale nedorazila,ale citim,ze je mozna na ceste. Zkusim testnout rano,pokud prdola nebude zase vyvadet jako dnes rano,kdy jsem vubec nemela cas,ale nedavam tomu uz vubec nadeji.
nic nevzdavej hm???y se taky tulili v tu dobu co jsem otehotnela asi 3 krat nebyl cas oba v praci a presto se podarilo a vis jak??na netu jsem nasla jak poznat plodne dny tam mi vyjela jaka si tabulka tam sem zadala jak dlouho mam ms a za jak dloho ji vzdy dostanu a vyslo mi kdy je mam plodny den a kdy je moznost oplodneni a ja jsem to zkusila podle netu kdy mi to vypocetlo plodnej den a ten mesic jsem 5 dni pred ocekavanou ms zjistila ze sem tehu
tak ym sme se snažily dva roky…a první měsíce snažení nejrdaši bych si test delala každej den…dělala sem si je tak dva dny před ms..a když nic za dva dny zase a když sem viděla ducha to sem se testila každej den..nedokázala sem myslet an nic jinýho.ale opravdu pozitivní test byl když sem to nečekala,a ani si neuvědomila že mi ms mešká..po roce sem se testila jen když mi fakt ms meškala aspon týden jinak ne..
Langosinka: já tedy také nic nevidím, snad na tom posledním takový stínek, ale jinak tě naprosto chápu
. Já jsem taky vždy testovala před ms ..... Sice jsem byla vždy zklamaná, ale nedalo mi to. A samozřejmě držím palce, ať z toho stínku je parádní lajna
.
a-šmudlinka píše:Langosinka píše:nic nevzdavej hm???y se taky tulili v tu dobu co jsem otehotnela asi 3 krat nebyl cas oba v praci a presto se podarilo a vis jak??na netu jsem nasla jak poznat plodne dny tam mi vyjela jaka si tabulka tam sem zadala jak dlouho mam ms a za jak dloho ji vzdy dostanu a vyslo mi kdy je mam plodny den a kdy je moznost oplodneni a ja jsem to zkusila podle netu kdy mi to vypocetlo plodnej den a ten mesic jsem 5 dni pred ocekavanou ms zjistila ze sem tehusunnyho.motylek píše:Ja nejsem zakladatelka teto diskuze,ja se jen pridala
každá sme přece byly takový než sme objevily dvě dálnice skoro každá,teda já se tak netestila tak moc,ale i tak chápu zakladatelku... Zakladatelka je myslim uz tehulka.
Uvidime,bude z toho mimi a nebo prijde mrcha…nic si z toho delat nebudu. No pokud se zitra nic neobjevi,tak je to jasny.
ja mela tuhle carku pet dni pred ms a myslela jsem si ze to neni tehu carka protoze mi mamka rikala ze pokud nejsou stejne neni to tehu ale kazda to mame jinak
verulenka píše:
Langosinka: já tedy také nic nevidím, snad na tom posledním takový stínek, ale jinak tě naprosto chápu. Já jsem taky vždy testovala před ms ..... Sice jsem byla vždy zklamaná, ale nedalo mi to. A samozřejmě držím palce, ať z toho stínku je parádní lajna
.
Nekdo ma stesti,ze se mu // ukazou nekolik dni pred ms,nekdo tyden po ms nic a nekdo ma smulu,ze prijde ms. Jq spis cekam tu treti variantu,ale porad to nevzdavam. Zklamana asi trochu budu,to nepopiram
. Ale aspon o to vetsi chut na tulenicko budu mit ![]()
Langosinka píše:verulenka píše:Nekdo ma stesti,ze se mu // ukazou nekolik dni pred ms,nekdo tyden po ms nic a nekdo ma smulu,ze prijde ms. Jq spis cekam tu treti variantu,ale porad to nevzdavam. Zklamana asi trochu budu,to nepopiram
Langosinka: já tedy také nic nevidím, snad na tom posledním takový stínek, ale jinak tě naprosto chápu. Já jsem taky vždy testovala před ms ..... Sice jsem byla vždy zklamaná, ale nedalo mi to. A samozřejmě držím palce, ať z toho stínku je parádní lajna
.
. Ale aspon o to vetsi chut na tulenicko budu mit
dobre to beres hele zkus to jak jsem ja psala ja tomu neverila a nejak to vyslo sama jsem tomu neverila a testila jen tak ze srandy a mamka vyhod to pokud nejsou stejne neni to tehu
a-šmudlinka píše:
ja mela tuhle carku pet dni pred ms a myslela jsem si ze to neni tehu carka protoze mi mamka rikala ze pokud nejsou stejne neni to tehu ale kazda to mame jinak
Pekna carecka a tak brzy pred ms,to je uzasny. Takovou jsem v minulem tehotenstvi mela az tyden po vynechani ![]()
sunnyho.motylek píše:
každá sme přece byly takový než sme objevily dvě dálnice skoro každá,teda já se tak netestila tak moc,ale i tak chápu zakladatelku..
Nemyslela jsem to zle, jen vím,že z toho člověk pak magoří a stresuje se tím........ Nadled je je důležitej ikdyž sama vím,že to občas nejde taky testim, lhala bych kdybych říkala,že ne!
ja za ni byla vdecna protoze jednou zamlkle tehu V 9 tydnu a nasledna revize a pak jeste jedna protoze me spatne vycistili a pak po pul roce samovolny potrat v 5 tydnu spis to bylo jako opozdena menstruace ale vypadlo ze me neco.a tak jsem si dala rok pohov sousterdila na dum jedno snazeni a hned
LANGOSINKO-holky ktere pisi ze nic nevidi,maji mozna taky horsi monitor,on je v tom docela rozdil.ja kdyz se divam na NB tak vetsinou nic nevidim a na PC jo…ja teda na tom spodnim testu druhou carku vidim…uvidis,co bude dal,zda se objevi silnejsi.a byl to test 25 nebo citlivost 10?