Vidíte tam něco? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
22.11.11 14:13
Anonymní píše:
Simi11 píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky, vidíte tam něco?Citlivost 20, testováno po obědě… :think:
ahoj, duch tam vidím.
ty jsi zakladatelka této diskuze, takže máš ducha od toho 13.11. neb jsi někdo jiný? nedivte se, když vystupujete jako anonymní…
Někdo jiný :oops: ale snažím se tááák dlouho,že už je mi trpaně s bílýma testama :think:
Jsem 27DC (obvykle z 25DC) tak jsem nevydržela… :oops: ale já mám pocit, že tam nic není, jen když to nějak nakloním…ale vlastně nemám vlastní zkušenost ani s dušíky :lol:

tohle je jasný dušík. mám s nimi zkušeností dost :lol:
doporučuju kup mamatest 10 a zítra nebo pokud to dokážeš vydrž a testuj ve čtvrtek. držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 14:15
Simi11 píše:
Anonymní píše:
Simi11 píše:
Anonymní píše:
ahoj, duch tam vidím.
ty jsi zakladatelka této diskuze, takže máš ducha od toho 13.11. neb jsi někdo jiný? nedivte se, když vystupujete jako anonymní…
Někdo jiný :oops: ale snažím se tááák dlouho,že už je mi trpaně s bílýma testama :think:
Jsem 27DC (obvykle z 25DC) tak jsem nevydržela… :oops: ale já mám pocit, že tam nic není, jen když to nějak nakloním…ale vlastně nemám vlastní zkušenost ani s dušíky :lol:
tohle je jasný dušík. mám s nimi zkušeností dost :lol:
doporučuju kup mamatest 10 a zítra nebo pokud to dokážeš vydrž a testuj ve čtvrtek. držím palce :pankac:

Já se bojím abych to nezakřikla, řekla jsem si, že si test koupím až při velkém nákupu o víkendu :mrgreen: pokud nedorazí MS, samozřejmě :andel:

• Citovat
  • Upravit
556
22.11.11 14:28

Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to? :?: :oops: Budeme testovat spolu,co ty na to?koukám,že jsme na tom úolně stejně.Já jsem 25.10 prodělala spontál.potrat a mám to po něm dostat až za 4-6týdnu.tajže já jsem stoho všeho docela na dně,po miminku moc toužím,mám sice doma dva roubíře,ale třetí moc chci a hlavně i kluci se těší na sourozence. :dance: Kéž,by ta čárka sílela.Ale d ělalaj sem si už 3 testy předtímhle,ale tam bylo nic.nechápu,až včera tam byl duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
22.11.11 14:29
gajkovac píše:
Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to? :?: :oops: Budeme testovat spolu,co ty na to?koukám,že jsme na tom úolně stejně.Já jsem 25.10 prodělala spontál.potrat a mám to po něm dostat až za 4-6týdnu.tajže já jsem stoho všeho docela na dně,po miminku moc toužím,mám sice doma dva roubíře,ale třetí moc chci a hlavně i kluci se těší na sourozence. :dance: Kéž,by ta čárka sílela.Ale d ělalaj sem si už 3 testy předtímhle,ale tam bylo nic.nechápu,až včera tam byl duch.

jinak příznaly,mám,bolí mě hlava,je mi špatně,jsem náladová a bolí mě prsa,teplota je BZ už 14dnů 37-37,6.dnes byla 37,6. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 14:33
paola white píše:
já nevidím nic. a moje zkušenost s mamatestem je že 1. den vynechané ms byl celkem jasně pozitivní…

já třeba měla mamatest pozitivní až 5. den po vynechání MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 14:37
gajkovac píše:
gajkovac píše:
Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to? :?: :oops: Budeme testovat spolu,co ty na to?koukám,že jsme na tom úolně stejně.Já jsem 25.10 prodělala spontál.potrat a mám to po něm dostat až za 4-6týdnu.tajže já jsem stoho všeho docela na dně,po miminku moc toužím,mám sice doma dva roubíře,ale třetí moc chci a hlavně i kluci se těší na sourozence. :dance: Kéž,by ta čárka sílela.Ale d ělalaj sem si už 3 testy předtímhle,ale tam bylo nic.nechápu,až včera tam byl duch.
jinak příznaly,mám,bolí mě hlava,je mi špatně,jsem náladová a bolí mě prsa,teplota je BZ už 14dnů 37-37,6.dnes byla 37,6. :-D

Ok, ve čtvrtek. :palec: ((jestli zítra stihnu koupit test, polední testování je spíš k ničemu :think: )
Já příznaky nemám žádné, vlastně mě ani nebolí prsa a to před MS mě bolí vždycky šíleně. Po miminku toužím taky, snažíme se už rok a půl a nic :nevim: a teplotu první měsíc neměřím, na just :zed:

• Citovat
  • Upravit
556
22.11.11 14:47

Oki,tak jsme domluvený,tak si to sem ve ct napiseme,ja doufam ze jsem.Mam k tomu tehu priznaky.I briicho mam nafoukle jak ve 4mesici a za 14dnu jsem pribrala uz 2kg.proste to mam nejake divne.tak ve ctvrtek to sem dame. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
22.11.11 14:48
gajkovac píše:
Oki,tak jsme domluvený,tak si to sem ve ct napiseme,ja doufam ze jsem.Mam k tomu tehu priznaky.I briicho mam nafoukle jak ve 4mesici a za 14dnu jsem pribrala uz 2kg.proste to mam nejake divne.tak ve ctvrtek to sem dame. :oops:

Já se raději nevážím,ale ani nijak nafouklá nejsem, prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
22.11.11 14:48
vesper píše:
paola white píše:
já nevidím nic. a moje zkušenost s mamatestem je že 1. den vynechané ms byl celkem jasně pozitivní…
já třeba měla mamatest pozitivní až 5. den po vynechání MS :roll:

jenže já nevím kdy to dpstanu,jak tam píšu.tak testuju. :oops: jsem stoho uz ale na prášky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.11.11 17:06
Anonymní píše:
Simi11 píše:
Anonymní píše:
ahoj, duch tam vidím.

podle mě je tam duch, ale na jiném místě než by měl být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 08:12
Luciked píše:
Anonymní píše:
Simi11 píše:
Anonymní píše:
ahoj, duch tam vidím.
podle mě je tam duch, ale na jiném místě než by měl být :nevim:

Dobré ráno holky, tak dušík asi byl vada testu :,( začínám špinit :,( už mě to nebaví. Ale všem ostatním přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ruby86
23.11.11 10:48

Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí :). V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS :) volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 10:54
Ruby86 píše:
Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí :). V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS :) volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce ;)

Ruby, neboj se předčasně :hug: věř, že už bude vše ok. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5158
23.11.11 10:55
Ruby86 píše:
Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí :). V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS :) volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce ;)

Ahojky, já myslím, že bylo jen brzy aby tam viděla víc a že i ta tečka vypadá nadějně. přeji ať je vše vpořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
25.11.11 08:09

JAK probehlo ctvrtecni testovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie