Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:Simi11 píše:Někdo jinýAnonymní píše:ahoj, duch tam vidím.
Ahoj holky, vidíte tam něco?Citlivost 20, testováno po obědě…
ty jsi zakladatelka této diskuze, takže máš ducha od toho 13.11. neb jsi někdo jiný? nedivte se, když vystupujete jako anonymní…ale snažím se tááák dlouho,že už je mi trpaně s bílýma testama
Jsem 27DC (obvykle z 25DC) tak jsem nevydržela…ale já mám pocit, že tam nic není, jen když to nějak nakloním…ale vlastně nemám vlastní zkušenost ani s dušíky
tohle je jasný dušík. mám s nimi zkušeností dost ![]()
doporučuju kup mamatest 10 a zítra nebo pokud to dokážeš vydrž a testuj ve čtvrtek. držím palce ![]()
Simi11 píše:Anonymní píše:tohle je jasný dušík. mám s nimi zkušeností dostSimi11 píše:Někdo jinýAnonymní píše:ahoj, duch tam vidím.
ty jsi zakladatelka této diskuze, takže máš ducha od toho 13.11. neb jsi někdo jiný? nedivte se, když vystupujete jako anonymní…ale snažím se tááák dlouho,že už je mi trpaně s bílýma testama
Jsem 27DC (obvykle z 25DC) tak jsem nevydržela…ale já mám pocit, že tam nic není, jen když to nějak nakloním…ale vlastně nemám vlastní zkušenost ani s dušíky
doporučuju kup mamatest 10 a zítra nebo pokud to dokážeš vydrž a testuj ve čtvrtek. držím palce
Já se bojím abych to nezakřikla, řekla jsem si, že si test koupím až při velkém nákupu o víkendu
pokud nedorazí MS, samozřejmě ![]()
Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to?
Budeme testovat spolu,co ty na to?koukám,že jsme na tom úolně stejně.Já jsem 25.10 prodělala spontál.potrat a mám to po něm dostat až za 4-6týdnu.tajže já jsem stoho všeho docela na dně,po miminku moc toužím,mám sice doma dva roubíře,ale třetí moc chci a hlavně i kluci se těší na sourozence.
Kéž,by ta čárka sílela.Ale d ělalaj sem si už 3 testy předtímhle,ale tam bylo nic.nechápu,až včera tam byl duch.
gajkovac píše:
Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to?![]()
Budeme testovat spolu,co ty na to?koukám,že jsme na tom úolně stejně.Já jsem 25.10 prodělala spontál.potrat a mám to po něm dostat až za 4-6týdnu.tajže já jsem stoho všeho docela na dně,po miminku moc toužím,mám sice doma dva roubíře,ale třetí moc chci a hlavně i kluci se těší na sourozence.
Kéž,by ta čárka sílela.Ale d ělalaj sem si už 3 testy předtímhle,ale tam bylo nic.nechápu,až včera tam byl duch.
jinak příznaly,mám,bolí mě hlava,je mi špatně,jsem náladová a bolí mě prsa,teplota je BZ už 14dnů 37-37,6.dnes byla 37,6. ![]()
paola white píše:
já nevidím nic. a moje zkušenost s mamatestem je že 1. den vynechané ms byl celkem jasně pozitivní…
já třeba měla mamatest pozitivní až 5. den po vynechání MS ![]()
gajkovac píše:gajkovac píše:jinak příznaly,mám,bolí mě hlava,je mi špatně,jsem náladová a bolí mě prsa,teplota je BZ už 14dnů 37-37,6.dnes byla 37,6.
Ahoj já tam nic nevidí.Ale asi tam ten duch být může,poněvač já jsem se testovala taky včera a mám tam malého ducha,ale nepatrnýho.Tak uvidíme ve čtvrtek co ty na to?![]()
Ok, ve čtvrtek.
((jestli zítra stihnu koupit test, polední testování je spíš k ničemu
)
Já příznaky nemám žádné, vlastně mě ani nebolí prsa a to před MS mě bolí vždycky šíleně. Po miminku toužím taky, snažíme se už rok a půl a nic
a teplotu první měsíc neměřím, na just ![]()
Oki,tak jsme domluvený,tak si to sem ve ct napiseme,ja doufam ze jsem.Mam k tomu tehu priznaky.I briicho mam nafoukle jak ve 4mesici a za 14dnu jsem pribrala uz 2kg.proste to mam nejake divne.tak ve ctvrtek to sem dame. ![]()
gajkovac píše:
Oki,tak jsme domluvený,tak si to sem ve ct napiseme,ja doufam ze jsem.Mam k tomu tehu priznaky.I briicho mam nafoukle jak ve 4mesici a za 14dnu jsem pribrala uz 2kg.proste to mam nejake divne.tak ve ctvrtek to sem dame.
Já se raději nevážím,ale ani nijak nafouklá nejsem, prostě nic ![]()
vesper píše:paola white píše:já třeba měla mamatest pozitivní až 5. den po vynechání MS
já nevidím nic. a moje zkušenost s mamatestem je že 1. den vynechané ms byl celkem jasně pozitivní…
jenže já nevím kdy to dpstanu,jak tam píšu.tak testuju.
jsem stoho uz ale na prášky. ![]()
Anonymní píše:Simi11 píše:Někdo jinýAnonymní píše:ahoj, duch tam vidím.
podle mě je tam duch, ale na jiném místě než by měl být ![]()
Luciked píše:Anonymní píše:podle mě je tam duch, ale na jiném místě než by měl býtSimi11 píše:Někdo jinýAnonymní píše:ahoj, duch tam vidím.
Dobré ráno holky, tak dušík asi byl vada testu
začínám špinit
už mě to nebaví. Ale všem ostatním přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí
. V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS
volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce ![]()
Ruby86 píše:
Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí. V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS
volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce
Ruby, neboj se předčasně
věř, že už bude vše ok. ![]()
Ruby86 píše:
Ahoj holky, asi si moc už nevím rady, tak píšu sem, doufám, že Vám to nevadí. V dubnu jsem prodělala mimoděložní těhu- odebrán pravý vejcovod. Začali jsme se pokoušet o mimi v říjnu, poslední MS 24.10. včera jsem si dělala Mamatest 10 a byl tam slabounkýc duch, mám ještě 1 den před předpokládanou MS
volala jsem doktorce a ta mě chtěla hned vidět, protože jsem to měla v tom dubnu hodně špatné. Udělala mi UZ, řekla, že tam vidí malilinkatou tečku, ale zatím mi těhu na 100% nepotvrdí. Mám strach z druhého mimoděložního, tak snad bude vše OK. Včera mi vzala krev na HCG a zítra jdu znovu pro porovnání, jak hodnoty rostou. Máms strach, aby bylo vše OK. Jinak všem co testujete, drřím moc palce
Ahojky, já myslím, že bylo jen brzy aby tam viděla víc a že i ta tečka vypadá nadějně. přeji ať je vše vpořádku ![]()