Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenina590 kamkoliv do laboratoře, kde odebírají krev (nemocnice, polikliniky)
jinak pidistin vidím, nicméně mamatesty tohle dělají často, nepřikládá, pokud máš cystu. Mohou reagovat i na nějaké léky. Takže tohle vidím jako negativní testy a nijak bych se tím neznepokojovala
věřím, že pokud zkusíš jinou značku, tak bude úplně bílo
@Lenina590 píše:
Dneska ráno sem si zas dělala a zas tam něco vidím, achjoooooo
A jinak nevím kam zajít kdyz chci odebrat krev jako samoplátce
Třeba Sem
@Lenina590 píše:
@terien a proč píšeš tak arogantně? Nějaké komlexy? Když člověk neví a neseznámil se s tím jasné že nebude vědět kampěkný den
Co je na tom arogantního? Chceš potvrdit nebo vyvrátit těhotenství, tak kam s tím asi tak chceš jít? To není otázka seznámení, ale základní inteligence.
@Bytsamsebou a nehrabe tobě? Další zakomplexovaný člověk? 🤣 umírám
Uff bylo myšleno na to že se nebudu nad tím zasekavat ale mam jistotu že tam nic nikdo nevidí jen to mam v hlavě
@Lenina590 píše:
@Bytsamsebou a nehrabe tobě? Další zakomplexovaný člověk? 🤣 umírámUff bylo myšleno na to že se nebudu nad tím zasekavat ale mam jistotu že tam nic nikdo nevidí jen to mam v hlavě
Posloucháš se?
proto sis radši preventivně udělala 3 testy? ![]()
Já jsem naprosto vyrovnaný člověk, ale ty by ses měla vyšetřit… a né jen na gynekologii, ale i u psychiatra.
@Bytsamsebou udělála sem si 3 testy protože miminko moc chceme a už se nějakou dobu snazime aha? 😂 uff bylo myšleno na to že nebudu už dělat teď testy ale až později jestli tam něco bude nebo ne ![]()
@Lenina590 píše:
@Bytsamsebou udělála sem si 3 testy protože miminko moc chceme a už se nějakou dobu snazime aha? 😂 uff bylo myšleno na to že nebudu už dělat teď testy ale až pozdějijestli tam něco bude nebo ne
@Bytsamsebou a ty si seděla vedle mě že víš že sem je dělala po 10minutach? 🤣 🤣 🤣 🤣 hahahaa směju se úplně
Asi nejsem tak tupa jako ty 🤣 🤣
@Bytsamsebou testy jsem dělala 3 dny po sobě a vždy ráno, to že jsem to sem přidala po půlnoci neznamená že jsem je hned před chvíli udělala 🤣 🤣 trošku přemýšlej
@Lenina590 A ty jsi nedostala ms? pokud ne, jak dlouho? Jelikož testuješ, tak usuzuji, že jsi to nedostala, to by už tam byla čára jak hrom.. tady není ani náznak.. A pokud máš teprve před ms, tak počkej až ti menstruace nedojde a pak testuj. Na těch testech prostě není nic, jestli si testovali 3 dny po sobě, duch by sílil.
@Anet 123 mám pravě den spožděni mam 28 dni cyklus a 18 dpo byla Ovulace ( podle ovulacnich testu a bt) takže bych měla až dneska byt 10 dpo ://
@Anet 123 a takhle to vypadá po úpravě, asi si dělám jen marné nadějky
@Lenina590 prostě zatím to ještě nevyšlo. I já každým dnem čekám na MS a pak teprve budu testovat. Ale u tebe se mi zdá že jsi holt nedočkavá.
což chápu. ![]()
@Lenina590 Fakt je tam jen jedna čárka, po druhé ani stopa, sněhobílo ![]()
@Lenina590 Ahoj, já když tu fotku 2× rozkliknu, tak taky něco vidím. Přeji ti //.
Zkus testovat za 2 dny, ranní močí a nejlépe opět mamatest.
Držím palce. ![]()