Vidíte tam něco? Mamatest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15423
24.9.23 12:15

@Lenina590 kamkoliv do laboratoře, kde odebírají krev (nemocnice, polikliniky) ;) jinak pidistin vidím, nicméně mamatesty tohle dělají často, nepřikládá, pokud máš cystu. Mohou reagovat i na nějaké léky. Takže tohle vidím jako negativní testy a nijak bych se tím neznepokojovala ;) věřím, že pokud zkusíš jinou značku, tak bude úplně bílo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
24.9.23 12:19
@Lenina590 píše:
Dneska ráno sem si zas dělala a zas tam něco vidím, achjoooooo
A jinak nevím kam zajít kdyz chci odebrat krev jako samoplátce

Třeba Sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.9.23 12:20
@Lenina590 píše:
@terien a proč píšeš tak arogantně? Nějaké komlexy? Když člověk neví a neseznámil se s tím jasné že nebude vědět kam :) pěkný den

Co je na tom arogantního? Chceš potvrdit nebo vyvrátit těhotenství, tak kam s tím asi tak chceš jít? To není otázka seznámení, ale základní inteligence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 15:00

@Bytsamsebou a nehrabe tobě? Další zakomplexovaný člověk? 🤣 umírám

Uff bylo myšleno na to že se nebudu nad tím zasekavat ale mam jistotu že tam nic nikdo nevidí jen to mam v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
24.9.23 15:21
@Lenina590 píše:
@Bytsamsebou a nehrabe tobě? Další zakomplexovaný člověk? 🤣 umírámUff bylo myšleno na to že se nebudu nad tím zasekavat ale mam jistotu že tam nic nikdo nevidí jen to mam v hlavě

Posloucháš se? 8o proto sis radši preventivně udělala 3 testy? :roll:
Já jsem naprosto vyrovnaný člověk, ale ty by ses měla vyšetřit… a né jen na gynekologii, ale i u psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 15:34

@Bytsamsebou udělála sem si 3 testy protože miminko moc chceme a už se nějakou dobu snazime aha? 😂 uff bylo myšleno na to že nebudu už dělat teď testy ale až později jestli tam něco bude nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
24.9.23 15:47
@Lenina590 píše:
@Bytsamsebou udělála sem si 3 testy protože miminko moc chceme a už se nějakou dobu snazime aha? 😂 uff bylo myšleno na to že nebudu už dělat teď testy ale až pozdějijestli tam něco bude nebo ne :)
:lol: druhý test o 10 minut později, třetí test o 10 hodin později :lol:. 3 testy během dvou dnů (pár hodin) :D. Ano, jsi blázen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 22:13

@Bytsamsebou a ty si seděla vedle mě že víš že sem je dělala po 10minutach? 🤣 🤣 🤣 🤣 hahahaa směju se úplně
Asi nejsem tak tupa jako ty 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 22:15

@Bytsamsebou testy jsem dělala 3 dny po sobě a vždy ráno, to že jsem to sem přidala po půlnoci neznamená že jsem je hned před chvíli udělala 🤣 🤣 trošku přemýšlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.9.23 22:31

@Lenina590 A ty jsi nedostala ms? pokud ne, jak dlouho? Jelikož testuješ, tak usuzuji, že jsi to nedostala, to by už tam byla čára jak hrom.. tady není ani náznak.. A pokud máš teprve před ms, tak počkej až ti menstruace nedojde a pak testuj. Na těch testech prostě není nic, jestli si testovali 3 dny po sobě, duch by sílil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 22:36

@Anet 123 mám pravě den spožděni mam 28 dni cyklus a 18 dpo byla Ovulace ( podle ovulacnich testu a bt) takže bych měla až dneska byt 10 dpo ://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.9.23 22:38

@Anet 123 a takhle to vypadá po úpravě, asi si dělám jen marné nadějky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
24.9.23 22:54

@Lenina590 prostě zatím to ještě nevyšlo. I já každým dnem čekám na MS a pak teprve budu testovat. Ale u tebe se mi zdá že jsi holt nedočkavá. :D což chápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
24.9.23 23:23

@Lenina590 Fakt je tam jen jedna čárka, po druhé ani stopa, sněhobílo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.9.23 19:44

@Lenina590 Ahoj, já když tu fotku 2× rozkliknu, tak taky něco vidím. Přeji ti //. :hug: Zkus testovat za 2 dny, ranní močí a nejlépe opět mamatest. :palec: Držím palce. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí