Vietnamské letní závitky kalorie

109
1.6.24 12:17

Vietnamské letní závitky kalorie

Jsem v procesu hubnutí, ale občas s kolegy chodíme na oběd. Myslíte si, že když si dám letní vietnamské závitky, tak že se to dá považovat za dietní jídlo? Na kalorických tabulkách jsem našla, že 4 závitky by měly mít 332 kcal, což je za mě ok. Nikde jsem však nenašla, kolik může mít ta omáčka, do které se závitky namáčí. Napadá Vás kolik by tak mohla mít? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
1.6.24 12:32

Nemůžeš řešit jen závitky, používej kalorické tabulky a dolaď k tomu zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.6.24 12:33

@Fiveone to chci udělat, ale k tomu potřebuji vědět ty hodnoty cca :D ale vůbec mě nenapadá, kolik kcal by ta omáčka mohla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
1.6.24 13:17

Neni to rybí omáčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20923
1.6.24 14:03
@Anetaa120 píše: Více

A to máš v plánu tu omáčku pít po sklenících k těm zavitkum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
1.6.24 15:10
@Cenarius píše: Více

Pokud hubne s použitím aplikace Kalorické tabulky, tak tam se zapisuje každý gram. Nebude vědět kolik jí je, ani kolik jí snědla, pokud nějaká zbyde, bude jen odhadovat. Takže já bych tam dala 50ml rybí omáčky, 4 závitky a netrápila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5246
1.6.24 16:26

To je nejaka ta ananasovo-arasidova omacka, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.6.24 18:50

Buď bych to udělala, jak píše @Fiveone. Nebo bych našla recept na netu na podobnou omáčku a zapsala bych si ten recept do svých. Závitky nevím, jestli jsou v KT. Nejím to, tak nemám potřebu zjišťovat. Jedu KT. Když si u nějakého jídla nejsem jistá, tak hledám přibližně podobný recept, který tam je nebo si ho zapíšu podle netu. A pak tomu v ten den přizpůsobím zbytek jídla. Nebo si udělám rebelský den, kdy jeden den neřeším. Zapisuji. Ale neřeším finální čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
1.6.24 18:55

Nezáleží (malilinko) na tom, co v těch závitkách je? Můžou tam být jen nudle a zelenina, možná kousek vaječné omelety a možná taky 4 krevety, které jsou poměrně výživné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
1.6.24 20:10
@Kelsey píše: Více

Jo, v KT se dají jídla i vytvářet, dnes jsem zrovna vytvářela jídlo, které budu vařit zítra, protože jsem ho nenašla. Takže stačí vytvořit a pak přidat vlastní jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
1.6.24 20:17
@Afrikana píše: Více

Ne, je to „něco“ průhledného- není to ta hnědá.

rybí omáčka (Nước mắm ), limety a/nebo ocet, cukr, česnek a případně mrkev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková