Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginian Naprosto souhlasim! Hele, kdyz u me nekdo.nevi,kde je CR, rikam ze stredni Evropa, na vychod od Nemecka.To pro orientaci staci.
@vilda1 píše:
Dneska je označován za xenofoba i ten kdo řekne, že jsou sociální dávky vysoké. Takže se klidně přihlaš.
To je fakt.
@Virginian píše:
Ad zeměpisné znalosti. Kolegyně je z Hyderabadu, v životě jsem o něm neslyšel vsadím se o frťana že ani nikdo na emiminu a je to město s asi 6 Mega obyvatel.Takže vono je to všechno relativní a potkal jsem čechy, co se posmívali amíkům skrzevá zeměpis a nedokázali vyjmenovat 5 US států.
Cha, já jo, vypravovala jsem tam kolegu na konferenci
Nabyla jsem dojmu, že s těma 6 mega je to takové průměrné indické univerzitní městečko. Ale kde přesně v Indii leží, to už zas nevím ![]()
@Bellatrix Lestrange píše:
Jak pravila Květuška ve filmu Adéla ještě nevečeřela „Jsem dcera národa Jana Žižky!“ a jsem na to hrdá.
@Knihomyš píše:
Cha, já jo, vypravovala jsem tam kolegu na konferenciNabyla jsem dojmu, že s těma 6 mega je to takové průměrné indické univerzitní městečko. Ale kde přesně v Indii leží, to už zas nevím
Tož to u mne máš frťana ![]()
@Virginian Hele, když tak zmiňuješ tu Indii, jestlipak víš - ve kterém indickém městě mají katolický kostel a v něm na oltáři stojí přesná kopie Pražského jezulátka?
A včíl mudruj… ![]()
(Napovím ti - v okolí toho města má v místních sirotčincích Česká katolická charita spoustu projektů z programu „Adopce na dálku“…)
@Jura007 píše:
@Virginian Hele, když tak zmiňuješ tu Indii, jestlipak víš - ve kterém indickém městě mají katolický kostel a v něm na oltáři stojí přesná kopie Pražského jezulátka?
A včíl mudruj…
(Napovím ti - v okolí toho města má v místních sirotčincích Česká katolická charita spoustu projektů z programu „Adopce na dálku“…)
Hele America Online když jsem pro ní dělal, tak tam měla v tom městě kanceláře takže to vím - Bangalore - ale to je fakt náhoda jak @Knihomyš že to vím.
Jeden video most mezi Indií, UK a USA východ/západ se nějak furt sral a jak jsme čekali na spojení, bavil jsem se s Rigithou která odtamtud pocházela.