Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, jak píše Huffmanka, Amerika je v mnoha směrech něco jiného…
prodigy222 píše:dzarunka píše:Přesně!!! Ta první holčička mě úplně rozložila!!!
každopádně video chytlavé,dojemné a nejvíc mě dojala hned ta první holčička......takhle jsem si už dlouho nepořvala
já to po té holčičce musela stopnout protože jsem přes slzy neviděla dál na obrazovku ale stejně jsem to pak prořvala celý a pak podruhý a potřetí už do toho nejdu ![]()
Presne tak Juro. Mozna treba i to video na nekoho pusobi divne, ale ono to tak opravdu je. Je pravda, ze integrace po misi je slozita, nekdy zdlouhava, a cim mensi deti tim je to horsi. Amricka armada ma tolik programu pro rodiny vojaku co jsou pryc, ze by asi spousta zmenila nazor a mela prehled o tom jak to chodi. Neni to zadnej med, to vam reknu, ale kdyz mate okolo lidi kdo vas drzi, da se to. Jediny co zavidim zenam ceskych vojaku je to, ze oni chodi na pul roku, ne na rok.
Jenže na misi odevzdáš víc, než kolik se vůbec dá zaplatit penězi. Někteří moji kamarádi prošli Bosnou, Kosovem, Afghánistánem. Holt to tak je.
A platy českých vojáků v misi nejsou nijak oslnivé. Aspoň mně by to riziko za to nestálo.
Jura007 píše:
Jenže na misi odevzdáš víc, než kolik se vůbec dá zaplatit penězi. Někteří moji kamarádi prošli Bosnou, Kosovem, Afghánistánem. Holt to tak je.
A platy českých vojáků v misi nejsou nijak oslnivé. Aspoň mně by to riziko za to nestálo.
krásný názor,super ![]()
dzarunka píše:Jura007 píše:krásný názor,super
Hmmm…
To zní, jako by někdo v tvém okolí měl přímou zkušenost s misí… ![]()
Jura007 píše:dzarunka píše:Hmmm…Jura007 píše:krásný názor,super
A platy českých vojáků v misi nejsou nijak oslnivé. Aspoň mně by to riziko za to nestálo.To zní, jako by někdo v tvém okolí měl přímou zkušenost s misí…
nemá ale ty jsi to fakt super napsal.....úplně stejně to cítím i já
No na mě to taky nějak není. Spíš je mi divné, že si někdo tak neváží každé minuty, kdy je prostě na světě a může být se svou rodinnou. Já prostě miluju každý všední den, denně musím děcka několikrát poňuchat, denně musím vidět manžela, dát mu pusu. Odjet někam kvůli konfliktu cizích lidí - NIKDY. Připadá mi to, že tito tatínci dělají zločin na svých rodinách. Asi to zní hodně kategoricky, ale tohle video mi připadá STRAŠNĚ SMUTNÝ. Radka