Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Komentář byl otřesný, měli nechat komentář z tribuny. Kamera se jim jaksi sekala. Ale vzhledem k počasí i přímému přenosu budiž jim to odpuštěno.
A byl to primy prenos? Mne prislo, ze to bylo s 4min. zpozdenim, tv ukazovala 14,57, byl zaber na hodiny na lampe a tam 14,57 a na mobilech doma 15,01.
Na tribune obcas byla slysel Marcela Augustova a ta komentovala tu techniku podrobnejc.
@Jogrr píše:
A byl to primy prenos? Mne prislo, ze to bylo s 4min. zpozdenim, tv ukazovala 14,57, byl zaber na hodiny na lampe a tam 14,57 a na mobilech doma 15,01.
Na tribune obcas byla slysel Marcela Augustova a ta komentovala tu techniku podrobnejc.
Psali,že přímý přenos, já to zas tak detailně nezkoumala.
On „přímý přenos“ není na 100% nikdy přímý - vždycky je několik vteřin prodleva.
Pokud to byly 4 minuty, může to být kvůli technickým důvodům. Jedna kamera se jim viditelně sekala, bůhví, jak to vypadalo s výpadky na trase přenosu. Možná už se zpožděním začali, nebo ho nabrali někde během přenosu.
Klidně se mohlo stát, že jim třeba vypadla trasa na dvě tři minuty a oni to „zalátali“ nějakým materiálem už natočeným z jiné kamery… a tak znovu navázali „přímým přenosem“.
@renduli bylo to hned od zacatku, coz jsme si uvedomili az na konci, ze kolem nas leteli gripeni a v tv byly za cca 3min a pritom by tam doleteli za par vterin.
Gripeny byly stejne jen slyset ![]()
Mrzi me, ze nikde nebyl primy prenos velkeho ohnostroje. Sice mu pocasi nepralo, ale i tak jsem ho chtela videt.
@jenny.fields píše:
Díváte se někdo na předávání vyznamenání?
Raději ne - proč se ve sváteční den rozčilovat a kazit si večer.
@cecetka píše:
Gripeny byly stejne jen slysetMrzi me, ze nikde nebyl primy prenos velkeho ohnostroje. Sice mu pocasi nepralo, ale i tak jsem ho chtela videt.
dívala jsem se na seznamu. Ale překvapilo mě, že to nedali na ČT24, nejsme všichni pražáci, že.
@jenny.fields píše:
Díváte se někdo na předávání vyznamenání?
dívala jsem se, některá jména teda překvapivá. Zajímalo by mě, jestli Kvitka třeba odmítla, že to ani nikdo nepřevzal za ni.
@vokishka píše:
dívala jsem se, některá jména teda překvapivá. Zajímalo by mě, jestli Kvitka třeba odmítla, že to ani nikdo nepřevzal za ni.
Mě teda vyšokovala ta ředitelka té školy. Pak nějaký podnikatel ke konci, to jsem nechápala.
O Hejmovi jsem nevěděla.
Ale bála jsem se, jestli to dokáže ustát, myslím, že se bál i ten, co podávala ta vyznamenání.
@jenny.fields píše:
Mě teda vyšokovala ta ředitelka té školy. Pak nějaký podnikatel ke konci, to jsem nechápala.
O Hejmovi jsem nevěděla.
Ale bála jsem se, jestli to dokáže ustát, myslím, že se bál i ten, co podávala ta vyznamenání.
Neviděl jsem, ale ředitelka školy měla dostat vyznamenání za to, že skočila pod auto aby zachránila dítě. Tj. udělala víc než všichni ti Hejmové a sponzoři MZ.
@Prof. Farnsworth píše:
Neviděl jsem, ale ředitelka školy měla dostat vyznamenání za to, že skočila pod auto aby zachránila dítě. Tj. udělala víc než všichni ti Hejmové a sponzoři MZ.
ne, za ty děti to byla běžná učitelka. Ta ředitelka je šéfkou školy, která zakázala těm dvěma muslimkám burku, řešilo se to myslím i soudně.
@vokishka píše:
ne, za ty děti to byla běžná učitelka. Ta ředitelka je šéfkou školy, která zakázala těm dvěma muslimkám burku, řešilo se to myslím i soudně.
Presne tak.
@vokishka píše:
Máš pravdu, to bude ona. Další podivní ocenění - Zemanův kámoš a ministr Fencl, zbrojař Strnad (ten snad porušuje embargo a přes třetí země vyváží do embargovaných zemí), čůza Vitásková (která bojuje proti solárním baronům tak, že za úplatek nezabránila odebrání licence která byla udělena proti předpisům nedostavěné elektrárně - viz odsouzení bratři Zemkové).
Nahodou, dneska byl prezident ve velmi dobre forme, jak na vojenske prehlidce, tak ted vecer. Rec mela uroven a krome jedne chvile, jsem nepostrehla zadne urazky a napadani.
Nektera jmena vyznamenanych jsou pro me dost mimo.