Volá mi neznámé číslo

1258
4.2.12 09:51

volá mi neznámé číslo

ahoj holky :) nemate nekterá zkusenost s tim,co to má jako být? uz nekolik dni (ne pravidelne kazdy den,ale je to poměrně často) mam na telefonu zmeskany hovor ze skrytého čísla. dneska jsem to konecne stihla zvednout a neco tam do toho začalo mluvit.bylo to jakoby pres nejakej prístroj a mluvilo to strasny nesmysly. znelo to asi tak,jako kdyz si pustite mluvené slovo na kazete v rádiu pozpátku. za 7 sekund se hovor ukoncil. pujde to nejak blokovat treba pres operatora? celkem se bojim,aby mi to nesezralo nejaky sileny prachy, pripadne pujde to zjisti nejak pres operatora? (manza mi totiz rikal,ze ho jednu chvilu taky prozvanelo nejaky cislo a kdyz se na netu na neho podival,tak rikal,ze kdyz se hovor zvedne,strhne to 90 kaček). dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
4.2.12 09:53

Mně volalo tedy nějaké číslo, ale ne skrytě. Bylo to něco mezinárodního, nezvedla jsem to a na netu právě zjistila, že to pak žere šílený peníze, že je to nějaká Nikaragua :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
4.2.12 09:56
rosslyn píše:
Mně volalo tedy nějaké číslo, ale ne skrytě. Bylo to něco mezinárodního, nezvedla jsem to a na netu právě zjistila, že to pak žere šílený peníze, že je to nějaká Nikaragua :zed:

no ja to práve zvedla jen kvuli tomu,ze driv mi kamarad volal taky skryte ze pracovniho telefonu,tak me napadlo,jestli to nebude on :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.2.12 09:57

Tak to slyším poprvé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.2.12 10:03

Nebrat,jsou to automaty,které vytáčají různá čísla a tak zjištují,že existují.Když to číslo zkusíte vytočit,tak to většinou nejde,nikdy vám to nikdo neveme,max se spustí nějaké nahrané slova.Taky mě to otravovalo,i chlapa.KOlikrát nějaké mezinárodní číslo,někda české.

Příspěvek upraven 04.02.12 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.2.12 10:03

me kdyz takhle asi dvakrat zavolalo nezname cislo, tak jsem ho zkusila zadat do googlu a naslo mi to stranky se zkusenostmi jinych lidi s telefonnimi cisly a bylo tam prave i to me volajici (tenkrat to byla jakasi obchodnice nabizejici nejake produkty). stranky uz si bohuzel nepamatuju, ale radu s googlem muzu doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 10:04

Tak ja pro jistotu neberu zadny cisla co mam v seznamu…ale kdyz vim, ze cekam hovor z ciziho cisla, ktery nemam ulozeny, tak to nezvedam, taky se mi stalo, ze mi tahle volalo cislo a na netu jsem zjistila, ze to zere penize, kdyz jsem to zkousela prozvonit zpatky vyprsklo to na me, ze volany cislo neexistuje, takze to resim takhle, vzdycky to necham dozvonit, prozvonim zpatky a bud se dovolam a je to to co potrebuju a kdyz nedovolam, tak je to tenhle zmetek zrout penez, ale me to penize nezere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
4.2.12 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
4.2.12 10:10

no jo,vygooglovat bych si to samo ze vygooglovala,ale ja mam to cislo skryte, takze ho jen ta sama nedohledam.spis me napadlo,jestli by to slo resit nejak pres operatora a jestli ten by mi aspon rekl o kolik jsem teda nejspis chudsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 10:12
mersii píše:
no jo,vygooglovat bych si to samo ze vygooglovala,ale ja mam to cislo skryte, takze ho jen ta sama nedohledam.spis me napadlo,jestli by to slo resit nejak pres operatora a jestli ten by mi aspon rekl o kolik jsem teda nejspis chudsi :lol:

tak zkus zavolat na infolinku, podle me pujde nejak i zjistit kdo ti volal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
4.2.12 10:20
mersii píše:
no jo,vygooglovat bych si to samo ze vygooglovala,ale ja mam to cislo skryte, takze ho jen ta sama nedohledam.spis me napadlo,jestli by to slo resit nejak pres operatora a jestli ten by mi aspon rekl o kolik jsem teda nejspis chudsi :lol:

kolik ten hovor stal ti rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
4.2.12 10:25
rosslyn píše:
Mně volalo tedy nějaké číslo, ale ne skrytě. Bylo to něco mezinárodního, nezvedla jsem to a na netu právě zjistila, že to pak žere šílený peníze, že je to nějaká Nikaragua :zed:

Když zvedneš mezinárodní hovor, tak tebe to nestojí ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
4.2.12 10:26
mersii píše:

operátor ti nemůže zablokovat číslo, když ani nevíš jaký ;) navíc operátor čísla neblokuje, to si můžeš nastavit sama ve svým telefonu, ale musí to ten telefon umět a umíš to číslo znát. Většinou je to pod nastavením - hovory, nebo zabezpečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
4.2.12 10:28

joo a operátor řekne cenu jen odchozího hovoru, protože jen ten je zpoplatněný - příchozí hovor nestojí nic, pokud nejsi v roamingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.2.12 10:38
malamamca píše:
Tak ja pro jistotu neberu zadny cisla co mam v seznamu…ale kdyz vim, ze cekam hovor z ciziho cisla, ktery nemam ulozeny, tak to nezvedam, taky se mi stalo, ze mi tahle volalo cislo a na netu jsem zjistila, ze to zere penize, kdyz jsem to zkousela prozvonit zpatky vyprsklo to na me, ze volany cislo neexistuje, takze to resim takhle, vzdycky to necham dozvonit, prozvonim zpatky a bud se dovolam a je to to co potrebuju a kdyz nedovolam, tak je to tenhle zmetek zrout penez, ale me to penize nezere

A co kdyby ti volali třeba z nemocnice, že ti manžela srazilo auto apod.?? To číslo určitě uložené taky nemáš, tak ho nezvedneš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová