Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aleriga píše:
Prosím vás, tady asi neexistuje možnost vypnout si selektivně určité nicky, co?
Stačí na ně nereagovat, skončí na nezájmu.
Divadlo se skládá z herců a diváků. Když nejsou diváci, skončí i herci.
@eumedon píše:
Stačí na ně nereagovat, skončí na nezájmu.
Divadlo se skládá z herců a diváků. Když nejsou diváci, skončí i herci.
Ja se prave divim, ze to nekdo cte. ![]()
@marin píše:
Nenávist šíříš jen ty.Pokud jsem si dobře přečetla, tak to jsou dvě různé věci, které se řeší. Hrad dal z nepochopitelných důvodu do kategorie tajné Zemanovu žádost, aby nebyli trestně stíhaní jeho kumpáni kvůli skartaci zprávy o Vrběticích. Takže úplně jinak než píšeš. A reprezentuje dobře.
Dneska jsem si všimla, jak super rychle sbíhal schody.
@Pitaya1 píše:
To myslíš vážně a ne jako vtip že to skartovali kvůli otiskum prstů?
Bohužel realita. ![]()
Tedy oni to samozřejmě skartovali „omylem“, nicméně hned poté, co BISka Hradu oznámila, že forenzně prověří nakládání s přísně tajným dokumentem - bo sebranka kolem Zemana za a) bez prověrky a za b) neskývaně proruská.
@Pitaya1 píše:
Pamatuju si jen nejmenované zdroje z respektu a rozhlasu… zajímavé, že jsem. nikde nenašla vyjádření přímo PČRono už z principu by byl zajímavý celý proces, pochybuju, že běžní technick u policie mají proverku, takže kdo.by ty vzorky odebral, kdo by je zkoumal a vyhodnocoval
Tohle by samozřejmě neřešila PČR, ale BIS.
@SAJ píše:
Tohle by samozřejmě neřešila PČR, ale BIS.
A ta může brát otisky? ![]()
@Pitaya1 píše:
A ta může brát otisky?
Ano, proč ne? V její pravomoci je sbírat informace. A otisky nesou informace o identitě toho, kdo se lejster dotýkal. V čem vidíš problém?
@eumedon píše:
Ano, proč ne? V její pravomoci je sbírat informace. A otisky nesou informace o identitě toho, kdo se lejster dotýkal. V čem vidíš problém?
Protože na to nemá nejspíš pravomoc. Nebi tys to našel někde v zákoně? ![]()
@Pitaya1 píše:
Protože na to nemá nejspíš pravomoc. Nebi tys to našel někde v zákoně?
Hele, Lucenko, já chápu, žes našla další střípeček něčeho, o čem se budeš s chutí do krve dohadovat a předem oznamuji, že s tebou nehraju. Takže jen krátce a jen jednou
Zcela jistě ČR disponuje útvarem, který má pravomoc nakládat s tajnými dokumenty. Ty se hodláš dohadovat, že to nemůže policie, ok, já bych tipla, že to bude moci BISka, pokud ta ne, bude to někdo jiný. Stačí ti to tak - nebo zas nahodíš ohranou desku a budeš se motat na detailech?
![]()
@SAJ píše:
Hele, Lucenko, já chápu, žes našla další střípeček něčeho, o čem se budeš s chutí do krve dohadovat a předem oznamuji, že s tebou nehraju. Takže jen krátce a jen jednouZcela jistě ČR disponuje útvarem, který má pravomoc nakládat s tajnými dokumenty. Ty se hodláš dohadovat, že to nemůže policie, ok, já bych tipla, že to bude moci BISka, pokud ta ne, bude to někdo jiný. Stačí ti to tak - nebo zas nahodíš ohranou desku a budeš se motat na detailech?![]()
![]()
Vtipný je, jak všichni žerou nějaký anonymní zdroj z novin. A už se nezamysli nad tím, jestli to tak.muze fungovat ![]()
@Pitaya1 píše:
Protože na to nemá nejspíš pravomoc. Nebi tys to našel někde v zákoně?
Proč myslíš? Nemá represivní pravomoci. Nemůže zatýkat, zadržovat, vyslýchat. Od toho je policie.
Ale má pravomoci sbírat jakékoliv informace, týkající se možného ohrožení utajovaných informací. A to, kdo nakládal s přísně tajnými dokumenty, do toho patří.
V zákonech nejsou samozřejmosti a technické detaily.
Příspěvek upraven 04.02.23 v 11:12
@eumedon píše:
Proč myslíš? Nemá represivní pravomoci.
Ale má pravomoci sbírat jakékoliv informace, týkající se možného ohrožení utajovaných informací. A to, kdo nakládal s přísně tajnými dokumenty, do toho patří.V zákonech nejsou samozřejmosti a technické detaily.
Mám pocit, že za utajované dokumenty zodpovídá někdo jiný. Na Hradě byla pak kontrola NBU ne Bis ![]()
A v zákoně musí. byt ošetřeno, kdo může sbírat otisky prstů, protože jinak by si ke mohl sbírat každý a pochybuju, že by se ti to libilo.
@Pitaya1 píše:
Mám pocit, že za utajované dokumenty zodpovídá někdo jiný. Na Hradě byla pak kontrola NBU ne Bis
To je možné. Vyjadřoval jsem se k tvému názoru, že BIS nemá pravomoc snímat otisky prstů na přísně tajných dokumentech, aby zjistila, kdo s nimi nakládal.
@Pitaya1 píše:
A v zákoně musí. byt ošetřeno, kdo může sbírat otisky prstů, protože jinak by si ke mohl sbírat každý a pochybuju, že by se ti to libilo.
Mně by vůbec nevadilo, že BIS může snímat otisky prstů na přísně tajných dokumentech.
Má pravomoc k odposlechům a sledování, a to je větší zásah do soukromí, než zjištování, kdo držel v ruce dokument, který nemá držet v ruce kdejaký hejhula.
Nakládání s přísně tajnými dokumenty totiž není soukromá záležitost a já s nimi v posteli nespím, takže mi to nevadí.
Příspěvek upraven 04.02.23 v 11:19