Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pitaya1 píše:
Znovu, jak víš, že Mynar tu zprávu měl v rukou? Tys v té chvíli u toho byla nebo to je domněnka z novin.
Kdo tu zprávu měl v rukou, by se zjistilo z těch otisků prstů, ne? Napsala někde @marin, že ji držel v ruce Mynář?
@Hanney píše:na tom postavil i Biden kampaň, sice má v hlavě vymeteno, ale běh do schodů letadla nacvičil.
Tak alespoň něco.
Ale jak jsem včera Pavla poslouchala, tak mně nepřišlo, že by měl v hlavě vymeteno. ![]()
@Aleriga píše:
On je prostě celá léta v kanceláři ksindl bez prověrky…
A zlodedek pořád zkouší, jak jim zajistit beztrestnost, až bude obyčejný duchodce s ochrankou.
To tedy bude šichta pro tu ochranku, ty se o ten flek u dědka musejí rvat, dělat pečovatelku a tahat se s ním.
@Aleriga píše:
On je prostě celá léta v kanceláři ksindl bez prověrky…
A teď si predstav ty desítky lidí, co mají přístup k utajovanym dokumentům a nemají prověrku
@Pitaya1 píše:
A teď si predstav ty desítky lidí, co mají přístup k utajovanym dokumentům a nemají prověrku
Které máš na mysli?
@Aleriga píše:
Které máš na mysli?
Třeba prezident, poslanci, senátoři, členové vlády, soudci, ombudsman, členové NKU
@Aleriga píše:
Které máš na mysli?
Zlatoo…
![]()
Je to LUCENKA, prahnoucí po své pravidelné denní dávce pozornosti.
Opravdu máš altruistické pnutí plýtvat svým časem na tohle?
![]()
@sirikit píše:
Zlatoo…![]()
Je to LUCENKA, prahnoucí po své pravidelné denní dávce pozornosti.
Opravdu máš altruistické pnutí plýtvat svým časem na tohle?![]()
![]()
Třeba chce vidět řízenej hysterák
Mně by se to taky určitě líbilo ![]()
@Pitaya1 píše:
Třeba prezident, poslanci, senátoři, členové vlády, soudci, ombudsman, členové NKU
Ale Mynář ji má mít a celou dobu se tomu vyhýbá a Zlodědek ho kryje.
Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen-Lucen…
@KalamityJohn píše:
Třeba chce vidět řízenej hysterákMně by se to taky určitě líbilo
Fakt? ![]()
Co se mě týče, Lucenka nemůže předvést nic, čím by zaujala.
V rámci své prolhané eskapády „Snorlaxik-Pitomaya“ v mých očích nevratně ztratila poslední stopové zbytky své důvěryhodnosti a vůbec se jí, pokud možno, nehodlám zabývat.
@SAJ
proboha ![]()
omluva, jen sem nakoukla
ale moje nutnost věci VŽDY dokončit by mě nedovolila dneska usnout
A K TÉMATU, Pavel teda jede ![]()
až žasnu, jede jak fretka, tož doufám že i vydrží
vypadá že energie má až až, což jsme rádi, že jo