Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježkovy zraky, deset tisíc příspěvků
. Ted jsem se toho úplně lekla.
@Alladina píše:
Ježkovy zraky, deset tisíc příspěvků. Ted jsem se toho úplně lekla.
Co blbnes?
Po 40 000 to prestanes sledovat ![]()
@matkabagristy píše:
Co blbnes?Po 40 000 to prestanes sledovat
To mě čeká dalších 10 - 15 let na emiminu
. To jsou vyhlídky.
@Alladina jeste dodaam, ze jsou tu lidi, kteri nasbirali pocet prispevku za smajliky (pred srdickovanim, nebo za sloba ve fotbalcich). Ty tvoje maji svoji kvalitu. Tesim se na dalsi ![]()
@Alladina píše:
To mě čeká dalších 10 - 15 let na emiminu. To jsou vyhlídky.
ja tu za chvili budu 13 let a vyhlidky jsou super
@matkabagristy píše:
@Alladina jeste dodaam, ze jsou tu lidi, kteri nasbirali pocet prispevku za smajliky (pred srdickovanim, nebo za sloba ve fotbalcich). Ty tvoje maji svoji kvalitu. Tesim se na dalsi
Děkuji
. Těší mě to.
@vokishka píše:
Kolik mám já?
edit měla bych zapracovat na té padesátce
ja nekde ujela ve fotbalcich pedra, to je hned. Kde jemu konec ![]()
@matkabagristy píše:
ja tu za chvili budu 13 let a vyhlidky jsou super
uteklo to, co. Ani mi nepřipadá, že tu jsem tak dlouho, už mám taky dvojciferné číslo let.
@matkabagristy píše:
ja nekde ujela ve fotbalcich pedra, to je hned. Kde jemu konec
vidíš, dlouho jsem ho neviděla
@vokishka píše:
uteklo to, co. Ani mi nepřipadá, že tu jsem tak dlouho, už mám taky dvojciferné číslo let.
kdyz jsem tu zacinala, vubec jsem nechapala, jak se takovy pocet prispevku muze stat, Jsem rada, ze jsem vytrvala a nasla tu spriznene duse. Hodne mi to pomohlo v lockdownu 2020 a i ted. Mam chlapy na 3 tydny pryc, takze pres pracovni tyden super, volno mi pomaha prezit i epipi
@matkabagristy píše:
kdyz jsem tu zacinala, vubec jsem nechapala, jak se takovy pocet prispevku muze stat, Jsem rada, ze jsem vytrvala a nasla tu spriznene duse. Hodne mi to pomohlo v lockdownu 2020 a i ted. Mam chlapy na 3 tydny pryc, takze pres pracovni tyden super, volno mi pomaha prezit i epipi
jak vůbec reagoval syn pod stromečkem na výlet
@vokishka píše:
jak vůbec reagoval syn pod stromečkem na výlet
mam to v mobilu, uzasne
@matkabagristy píše:
mam to v mobilu, uzasne
to je fajn, takoví velcí už málokdy mají u stromku takovou tu radost jako malé děti
@matkabagristy píše:
ja nekde ujela ve fotbalcich pedra, to je hned. Kde jemu konec
Mám na něj telefon a občas mu jezdím kolem baráku. Když se nám bude stejskat moc, vytáhnu ho z nory. ![]()