Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dá se vrátit zboží ( nabytek) z kamenné prodejny, když ho člověk fyzicky neviděl, pouze v katalogu? Objednáno bohužel na prodejně. Prosim o radu.
A je na něm nějaká vada, nebo se ti prostě nelíbí? Záleží i na domluvě, na některých prodejnách je možnost, že si zboží objednáš a když ti není vhod, nevezmeš si ho, oni ho dají na krám, ale nevím, jak u nábytku nebo v konkrétním obchodu.
Není na něm vada, ale hold to člověk neviděl osobně a čekal něco jiného, konkrétně se jedna i rozklad pohovky. ![]()
@santape
Podle mě na to nárok není - objednávka na prodejně není prostředek na dálku. Nicméně zkus se s obchodem spojit a vysvětlit svůj problém.
@santape píše:
@zvidavajanca nechtějí to ani vyměnit..,
V tom případě smůla.
@santape no, tak snad jedině prodat přes bazar a koupit něco jiného.
@ka2ka píše:
@santape tak on není důvod reklamovat vadu zboží nemá
Vadu nemá, nechtějí to reklamovat, ale vyměnit, za jiný rozklad. Kupovali to rodiče a viděli to jen v katalogu, jak to pak viděli doma, tak se dívali na ten rozklad úplně v šoku. Me štve to, ze v podstatě jsou na tom stejně jak na internetu a nemají stejný nárok
Jak přes nákup přes internet ![]()
Také by mě zajímalo, zda někdo neví jak to je na 100%??? Zda když koupíte v kamenné prodejně zboží, zda je možné ho vrátit? Jde o toto. Babička mi dala rozměry komody. Vybrala jsem ji. Částka teda šílená, ale co chtěla ji. Bohužel, koňská nesedí rozměrově a hlavně jinde jsem viděla tu samou o 4 tisíce levněji.
V prodejně mi řekli, že mi zboží vymění za něco jiného. Což je babi k prdu.
Tak že orpavdu platí vrácení zboží a zpět peníze pouze v e-shopech???