Vrátili byste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.22 09:03
@PaníBovaryová píše:
Vzhledem k tomu, ze zvladnes sprane vycasovat pomocne sloveso byt, coz nezvladne 98% emimina, tak si myslim, ze si z nas delas srandu 8) Takhle blba nejsi.

Bohužel nedělám. Já už byla i psychicky vyrovnaná, a začala mi do toho kecat máma. Je stará, není na děti zvyklá. Je unavená, nemocná, upřímně ráda by se nás zbavila.

• Citovat
  • Upravit
53190
24.2.22 09:03
@PaníBovaryová píše:
Vzhledem k tomu, ze zvladnes sprane vycasovat pomocne sloveso byt, coz nezvladne 98% emimina, tak si myslim, ze si z nas delas srandu 8) Takhle blba nejsi.
:mrgreen: :palec: Mě už by to obligátní „vrátili by jste se?“ ani nepřekvapilo :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.22 09:04
@Anonymní píše:
Bohužel nedělám. Já už byla i psychicky vyrovnaná, a začala mi do toho kecat máma. Je stará, není na děti zvyklá. Je unavená, nemocná, upřímně ráda by se nás zbavila.

Takže než by sis zařídila vlastní bydlení, radši se vrátíš k agresorovi, alkoholikovi a tyranovi?? I kdybych měla jít na azylák, tak tohle fakt ne! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33554
24.2.22 09:04
@Anonymní píše:

No a ty se jí divíš? Tak se postav na vlastní nohy, a netrap ještě mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21296
24.2.22 09:06
@unuděná píše: :mrgreen: :palec: Mě už by to obligátní „vrátili by jste se?“ ani nepřekvapilo :pankac:

Ona ale dokonce pouziva spravne pomery mezi vetami a pise spravne carky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21296
24.2.22 09:07
@Anonymní píše:

Pockej, jakoze tva matka te k nemu posila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:

Až nebude chlastat rok, tak uvidíš, že to myslel vážně. Ale stejně bych ho nechala jiné kopretině. Tvé mámě je 80?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@PaníBovaryová píše:
Ona ale dokonce pouziva spravne pomery mezi vetami a pise spravne carky 8o

Tak ne každá oběť domácího násilí musí být zároveň i negramotná. Bohužel jsem se setkala s takovým patologickým vztahem i u ženy, která má dvě vysoké školy.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 09:08
@arinecka píše:
No a ty se jí divíš? Tak se postav na vlastní nohy, a netrap ještě mámu.

Stavim, byt do kterého mám jít bude volný za 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
2775
24.2.22 09:12
@PaníBovaryová píše:
Pockej, jakoze tva matka te k nemu posila?

No tak někde ty vzory holka vzít musela, když to vydržela 8 let… asi u své mámy. V mnoha rodinách je agrese a násilí považováno za občasný mráček. A chlap za malého bůžka.
Zakladatelko - ani náhodou, proč by ses jako vracela, aby tě znovu zmlátil? Tvoje máma je velmi špatný rádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.2.22 09:14
@PaníBovaryová píše:

Myslím, že mě nebudeš podezírat z chabé inteligence a neznalosti gramatiky, ale kdybych ti vylíčila můj první vztah, tak nebudeš stačit zírat. Ono to úplně není o výši IQ.

• Citovat
  • Upravit
33554
@Anonymní píše:

Tak v čem je problém? 14 dní přece není tak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:

Tak zatni zuby a snad to máma zvládne, 14 dní nic není :nevim: A fakt nebuď pitomá. Samozřejmě, že teď bude podlejzat a hrát dokonalého, polepšeného miláčka. Ale není a nikdy nebude. Pokud bys ho vzala zpět, během pár týdnů jste tam, kde jste byli předtím a možná ještě hlouběji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
24.2.22 09:16

Pokud mas potrebu na tohle se ptat, tak ano, vrat se. Nic jinyho si nezaslouzis a na lepsiho nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
24.2.22 09:17
@Anonymní píše:

Super, to maminka vydrží, nebo navštiv nějakou kamarádku, jestli je nervózní…hlavně tam nepouštěj svého bývalého. Tvůj instinkt je správný, nedej se zmást nějakou „šílenou láskou a beznadějí“, takový chlap se nezmění, za to ti nakecá cokoliv, aby tě měl zase doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí