Vrátili byste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42314
24.2.22 09:18
@Anonymní píše:
Bohužel nedělám. Já už byla i psychicky vyrovnaná, a začala mi do toho kecat máma. Je stará, není na děti zvyklá. Je unavená, nemocná, upřímně ráda by se nás zbavila.

Aha, takže se nemáš kam nakvartýrovat 8o Tak to potom jo, vrať se k agresivní, majetnicke, žárlivé a manipulativni alpě. 8o 8o
Teď jsem dočetla, 14 dní vydržíš i na hotelu.

Příspěvek upraven 24.02.22 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 09:24

@Betty MacDonald Na bydlení čekám. Dcera dostala covid, ma horečky, takže nemuzeme ani do hotelu.

• Citovat
  • Upravit
796
24.2.22 09:27

Zachovej si svou důstojnost a nevracej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.22 10:06
@Anonymní píše:
Osmilety nefunkční vztah, chlap hodne pil, jedno 18ti měsíční dítě. Nadávky, urážky, agresivita, nikam jsem nesměla chodit sama, nikam jsme. mechodili, žárlil na každého včetně mého nevlastniho bratra.. Vadil mu hodně můj telefon v posledním půl roce, 3× mě zmlátil. Ano, posledni dva měsíce jsem si psala s jiným mužem. Nakonec jsme skončili u mojí matky, a říkám si, mam mu dát ještě šanci? Za celých 14dni se alkoholu nedotkl, každej den mi píše že buď jsem ku.va, pak že mě miluje. Donesl velkou kytici růží že ho to všechno mrzí. No jde videt že je psychicky na dně. A já se zamilovala jinde. Moje máma mě totálně odsoudila, a vlastně se jí ani nedivím. Nevím co mám upřímně dělat…

Jasně.. 8 let teror, pořídis si a ním dítě, co tím trpí a on, chudatko malé, celých 14 dní nepije a ty hned poletís zpět..? Proboha.. čím přemýšlíš? KfZ už kašleš na sebe, tak se podívej na své dítě, zda si v tomhle zaslouží vyrůstat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.2.22 11:36
@Anonymní píše:
Stavim, byt do kterého mám jít bude volný za 14 dní.

Tak těch 14 dnů s matkou dáš, ne? A ona s tebou taky… Jejda, fakt se k němu nevracej. Buď ráda, že jsi udělala ten správný krok, že jsi k tomu našla sílu a odvahu…tak už to nemen! Nevracej se k němu, že 14 dnů abstinuje, to je přece málo na to, abys mu najednou začala věřit, že se alkoholu vzdal. A že je na dně? No to by sak.ra na dně být měl, když si tak dobrovolně podělal život. Aspoň ho to může nakopnout k tomu se sebou něco udělat!!! Pokud se k němu vrátíš, znovu si budeš TY SAMA dobrovolně kazit život a ještě ho budeš kazit tomu dítěti. Mysli aspoň na něho, když už nemáš poradny pud sebezáchovy a uvažujes o návratu… Dát to s ním znovu dohromady můžeš přece později, až uvidis, že fakt nechlasta a snaží se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
25.2.22 13:17
@Anonymní píše:
Osmilety nefunkční vztah, chlap hodne pil, jedno 18ti měsíční dítě. Nadávky, urážky, agresivita, nikam jsem nesměla chodit sama, nikam jsme. mechodili, žárlil na každého včetně mého nevlastniho bratra.. Vadil mu hodně můj telefon v posledním půl roce, 3× mě zmlátil. Ano, posledni dva měsíce jsem si psala s jiným mužem. Nakonec jsme skončili u mojí matky, a říkám si, mam mu dát ještě šanci? Za celých 14dni se alkoholu nedotkl, každej den mi píše že buď jsem ku.va, pak že mě miluje. Donesl velkou kytici růží že ho to všechno mrzí. No jde videt že je psychicky na dně. A já se zamilovala jinde. Moje máma mě totálně odsoudila, a vlastně se jí ani nedivím. Nevím co mám upřímně dělat…

Pokud se ptas, jestli se k nemu mas vratit, tak potrebujes psyhologa/terapeuta. Jako vazne?? Prober se a nauc se mit rada a ziskat zpet svoji sebehodnotu a pak uz se nebudes muset na neco takoveho nikdy ptat. Nikdy bys takoveho cloveka ani nepotkala, natoz s nim zila. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
44
25.2.22 13:28

Vrátila, ale v době, kdy nebude doma pro všechny své věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.2.22 13:42

Ty vole, ne!!! Už jsi unikla, nevracej se ani omylem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 14:22
@Janli píše:
Myslím, že mě nebudeš podezírat z chabé inteligence a neznalosti gramatiky, ale kdybych ti vylíčila můj první vztah, tak nebudeš stačit zírat. Ono to úplně není o výši IQ.

Nejak tak, jen v mym pripade o to horsi, ze silenej, toxickej vztah, v kterym bylo i nasili ke konci, jsem mela ve strednim veku, a ne jako mlada a hloupa. A bohuzel jsem do toho zatahla moje deti :(.
Vazne to neni o inteligenci, vzdelani a znalosti gramatiky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky