Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo amodré z nebe ,to vždy ořvu.Manžel si klepe na čelo .Já se do těch příběhů vžiju a pak to jede.Pak mám i živé sny.
ahoj, já mám taky problém s tím, že mě všechno rozbrečí. Např. když na mi můj přítel vynadá, třeba jen trošku (a třeba kvůli úplné maličkosti), tak je mi to hnedka líto, a začnu brečet, ikdyž bych nechtěla, ale prostě začnu. Nevíte co s tím? nejsou na to nějaké prášky, které by to potlačili? díky za odpovědi ![]()
to bylo fajn, kdyby na to byly nějaké prášky
ale to pochybuju
Já jsem pět měsíců po porodu a mám to samé jako ty, tak jsem zvědavá, co ti ještě napíšou holky, třeba poradí, držím palce ![]()
xxZuzana píše:
Uklidním tě, nejsi v tom sama![]()
U nás je to zřejmě dědičné - mamka prořve každou dojemnější scénu v telce, v pubertě jsem to neměla moc ráda, přišlo mi to divné. Ona si slzí potají do kapesníku, maskuje to - takže žádná průtrž, ale stejně. Táta se dojímá také, třeba když říká přípitek na oslavě, dopředu všichni víme, že se dojme a bude „ostuda“. Vyletí mu hlas do výšky, začne slzet… no a já jsem teď úplně stejná. Dojme mě reklama s kotětem, jak mu spadne na hlavu sníh… nebo písničky - skoro každá druhá. Dojímá mě, když mi někdo něco pěkného řekne, klidně i v samoobsluze. Nebo staří lidé, malé děti… vlastně skoro všechno. Sevře se mi hrdlo, nemůžu mluvit, katastrofa. Slzy nějak vždycky zarazím, dá to práci.
Už jsem i hledala příčiny - jestli třeba něco v dětství, nebo tak… ale když vidím rodiče, jsme prostě citlivky všichni. Přítel se mi směje a říká, že už se těší na ty školní besídky, nedejbože na svatbu naší dcerky. To nebudou stačit kapesníky, vezmu rovnou prostěradlo.
Když mi popřála pokladní v bance pěkné svátky, slzela
jsem po odchodu asi 5 minut. Prostě pako
Jééééžiš, to sem přesně já
Já taky řvu furt, nebo spíš se dojímám, ty slzy pustím, jen když sem sama doma…Je to děěěěs ![]()
Anonymní píše:
Tak v tom případě jsem permanentně těhotná, tak doufám, že to nebude trvat na věky, protože si už fakt připadám jak pitomec.
Nejsi já?
Mě rozbulí i vánoční koledy. Nejvíc Tichá noc. ![]()
hele ja mam 3 mesice po pordu a poraaad bych rvala dneska mi manzel rika ze na zitrejsi vitani obcanku muze ze si to zaridil v praci a ja uz mela na krajicku ![]()
A teď si představte, že jste chlap a máte stejnej problém (přesně můj případ)