Všechno naruby - nové návyky pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
2.2.15 16:45
@neila píše:
máš pravdu, ale energeťák 6 letému děcku?? :zed: :zed: To už mu rovnou může dát loknout okenu :cert:

Ale já jsme neřekl, že má dostat energiťák - považuji to za stejný extrém jako že může jen čistou vodu, maximálně neslazený čaj, ale jen ovocný v tom černým je přece kofein.

Asi to chce nějakou rozumnou míru svobody a zákazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
2.2.15 16:45
@Nina Filipi píše:
Podle mě je to FAKE DISKUSE…

Záleží na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
2.2.15 16:46

Mě nepřijde normální ani jedno - tvoje kamarádka a švagrová je pro mě extrém, ale je pro mě extrémem i bio matka co cpe děcka jenom zeleninou, věcma bez cukru a samejma echt zdravejma věcma. Já dám ochutnat co chce ( nebrat úplně doslova - energeťák a vodku jí fakt nedám) většinou jí to stejně nechutná a sladký nejí sama od sebe, ale že bych řešila snídaně co má u našich u pohádek to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
2.2.15 16:46

@evi3 syn od švagrové si neumí hrát, nevím na co mají hračky, protože je nepoužívá má jen tablet, počítač a televizi…když tam jezdíme a mé děti si s ním chtějí hrát, nedostanou ho ani ven, chce být jenom doma.
Syn už se mě i ptá, proč taky nemůže pít to a to a proč on má tohle a může tamto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
2.2.15 16:47

Proc jsou tu ty fotky? To je nejaka parodie na odborny clanek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
2.2.15 16:47
@Nina Filipi píše:

Hm tak to se ale pleteš no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.2.15 16:49
@Nina Filipi píše:

Taky myslím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Patejl1 píše:
Ale já jsme neřekl, že má dostat energiťák - považuji to za stejný extrém jako že může jen čistou vodu, maximálně neslazený čaj, ale jen ovocný v tom černým je přece kofein.Asi to chce nějakou rozumnou míru svobody a zákazů.

to je hodně nedostatkový artikl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@isp

proč řešiš jak to má doma synovec? prostě to tak má a tobě do toho nic není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
2.2.15 16:50

Všem dík za názory, pročtu vás déle mám ještě nějakou práci. Zatím jsem se dozvěděla že moje švagrová je extrémní a že bio matky jsou zase opačný extrém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.2.15 16:51
@Natálka26 píše:
@ispproč řešiš jak to má doma synovec? prostě to tak má a tobě do toho nic není. :nevim:

proto, že jí syn bombarduje dotazy, proč on nesmí a bratránek ano. Čti pořádně, babo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
2.2.15 16:52
@neila píše:
to je hodně nedostatkový artikl :pankac:

Spíš mám pocit, že lidi promítají svoje nedokonalosti a neúspěchy do dětí. Snaží se napravit chyby které sami udělali. A v samé snaze je ochránit je vlastně ani nenechávají žít.

Jsem rád, že dětství jsme zažil v relativně liberální době s liberálními rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.2.15 16:53

@isp tak záleží, co si chceš z toho vzít. Jestli se chceš dočíst, že pro dítě je nej jíst jen zeleninu, ovoce, lehká jídla, vyloučit všechno, co je slazené cukrem, nedejbože čokoládu, nebo jiné laskominy, tak to se asi nedočkáš ;)
Radu jak to vysvětlit synovi bohužel nemám :nevim: Děti tyhle věci moc nepobírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
2.2.15 16:54
@neila píše:
proto, že jí syn bombarduje dotazy, proč on nesmí a bratránek ano. Čti pořádně, babo :pankac:

Jo takhle.. :think: :think: Takže máme poradit co má říct synovi? Nebo jí usvědčit v tom, že ona to dělá dobře když děckám dává zeleninu a ne colu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.2.15 16:55

Kdyby bratranek skocil z okna, tak tvy deti skoci taky? Kdyz maji moje deti neco zakazanyho, tak jim vysvetlim proc a dal nejede vlak. Nase deti maji tablet, playstation, ano, koukaji na televizi a dokonce i do toho Mekace je obcas vezmu. Co si o tom mysli okoli je mi uprimne sumak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí